32

Анонимен

преди 2 години

А може ли да се договорим със "зеления" обама - той, понеже е зелен, си е приготвил 10тона втечнен газ за зимата! Не слънчеви панели, перки и други малоумщини, а газа, втечнен! Що така?

31

Анонимен

преди 2 години

пратете кирил петков да падне на колене пред путин и ще получи газ които се пери много и бе горделив че нема да пълни джобовете на путин а сега нека да унинира урсула в кофа и да ви даде в кофа газ кукли на ес и сащ

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38. От поне 5 години втечнения газ е по евтин от руския с излючение на 3-4 месеца през зимата. Ако се запълни сега Чирен, ще е с по евтин газ от руския и зимата няма да ни пука за капризите на Газпром.

29

питащ

преди 2 години

Що не го скриете този експерт, американска ***. Кирчо ти сам си риташ стола като се пишеш лоялен към ЕС и ФАЩ, без да се съобразяваш с мнението на българския народ. Може да няма нови избори, но може и ти да не си министър-председател и ха дано.

28

Анонимен

преди 2 години

Американският втечнен га е по-евтин от руския?! Не думай!!!

27

Анонимен

преди 2 години

от цяла Европа само България успя да купува руски газ от Гърция с 30 процента надценка.

26

Газпром не прекрати

преди 2 години

Газпром не е прекратявал договора с нас. България (чрез Булгаргаз) отказа да плаща за газа по схемата на Газпром. Ако платим, че получим. А ако сключим дългосрочен договор, ще получим по-ниска цена. Вместо това купуваме по-скъпо руски газ от посредници (които плащат в рубли) а ние се бием в гърдите че сме верни на Брюксел. .................................... Руснаците са прави за себе си. Да продъжават да приемат плащане по сметки, които ЕС може да блокира е все едно да доставят газ безплатно.

25

Анонимен

преди 2 години

До Никога Газпром! Правилно колега, ама много разлюти кварталните копейки-газ пиккаят. Пропуснал си най-голямото рушко дърво-това да си зависим от тях и днес-утре царя пууткин станал с гъъза нагоре и хоп спираме го, щото не ни скачат достатъчно високо на командите. Алоооо рушшки пияянки, чували ли сте за отношение към клиент в Блатото? Не, нали, еми стоите си там и не припарвайте в цивилизацията.

24

Rrr

преди 2 години

Хер вам а не русский газ, само турски. Как Султан придет вы сами напердите сколько нужно - так завещал великий макейн

23

джо

преди 2 години

Заради "големи специалисти" като този плащаме скъпа и прескъпа газ.С кой друг освен с азерите и руснаците можем да сключим дългосрочен договор?

22

Анонимен

преди 2 години

руската газ е най евтина, но всичко зависи от договарянето.

21

Анонимен

преди 2 години

Нали г-жа Урсулина щеше да договаря газ за целия ЕС? Това отпадна ли и ако да,кой се интересува от малък пазар като българския?

20

Анонимен

преди 2 години

До Никога Газпром! Първо научи, че думата газ е от м.р., а не от ср.р., г-н ***. Запиши си го на дланта на лявата ръка. Вярно, на тези, завършили IV клас това запаметяване е трудно, но не и невъзможно. Повтори 50 пъти комбинацията 'Бойко - един газ' и ще го запомниш. Ако и след тази манипулация паметта ти откаже, престани да пишеш коментари.

19

Анонимен

преди 2 години

До Никога Газпром! 'Най-скъпият ' руски газ е с 40% по-евтин от доставения от Гърция газ и 25% от американския. Така че не лъжи, колега.След скорошните избори, като съборим Продължаваме Подмяната, трябва да сключим дългосрочни договори с Газпром и Азербайджан за 3 млрд.м3/год. а ГЕРБ, агите от ДПС и чалгаджиите на Славчу от Учин дол да си сключат договор с Байдън за по-скъп, но АМЕРИКАНСКИ газ.

18

А някой пита ли?

преди 2 години

Защо изобщо ни трябва газ? Какво толкова в държавата ни работи с газ? Зимата и с климатици можем да се топлим и с дърва и с въглища също.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,к.19. Да се уточним: LNG е течен (втечнен) природен газ. Действително, природният газ съдържа по-голям процент газообразни въглеводороди, от които най-лек е метанът СН4, но не само него, също етан, пропан, бутан. LNG - Liquid Natural Gas.

16

Никога Газпром!

преди 2 години

Няма по-скъпа газ от руската. "Братска" България десетилетия наред редовно си плащаше за най-скъпо продаваната газ от Газпром в Европа. Доказано. Точно така: "братята" руснаци на нас продаваха най-скъпо. И както си плащахме изрядно всичко на вмеме точно както е по договор руснаците изведнъж решиха: "Ха! сега плащайте в рубли" - От къде рубли? Ние не сме се договаряли за рубли? Не разполагаме с никакви рубли? Как искате да стане? И Хоп и ни спряха газта! Първи в ЕС на нас я спряха. Никога повече!

15

Анонимен

преди 2 години

Хвалипръцкото Просто Киро ни такова мамата, принуждавайки ни да плащаме свръхскъп природен газ! Дори германците, които завзеха всички високи постове в ЕС, преминаха към заплащане в рубли, макар че с франсетата и жабарите отвреме навреме навдигат бунт, а вярната маша на Бай Дън се репчи на Газпром и се хвали с тази си простотия. Може би е по-добре да има избори, та да гласуваме за Възхода на Стефан Янев. Киро и Корни да си търсят избиратели, а Славуца да премине в 'запаса'.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, ти май не правиш разлика между LPG и LNG, да обясня едното е пропан бутан/петролен продукт/, а другото метан/природен газ/

13

Газпром не прекрати

преди 2 години

Газпром не е прекратявал договора с нас. България (чрез Българгаз) отказа да плаща за газа по схемата на Газпром. Ако платим, че получим. А ако сключим дългосрочен договор, ще получим по-ниска цена. Вместо това купуваме по-скъпо руски газ от посредници (които плащат в рубли) а ние се бием в гърдите че сме верни на Брюксел. .................................... Руснаците са прави за себе си. Да продъжават да приемат плащане по сметки, които ЕС може да блокира е все едно да доставят газ безплатно.