80

Анонимен

преди 1 година

В Константинопол тук там има някакви хубави места,тоест Агиа София.Иначе пълна мизерия

79

Анонимен

преди 1 година

Турция за 86 милиона население не е никаква сила затова население, все едно сега да ви кажа Индия е номер 1 , 5-6 пъти по-голяма икономика от великото в кавички Тюркие. Стандартът на живот в Турция е доста по-зле даже и от България вече, и не гледайте хубавите места в Истанбул и по курортите, защото не са предсатвителна извадка, аз съм обиколил цяла Турция и съм на ходил на места, които вие не сте и не знаете нищо, а само дрънкате колко велика сила е Турция и колко велика сила е Индия.

78

Анонимен

преди 1 година

ТЕ турците от глад умират вече, с какво ще оспори Ердоган с голия си *** ли. 120 евро пенсии, по 200 евро заплати в Турция, смешно за уважаваща себе си държава. Турците са по-големи крадци и от българите, при 40 милиона туристи и 35 милиона гастербайтери,при 87 милиона население, да имаш толкова малка и смешна икономика, наполовина колкото тази на 17 милионна Холандия.

77

НАТО

преди 1 година

До Анонимен 89 Лошото тук е че че и Турция е в НАТО, а НАТО няма право да се меси при конфликт между негови членки!

76

Анонимен

преди 1 година

Мустаците не се смеят да правят нещо против гърците защото просто не могат.За България да не говорим ,цуче.Една хапка

75

Анонимен

преди 1 година

Сърбите в момента имат много по-силна армия от България и Хърватия

74

Анонимен

преди 1 година

Ердо не може да нападне Гърция, не може да нападне и България , дори да иска, просто сме членки на НАТО :)) Ако се усмели да нападне, еми турците ще го ядат, да не се сърдят после на диктатора си :)) Едно е да нападнеш Сирия, друго е балканска държава, настава ад тогава :))

73

бай Даньо

преди 1 година

А и тоя път когато германците кажат да спрем пред Солун да не ги слушаме...

72

бай Даньо

преди 1 година

България е в чудесно положение да изтъргува неутралитета си в един конфликт между Турция и Гърция. А война рано или късно ще има.Нещата са прости след като набием канчето на сърбите в първо действие във второто може да сме на гръцка но може и на турска страна. Играем за Беломорието разбира се. Според мен с турците сме по добре защото честно разбирателство с гърците няма тоя филм в нашата история е игран 100 пъти-византийски императори който се задържат на трона с наш помощ ни забиват нож в гръб

71

Един Българин

преди 1 година

Гърлежите са най-големите наглеци на света. Не симпатизирам на анадолците, но наглостта на гърлежите няма край. Какво значи докато са в НАТО няма да ги нападнат? Че те и 1974та бяха в НАТО пък направиха севрнокипърска турска република.

70

бай Даньо

преди 1 година

Ако турците почват малаките ние да се стягаме да запукаваме сърбите че скоро не са яли бой от нас ...

69

Анонимен

преди 1 година

До Екзодус Балканите особено България са интересни на кадъните, доколкото демографския срив, така и не се случва, иначе от доста време го говорят това :))) Един българин е равен на петима кадъни, така че е справедливо :)))

68

Екзодус

преди 1 година

Последният абзац относно членуването на двете държави в НАТО и възпиращия ефект от това е алабализъм за наивници. Гърция подписа догово за взаимна защита с Франция и закупи от нея няколко фрегати, от своя страна Ердоган пък се въоръжава с най-доброто от Запада и Изтока. За Турция Балканите не са интересни, там времето работи за тях защото са по пътя на брутален демографски вакуум, много по-интересна е Егея и богатсвата й. Повече от ясно е, че имаме повод за война, чака се само точният момент.

67

ахъ

преди 1 година

Турция няма да нападне Гърция, защото САЩ (вече с над 15 бази там) и Франция (обидена заради свиването на влиянието и в Африка) са зад Гърция. От друга страна, към настоящия момент, въпреки дълговете на Гърция се предоставя съвременно въоръжение-по-модерни танкове и самолети,(а Турция от години е санкционирана).Трябва да се отбележи обаче бойния опит на турската армия-успешно воюва на 4 фронта!(Азърбейджан, Сирия, Либия и Ирак) и благодарение на развитието на собствения ВПК са почти независими.

66

Хйх

преди 1 година

Смятам че гърците си го просят като си мислят че някой от великите сили ще им помогне, мислят си че това е да просиш пари от Европа, но реалността е друга, да живеем да видим. Те и украинците си мислиха че ще надвият Русия но фактите са други

65

.

преди 1 година

Територия се оспорва САМО с оръжие. Който допуска противното е наивник.

64

али

преди 1 година

Това се представя като проблем на Турция, но реално е проблем на всички черноморски държави.... Ако териториалните води на островите в Егейско море станат 12 мили, от 6 както са международните споразумения. Тогава Черно море става езеро, защото егейско море става Гръцко море. т.е. никой няма да може да минава без съгласието на Гърция.. т.е. проблема не е между Гърция и Турця, а много по голям...

63

Анонимен

преди 1 година

Турция ако ни нападне, това значи ТСВ ------------- И кои са тия дето ще участват в ТСВ според теб??? Ако Турция влезе в Бг, не очаквам некой да се заинтересува ... Най-много Сърбите и до там

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75Турция ако ни нападне, това значи ТСВ, ние не сме Украйна :)))

61

Анонимен

преди 1 година

За можене - може! Турция е реална сила на Балканите и в Европа! Огромна и добре въоръжена армия, с висок боен дух, за наше съжаление. Не знам дали имат теляци, но ако им дотрябват - нашите са насреща!