84

Анонимен

преди 1 година

Китай скоро няма да стане демокрация от западен тип. А и да стане пак трябва да е васал на САЩ. САЩ не искат демокрации - искат васали, Саудитска Арабия например. За това на Китай му трябва Русия. И Запада му я тика в ръцете.

83

Анонимен

преди 1 година

САЩ каква демокрация са? Измислица, народа не управлява, само уж избира, от предложеното му, даже се сменят едни и същи - каква демокрация са като управляват несменяеми богаташи, симулират мандатност, по-зле са от Русия и Китай , имат по-добра фасада и просто гледат хората им да са по-богати (колонини, войни, грабеж), Саудитската арабия да не са демокрация, но са богати и никой не го бърка. Китай и той гледа да са му по-заможни хората последните 40 години.

82

Със западно оръжие

преди 1 година

Стефан Дюжарик, говорител на генералния секретар на ООН, нарече обстрела на родилна болница в Донецк явно нарушение на международното право.Всякакви удари срещу цивилна инфраструктура, особено медицински съоръжения, са явно нарушение на международното право, каза представител на ООН. По-рано представителството на ДНР в Съвместния център за контрол на прекратяването на огъня съобщи, че по време на обстрела на Донецк от Украйна от РСЗО "Град" един от снарядите попадна в родилния дом.

81

Анонимен

преди 1 година

отслабнена россия вие западни гейчета нема да видите российски народ единен и сплотен путин е укважаван и обичан от российски народ ваще проавакации и пропаганда на вас ще навредат сами си нападвате укропите минираха одеса не. вие казвате россия не пуска зърното ставате за смях света гладува от ваще санкции вие моята матушка россия в нищо неможете да победите с нас е путин

80

А

преди 1 година

Украинците, като македонците, започнаха да градят национална идентичност след 91-ва година на антируска основа. И на тях им промениха образователната система и учебниците по история. Анти-руската реторика не е от 24.02.2022, нито от 2014 г.Призивите за един народ с 2 езика потънаха в небитието. Украйна се самоопредели 2014 г. на Майдана. Но за разлика от България, която по времето на Възродителния процес пусна мирно турскоговорящите в Турция, Майданците тръгнаха на война с несъгласните с тях.

79

чичко милиционер

преди 1 година

До Исторически фактайде линк, или темата отива в крс. чикатило не е съден щот е член на кпсс, а не да е даден под съд щот бил украинец. нещо за жоро павето да кажеш?

78

IQ 3.14

преди 1 година

тва малко е като да наричам лелката в нонстопа съюзник, за това, че ми продава уиски по нощите. виде се кой има съюзници (васали). нищо, като им дойде до вратника, ше се присетят. ама тогава обсадата на виена няма да я води великия везир, а рамзан кадиров

77

Анонимен

преди 1 година

Запада просто си показаха истинското лице на фашистка и3мeт, като застанаха за фашистката хунта на хазароукропските нацита!

76

Исторически факт

преди 1 година

"Съдят ме проклети руснаци само защото съм етнически украинец! Да живее свободна Украйна!" - окт. 1992 г. Андрей Романович Чикатило при изслушването на присъдата му за 52 канибалски убийства в съда в град Ростов

75

Анонимен

преди 1 година

Следва капитулацията на една измислена държава. Украинците имат далеч по-малко право да се наричат народ от колкото дори и македонците и това казва достатъчно по въпроса.

74

Закон на Мърфи

преди 1 година

за Украйна: колкото повече Русия отслабва толкова повече Запада се замисля за преговори.

73

мдаа

преди 1 година

В крайна сметка ще стигнат до извода, че който помага на Украйна ще загуби!

72

Така е ..

преди 1 година

Войната се води между САЩ и Русия. Украйна е само средство. САЩ плащат за войната по милиард и половина на ден на Украйна , и нямат там един войник. А руснаци и украинци се избиват безсмислено.Печели САЩ.

71

ДРонег

преди 1 година

Историята е затова да се помни и да не се повтарят някои исторически грешки. Някой мисли ли си, че Русия би позволила фашизма отново да се върне и то близо до нейната територия ? Нали не си мислите че, този фашизъм в Украйна Русия ще го остави така и няма да го смачка ? Запомнете РФ не воюва с Украйна а с нацистите и режима на Украйна правете разлика.

70

Кой ви каза

преди 1 година

че Путин ще ви продава газ и нефт след като отмените собствените си санкции !? Полсе нали щяхте да ставате зелени - до 2030 ужким вече нямаше да има бензинови коли и централи на газ и мазут .... нещо зелената енергия зацикли май

69

Анонимен

преди 1 година

Момчета, оставете запада. Те си правят покера и засега Русия губи войната. Рублата и с нея нищо не стана. До зимата няма са останат с какво са воюват. Айнщаин е бил прав. Войната ще се води с камъни и пръчки.

68

ДДРОнег

преди 1 година

Уроците на историята - дадоха на Хитлер Судетите, за да задоволят амбициите му и да постигнат траен мир !___Е, постигнаха най-ужасяващата война :( :( :( !!!___путлер трябва да бъде спрян в Украйна , Донбас, Луганск и Крим да си бъдат украински !!!___рашистите вече имат претенции и за Литва !__Това показва, че няма да се спрат с Украйна

67

Анонимен

преди 1 година

До Сашко/76НИЕ СИ ГИ избираме. Та не знам кой е по-голям ***. ПП. Ако скоро си осъзнал това което пишеш - определено СИ!

66

Сашо

преди 1 година

Никога не съм допускал, че западните лидери могат да бъдат такива ***! Зеленото джудже въобще не го и коментирам! Тия хора си живеят в някакъв техен си свят, който няма нищо общо с реалния.

65

Анонимен

преди 1 година

Капитулация за Украйна е единствената реална цел. След това всички да си гледаме нашите си работи. Става скъпо, трябва да се работи повече. Факт.