29

Кико

преди 1 година

Ах Сендов -лошо,много лошо! Рашкоф ще ти обясни! Или го подкрепяте, или на черешата! Избирани!

28

Поля

преди 1 година

а вярвайте ми, саднов разбира от тези работи

27

Фло

преди 1 година

Сандов май се опитва да се преквалифицира в семеен терапевт хахахах Може повече да му се отдава от политиката хаххахах

26

Анонимен

преди 1 година

ДБ, ПП и ИТН - далеч от държавната власт! Депутатите от ДБ ще се барикадират в парламента и няма да излязат без бой. Повече няма да помиришат парламента отвътре, както стана с Мутривън, мутри вътре и леля Мая общата, бабикян и хаджигенов.

25

ХоХо

преди 1 година

Сандьов, прав си , че губим пари... Ами нали вие с големите акъли решихте , че ще оправяте държавата ! В живота си един пирон не си забил. Колкото до шуробджанащината си прав. М/у баща и син връзката е директна...

24

Сандов - ХА, ха, ха!

преди 1 година

Как живее човек цял живот на издръжка от НПО-та?

23

СССР

преди 1 година

Гърч за герберунгела ,гърч за мафията на Бойко Борисов на Капитан Андреево.по 100 000 на ден фитосанитарен контрол герберски грабеж 12 години,затова вият като вълк на месечина.

22

Анонимен

преди 1 година

До баба мара ек си измисля причини да не ни плаща парите отидоха в украина ......... тц, ЕС ги спира винаги когато дойдат на власт крадливите комyняги.

21

Аз промяната

преди 1 година

Сендов А ЗАЩО НЕ ПРИЕМЕШ МОЙ ПРОЕК ЗА СТРУМА КАТО ОБЩЕСТВЕНИК САНДОВ НАЛИ ТАКА ПОЗОР СТЕ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ И ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ

20

Анонимен

преди 1 година

Бате ви Бойко кой милиард си празнува последно? А възлюблената му Цицелина Борриславова кое пристанище беше купила???Обаче Бате ви Бойко ви даваше по 40 лв за ЧНГ нали ехеее щедро щедрооооо ....:)))) *** бегейски

19

Анонимен

преди 1 година

Започнем ли да говорим за роднините и любовниците на премиера, който и да е той, значи оаботите за него отиаат на ЗЛЕ.

18

Анонимен

преди 1 година

Не споменава какви са случаите с причините за бедствията,но говори за следствията от тях защото както казва за причините от бедствия не се отпускали превантивни средства от тях,ако се отпускат то е за някои от тях отмерени на око защо да се споменават,ако тез средства от бедствия са за някой шурей или баджанак въобще не се упоменават защото предварително за причините на бедствия не се отпускали средства превантивни тъй като след бедствие се отпускали средствата да има за повече шуреи и баджанаци

17

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам какво прави таткото на Кире, но знам, че като се видя че детето ще загуби кокала и веднага пусна пост във Фейсбук да се вдига народа на въстание, да окупират жълтите павета! Ха. Значи народа като плаща двойно сметки да мълчи, но синчето като го гепят в поредната лъжа, която вече ни изправи на нокти, тогава стачка. Ти да видиш що за морал. И само един въпрос, що за нормален мъж вика тати за помощ, когато лошите дечица го заплашват че ще го ступат?

16

баба мара

преди 1 година

ек си измисля причини да не ни плаща парите отидоха в украина и след това севърнаха в офшорки

15

Анонимен

преди 1 година

Бащата на Про100Кире е изразявал своята гражданска позиция по тази тема като баща на премиер ли. Дали не е казвал на официалните лица, че ако не се съобразят с неговата лична гражданска позиция, ще им изстинат служебните кресла по абсолютно официален ред?

14

СССР

преди 1 година

Арест за тиквата на рождения му ден ,Рашков дай му този подарък.

13

СССР

преди 1 година

Само при ТИКВАТА бяха тези шуробаджанащини и къщи за тъщи и частни лаборатории за фитосанитарен контрол ,Мафията и е на колене и ще се отбранява със заплахи дори и убийства, така че Рашков дръж фронта яко .

12

Анонимен

преди 1 година

Този тип е абсолютно непригоден за управление на държавата. Единственото нещо, което може да прави е да спира лифтове и рекет за да лобира за чужди интереси, като оскъпява строителството с тунели и така вкарва чужди фирми и елиминира нашите строители.

11

Абе ......твойта..

преди 1 година

Остави баща му. Коментирай майка му, че хората много я споменават

10

Анонимен

преди 1 година

В България корекцията на реките често пъти води до наводнения, въпреки че се прави за превенция от наводнения. По същия начин стоят нещата в българската политика. Избираме правителство на промяната на мутренския рекет, което докарва народа до криза и обедняване. Оправдават се, че Путин бил виновен.