7

Сандокан

преди 1 година

На Макарона в никакъв случай този път няма да му минат номерата, предобикновените избиратели във Франция. Наистина френската левица набирасила и ще го измести на Изборите по време на предстоящия балотаж.Но защо репортажи от Франмция трябва да гледам по забранените руски телевизии,докато нашите тюфлеци от БНТ, БТВ и НОВА си правят оглушки . . .

6

баба мара

преди 1 година

жълтите жилетки за какво ядоха бои цяла година да изберат макарона за вторимандат сега му направете и мнозинство в нс и гледаите какво става това момчее неадекватно ще ви пати главата както на нас българите не мислим по избори

5

Време беше

преди 1 година

някой да поограничи тоя ненормалник Макрон

4

кристина

преди 1 година

мдаа.. както писа един колега по-долу.. си трябва революция.. след две години ковид затвора, толкова много хора останаха без работа и без средства и сега една огромна инфлация да ги остави гладни и без електричество.. изглежда това е краят..

3

На времето...

преди 1 година

...франсетата имаха силна компартия начело с Жорж Марше, която беше опасна опозиция. Вероятно във Франция искат някаква промяна и те, ама от къв...силна икономика, няма корупция, нямат Гешев, имат Д,Артанян, Жана Д,арк, Сюркуф, Наполеон, футбол, Рено и т.н. Какво не харесват на Макрон. Господ не може да угоди никому.

2

Анонимен

преди 1 година

Айде, Макрон ще стане заложник на комунистите.

1

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа ще смени политическите елити. Народите вече не могат да търпят случващото се. След 2 години и половина ковид фашизъм, сега и война с Русия им идва в доста повече. Само сметките да скочат още малко и тия дето имат избори ще са благодарни, че са сменили властта по мирен начин. За другите ще има революции.