48

до 52

преди 1 година

Ходи си вЕрвай там на тираджиите, склададжиите и кофражистите около тебе, дето си работите за себе си и не сте роби на заплата. Хубав ден.

47

Анонимен

преди 1 година

48, 49 --- ти сам май не си верваш?

46

до 47

преди 1 година

Не съм написал долния коментар, но съм повече от съгласен с него. И стига с тия мантри "роб на заплата". Освен ,че имам собствена компания, работя и на заплата в друга такава. Имам процент от приходите, имам акции, взимам екзекютив решения. Холакрация знаеш ли що е? Няма как един бачкатор да знае що е то високоплатена работа за над сериозна заплата месечно. Просто няма. И тия роби изкарваме месечно, колкото ти за години.

45

Deep Zone

преди 1 година

Великан! Огромен респект за този човек! За съжаление, от сто човека, само един или двама биха го направили..И другите ще им викат "балъци". Балъците сте вие, за които парите са всичко..

44

до 47

преди 1 година

Ще те изненадам, ама не- не съм роб на заплата. Работя за себе си. И аз имах наследствени жилища- 3 броя в сърцето на София и вила в Симеоново. Ама на- купих си и апартамент, и къща- сам. Защото не обичам да ми се дава ей така. Нека съм роб с авоари за милиони. Мерси.

43

до 31

преди 1 година

Ти "бачкаш"- сам си го каза. Бачкане и интелектуална работа са две корено различни неща. Второто е високоплатено. 140000лв. са нищо. Работя от 12 години и съм разхвърлял кажи-речи тройно по фондове, криптовалути, акции, а живея доста нашироко. Какво "бачкам" ли? Външен консултант за няколко компании в сферата на дигитализацията. Не, не съм програмист, но в информационните технологии- да.

42

Анонимен

преди 1 година

46, 'затова и нищо не става от 90% от младите- защото са разлигавени аутсайдери' ---- не че нещо друго от обикновен роб на заплата е станало от теб

41

Анонимен

преди 1 година

Постъпката е достойна, това ясно. Идват, обаче, много въпроси. Първо със 70к евро в София не можеш да купиш и кибритена кутийка. Второ- защо тези пари са били в брой? Май пенсиите на ръка искат да платят на строителя, че от живково време така са научени на далавера, че да спестят някой лев, че да може лигавото отроче да живурка и да рине дъното. Първи в ЕС по брой жилища на глава от населението. Затова и нищо не става от 90% от младите- защото са разлигавени аутсайдери.

40

Анонимен

преди 1 година

българите затова сте бедни, защото ви е страх да не ви хванат кражбичбите и далаверите, а не че сте най-моралните

39

Анонимен

преди 1 година

ПРЕКРАСНО !

38

Още

преди 1 година

великият Хашек чрез Швейк, обяснява защо никой не трябва да връща нещо ценно когато го намери. Ще има проблеми в повечето случаи, а и останалите ще го вземат за aхмак и ще бъде аут от обществото.

37

До 31

преди 1 година

Спестяват се като продадеш имот,работиш с високоплатена професия и си стигнал жив и здрав до пенсия ,с деца и внуци!....И е много важно да имаш мозък ,а не да хленчиш и се вайкаш ,като неудачник!

36

Анонимен

преди 1 година

какво означава са си беден,не си беден ако си здрав ,имаш работа и покрив и имаш семейни ценности.не си беден ,а щастлив.

35

някой

преди 1 година

Младежът не е беден, и той е обикалял строителния обект да си купи имот в Бояна.

34

Анонимен

преди 1 година

ако аз ги намеря,няма да мога да ги задържа,ще ме е страх от клетвите на собствениците,правилно ги е върнал ,да е жив и здрав и само добро да му се връща,браво.

33

За

преди 1 година

70 000 евро в София можеш да купиш нещо маломерно, на не добро място и със съмнително качество.

32

Анонимен

преди 1 година

момчето обедна с 140 бона, но форумните моралисти твърдят че е забогатял. същите луди ще ходят на софия прайд.

31

пияница мистик

преди 1 година

До 20 === А ти наясно ли си, че всичко е много индивидуално. Аз ходя винаги с баскетболна шапка и слънчеви очила. Висок съм 180см и с нормално телосложение. Нито слаб, нито дебел. Такива като мен са всеки втори българин. Ако ще по 2 камери да има на къща, ще ми хванат опинците, ако тръгнат да ме търсят по лицево разпознаване :))))

30

Пепи

преди 1 година

Така е преценил,така е постъпил.Господ гледа!

29

Браво, Човек!

преди 1 година

Да си много щастлив!!!