18

ПЕТКО ГОРАНОВ КРАДЕЦ

преди 2 години

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!ПО ТВОЕ ВРЕМЕ (ПРЕДИ ГОДИНА САМО!)БЕНЗИНА БЕШЕ ЛЕВ И НЕЩО,ХЛЯБА БЕШЕ ЛЕВЧЕ,ОЛИОТО ЛЕВ И МАЛКО,МЕТАН 1и МАЛКО!!!ДОЙДЕ МАФИЯТА НА ВЛАСТ ОТКРАДНА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ И СТАНА ТАКА,ЧЕ ЗА 80 лв БОЙКО ОТ МАГАЗИНА ИЗЛИЗАМЕ С ПЪЛНИ ОЧИ И ПРАЗНО ПЛИКЧЕ,ТИЯ ПРОКЛЕТИ АЙДУЦИ НИ СЪСИПАХА!ЧАКАМЕ ТЕ БОЙКО!МНОГО ГОВОРЕХА ПРОТИВ ТЕБ,МИЛИОНИ ЕВРО ХВЪРЛИХА ЗА ФАЛШИВИ САЙТОВЕ, ФАЛШИВИ ПРОФИЛИ,ФАЛШИВИ КОМПРОМАТИ ,ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ЩЕ ГРЪМНАТ,УМИРАТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ОТРОВА,НО В КРАЙНА СМЕТКА ХОРАТА ПЛАЩАТ ЦЕНАТА ,ПРИ ТОВА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН!ТОК,ХРАНИ,ГОРИВА И УСЛУГИ ВСЕКИ ДЕН СА С НОВИ И ПО-ВИСОК

17

Бедният народ

преди 2 години

Само гледаме от кои партии спъват актуализацията на доходите. Ще им се отблагодарим подобаващо на следващите избори!

16

Сега

преди 2 години

Кой каза че няма да мине се я погледнете в телевизора

15

Анонимен

преди 2 години

Този бюджет е твърде раздут, а те искат да го задуят още повече - не може да мислиш само за рейтинга и политическото си оцеляване. Дивия червен популизъм завладял тази коалиция ни загробва в колосални дългове и залага икономически и социални кризи в бъдеще време.

14

toti

преди 2 години

КАДЕ СТЕ МУТРИ !!! ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ДОЙДЕ !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Не може да има увеличени разходи, >>>А ТКОГА ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ ПРИХОДИТЕ, МОШЕНИЦИ!!

12

toti

преди 2 години

Всичко драги ще се гласува и каолицията ще си продължи!!! Тази игра сме я играли и тоя КЛОУН си го знаем ,но както оня с ,,слатния пръст '' и той ще се изпари догодина ха ха !!!

11

258

преди 2 години

По-добре тиквата да ги качва по 5 процента, швейцарско правило. А кюлчетата българско правило.

10

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя шаман,дето го цитирате всеки ден и е експерт по всичко?

9

Анонимен

преди 2 години

Румен Гечев на едно парламентарно заседание каза , че ГЕРБ за 11 години са взели 19 млд. заеми , а тези за половин година опукаха 32 млд. заеми. Тия, които ги подкрепяте замисляли ли сте се на къде ни водят? Това е все едно едно семейство с 2 деца и доход 2000 лв. м. да тегли заем от 150000 лв. Как се връща такава сума и кой ще ги връща? Хора осъзнайте се , на тия изобщо не им пука за нас!

8

Софиянец

преди 2 години

По 1200 лева на бежанец за курорт на морето месечно пари до сега имаше. За майките и бащите ни дали по 40 години труд за държавата все пари няма. Ако сметнете колко струват бежанците само за ден и с колко се увеличават пенсиите ще е срам да Продължаваме Пrостотията на Кире.

7

Хахаха

преди 2 години

Стига с тоя славчо! Със заеми всеки може да се оправи! Но важното в случая е как и кои ще ги връща тия пари! Помисли малко, на пенсиите ще им дадат 60лв., но от теб ще вземат 120

6

Анонимен

преди 2 години

те пенсионерите могат си седят вкъщи и да си гледат тв и да не дават много и да не харчат. Какво да правят работещите къде имат транспорт, работа през деня и скапани им трябва силна храна, а няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите да не забравят да благодарят на любимеца си Славиту, че няма да имат увеличение на пенсиите си от 1 юли

4

Реалността

преди 2 години

Съвсем скоро го правиха бюджета за тази година!!! През два месеца ли ще се актуализира??? И стига лъгахте пенсиите...ще им спрете добавката и ще им ги дадете като увеличение!!!

3

Оставка

преди 2 години

на корумпираното правителство!

2

Анонимен

преди 2 години

Бюджета ако не бъде приет пенсиите ще се сринат на ниво от преди ковид пандемията когато хляба струваше 1.20 лв. В момента един хляб от 730 грама струва 2,40 лв. За олиото и другите продукти няма да казвам нищо вие ги знаете цените които скочиха четири пъти. Много народ ще гушнат букета от глад. Но това никой не го интересува. Народа се ползва само за гласуване плащане на данъци и дране на пет кожи. Честита ви демоникрация честито ви унищожение.

1

Анонимен

преди 2 години

ше мине , ше мине - Кире и Ленчето ходиха на пазар итрансферираха нови играчи в отбори си, за да МИНЕ