39

Анонимен

преди 2 години

Еди - Орела! Надявам се, си разбрал, що за хора живеят в р. Северна Македония.

38

Дякона

преди 2 години

Сама по себе си РСМ е сарказъм :D

37

Анонимен

преди 2 години

Истеричните реакции в РСМ и неразбирането на шегите е само още едно доказателство че македонците не са готови за ЕС....те се обиждат от всичко свързано с България, дори това да е казано за македонска защита, защото 70 години това общество е облъчвано от сърбоманите в Македония в умраза към българите!!!

36

Анонимен

преди 2 години

39 предлагам да пробваме чувството на хумор на западните ти кумири. Какво ще кажеш да се пошегуваме със Шолц че е канцлер на западната руска република Германия? Или Макрон да го наречем управител на Франция, част от великата Английска империя? Дали ще проявят чувство за хумор? А народите им какво ли интелектуално ниво и чувство на хумор ще покажат? Да пробваме, а! Много ми е интересно!

35

Анонимен

преди 2 години

А как се смее Шолц на снимката.

34

Анонимен

преди 2 години

Макетата са нищо за нас, можем и без тех, даже ще ги забравим, ама те могат ли без нас ? Албанеца им външен министър тънко им се подигра на макетата, че спомена за западна България, те сърбетата надигнаха неистов вой.......хахахахахаха :)))

33

Над и под нещата

преди 2 години

До 17 АнонименДо голяма степен сте прав - за интелекта ни, смешната ни политика, за липса на хумор и изразени комплекси, открояващи се във всеки щрих на битието ни. Но ще си позволя да направя леко разграничение по конкретната тема тук - едно е да устояваш родовата принадлежност и история, друго е да я развяваш като бяла кърпичка от баира, трето и четвърто е да я иронизираш и превръщаш в разменна монета. Политическата етика и морал винаги са били и ще бъдат химера.

32

мда

преди 2 години

Да беше казал, че България ще е Североизточна Македония нямаше да предизвика чак толкова рев и сополи у нас ... ние сме европейци а не нацисти каквито са дефакто македонците.

31

Ясен

преди 2 години

Нямаме финансов интерес да пуснем нови членове. Така ще се превърнем в донори на тези, които ни мразят. Заплахите че ЕС ще ни спре финансирането ако не пуснем РСМ са безпочвени - те ще ни дадат още 20 милиарда. Нека РСМ ни мрази и краде царете. Докато се сетят как да се държат нормално ние ще сме усвоили парите, предназначени за тях, ако бяха членове. Понякога лъжите излизат СКЪПИЧКО.

30

Ясен

преди 2 години

Нямам спомени като кандидатствахме за ЕС и НАТО да хвърляме *** шеги наляво, надясно. Или да даваме ултиматуми и условия на страните членки да ни приемат. Същото правим и за Шенген, въпреки че искаме да влезем от доста време. Просто приемаме условията и чакаме с достойнство. Тези новите кандидатки големи шегаджии са. Да видим дали ще се смеят и Юли месец.

29

Анонимен

преди 2 години

Рама, ела да те черпим брат.

28

Я по-добре вън

преди 2 години

"Западните Балкани" нещо се взимат много на сериозно. Нагли до безобразие с амбиции за Велика не-знам-си-каква всикчи, а иначе мизерни мафиоти, които дават иценки?! България е по-голяма от РСМ и Албания взети заедни, не само по територия и население, а и по икономика и най-странното - напредък и демокрация! Хора, нямате идея там какво е! Тукашното ще ви се стори ЗАПАД! За какво са ни такива? Вън, докато пораснат и разберат, че са КАНДИДАТ, а не ЧЛЕН, и не на СЪВЕТСКИЯ, а на ЕВРОПЕЙСКИЯ съюз!

27

Анонимен

преди 2 години

Рама точно си го казва как е. :))) Албанците много добре знаят "историята" на тази измислена държава и народ. :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното в ситуацията е, че трябваше да се кланят на рубладжията Щолц за да влязат в ЕС

25

Анонимен

преди 2 години

Албания без проблем ще ги пуснем в ЕС, ама тез макета им спъват работата, тоест ние ги спъваме :))) Да ги отделят албанците отделно от пакета с макетата, тогава нема проблем, ама те са вързани за тех :))) Иначе евала на Рама, каза им го на макетата........хахахахаха :)))

24

Комик

преди 2 години

Ние с Албания проблемите сме си ги решили. ВСЪЩНОСТ албанците в РСМ дълго време твърдяха, че им потъпкват правата там. Т.е. или ни разбират и се държат безумно, или са лъгали и войната е била излишна. А да си страна-КАНДИДАТ и да поучаваш съюза, към който ТИ искаш да се присъединиш, да се правиш на отворен...не знам колко е умно. РСМ да не обиди, обяснява как България е искал да уязви! Те могат просто да се отделят от пакета с РСМ, но ако искат и те проблеми, добре! ВЪН И АЛБАНИЯ, комико!

23

Bogito

преди 2 години

*** той Рама е прав. Явно македонците изригнаха, щото Рама каза истината публично :)

22

Сър Пичук

преди 2 години

Едu лu сu Рама лu сu, обаче явно малко тu е RAM-a, щом решu така да uзебаваш уж с Българuя... :)))))

21

Анонимен

преди 2 години

22 е абсолютно прав, още повече, че това поведение на Еди Рама не е за първи път.Посланикът освен, че трябваше да бъде извикан, Албания трябваше да получи протестна нота. В случи даже щяхме да защитим и РСМ.

20

Анонимен

преди 2 години

какво да го правиш албанеца ... албански реотан, докато загрее какво е казал