26

Анонимен

преди 1 година

Краааадлоооооооо! Трай, крадлоо!

25

Joko

преди 1 година

Сега е времето да припомня, как една Холандия ( по територия 1/3 от България) се запъна за нашето членство в Шенген. Някой от тогава до сега от ЕС не е обелвал и дума по въпроса. Та, никакво начало на преговорите с Македония. Борба до дупка.... Компромиси - никакви !!!!

24

Вали

преди 1 година

Северна Македония няма да преговаря след 25 юни, така че натискът ще е само за България, това е истината, колкото и да не ни харесва

23

Евгени

преди 1 година

Крадлата да си мълчи, от нея не щем акъл. Защо не натискат Македония, а идват при нас. Македонците нямат намерение да изпълняват договора. Да ходят при тях всеки ден и да искат да изпълнят ангажиментите си, тия неблагодарници.

22

Некъф

преди 1 година

Да сваляме по бързо Кирчо, че е тръгнал по пътя на предателството спрямо националните ни интереси!!!

21

Клептоман

преди 1 година

Клептоманът вика дръжте Клептомана.

20

Нови поговорки

преди 1 година

Комунягата кожата си мени, но нрава не!На куче и на кумунист вяра да нямаш!

19

Abe

преди 1 година

Няма никакво значение. ЕС ще се разпадне много скоро. По-бързо от колкото повечето очакват.

18

Анонимен

преди 1 година

Членството на РСМ в ЕС вече не е актуален въпрос за България. Скоро България ще бъде в кампания за излизане от НАТО и ЕС. С това България губи значението си за влияние приема на РСМ в ЕС. Европа бързо ще консолидира интеграцията на западните балкани в ЕС. Излишно е да ни занимавате повече с РСМ и излиянията на разни политикоидни индивиди!

17

Антон

преди 1 година

Да речем, че я вкараме. Процедурата и процесът ще текат, но тя ще идпълнява изискванията на ЕС. По различните глави. Но нашите изисквания къде отиват, нищж няма уважи, нищо няма да промени. Не знам как се променят няколко поколения с промити мозъци.

16

Летище Варшава

преди 1 година

Имаме нова колекция от кремове. НО СА СЪС ПАРИ.

15

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Поптодорова ,като е толкова компетентна ,да изготви заедно с нейните колеги от Атлантическия клуб нова рамка за преговори с РСМ и да я представи за обществено обсъждане в парламента.Как тя ще коментира изявленията на Мицкоски,че няма да спазва подписани договори с България,ако не одобрява съдържанието им.

14

aa1830

преди 1 година

Елено, как така не може да бъдат вписани българите бързо, а пък името на държавата си го смениха за няколко седмици също след промяна в Конституцията?

13

Господииии,

преди 1 година

Отърви ни от тая!!!

12

Анонимен

преди 1 година

12 обещахме да помагаме на Македония, но не за сметка на България! Това последното къде е обещано? Защото ако ти или партията ти са обещали да се откажеш от историята ни, от миналото ни, от българите там, това мен не ме касае. Аз не съм се отказала от народа си. За това вето до дупка, докато не се научат да уважават. Приеми го като опазване на ЕС от нагли навлеци, които нямат уважение към близките си, камо ли към чуждите. Нали трябваше да пазим ЕС от зловредни елементи? Ето, пазим го!

11

Анонимен

преди 1 година

Обещахме да помагаме на Македониа за присъединяване към EU ,и наложихме вето.Голяма помощ,няма що. Не сме за Европа и още по малко сме европейци.Българската позиция е пълно безумие.

10

Анонимен

преди 1 година

Я, Ленчето от САЩ се произнесе. А Ленчето знае какво може запада, поне така се представя. Та излиза, че нашинкия Кире иска нещо, дето не може да бъде направено! Т.е. напълно съзнава, че ще прецака държавата ни, така ли? Защото да говориш, че ЕС ще бъде гарант, при условие че знаеш, че не може да бъде гарант си е лъжа, или тотално неразбиране. Последното едва ли е характерно за топ интелектуалец от Харвард. Та излиза, че е само и единствено лъжа, която се произнася нарочно.

9

:-)

преди 1 година

Ако продължаваш така с това РМС, скоро гугъл ще намира повече резултати за него вместо РСМ!

8

Анонимен

преди 1 година

Я кажи някой крем крала ли си скоро да препоръчаш какво да си купим ... ако имаме пари де, щото бензина вече е 3.40, а олиото 6!

7

Ceci_

преди 1 година

Атлантическият клуб - зборище на клептомани