98

Обективно

преди 1 година

ГИЯ СМЯТАТ СЕГА ДА ДАДАТ ПАРИ И ДА КАРАТ НАЙ- МНОГО ДО НОВА ГОДИНА. И ТОГАВА ДА ХВЪРЛЯТ КЪРПАТА. ТАКА СЛЕДВАЩИЯТ УПРАВЛЯВАЩ ЩЕ БЪДЕ НАСАДЕН НА ПАЧИ ЯЙЦА.

97

Анонимен

преди 1 година

До коментиращите тук. Ако всеки от вас получава месечна заплата колкото заплатата за една година на всеки един от работещите със заплата до 1000 лв а те са около един милион, то и вие ще говорите като този министър, т.е. каквото му наредят да казва. НОИ се захранва от бюджета с около 40%. Как ще има за НОИ , когато един милион работят за под 1000 лв. на месец. В аритметиката има желязна логика. Да не говорим за смешната МРЗ.

96

Анонимен

преди 1 година

До какво се чудимАко сега в ЕС влезат РСМ и Украйна след няколко години съюза ще се е разпаднал. Така че ако целта на Русия е разпадане на ЕС, то те не биха пречили на РСМ и Украйна да членуват в ЕС. Горното е извод на мастити анализатори. Чети повече и ще разбереш!

95

Анонимен

преди 1 година

С най ограничен умствен багаж в правителството, но с най голям мерак да са министри са представителите на БСП

94

какво се чудим

преди 1 година

ИТН са креатура на руското разузнаване затова се задействаха след купуването на неруски газ след отказа а мине Лавров и след изгледа Македония да започне преговори-все неща срещу рескиа интерес но интерес на блгарите.Парвата компания на фашизоида от учиндол се казва ЕРМИТАЖ ха познйте защо и с чии пари капиталът пораства на 40 милиона лева.

93

какво се чудим

преди 1 година

на тва вадене и вкарване дето не било напускане дядо ми му казваше онождане

92

Анонимен

преди 1 година

Не българите не очакват това-подхвъляне на трохи,увеличения с жълти стотинки!Очакват развита икономика,овладяване на инфлацията и осигуряване на евтини енергоизточници,очакват да не потъват милиарди и да не се теглят кредити,които ще фалират държавата,очакват работеща и развиваща се икомомика

91

Анонимен

преди 1 година

министрите на итн са некадърни, за това се изнасят

90

Анонимен

преди 1 година

Драги пенсионери гласувайте за ГРОБ ,ще ви дадат стотинки, но ще ви осигурят дървени сандъци, цветята са екстра . Тях майка не ги е раждала, пръкнати са от епруветка

89

Анонимен

преди 1 година

ТО И УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ С 6.1% НЕ ЗНАЧИ УВЕЛИЧЕНИЕ С 21.5% КАКТО ОБЕЩАВАХТЕ САМО ПРЕДИ МЕСЕЦ, ПОСЛЕ БЕШЕ С 16%, СЛЕД ТОВА С 10% И СЕГА ОСТАВАТ ОНИЯ 6.1% ДАЖЕ БЕЗ ОБЕЩАНИТЕ 60ЛВ В ПЕНСИИТЕ АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ МУРВЕНТИЙСКИ НОМЕРА, АМАН ДЪРТИ ГРОЗНИ ЛЪЖЛИВИ ЧЕРВЕНИ МУТРИ ИЗЧАГЪРТАХТЕ ДЪРЖАВАТА И ПАК СМЕ С НАЙ ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ СТИГНАХМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ НА ХРАНИ

88

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има по-нагли от бсп! Не им се иска да пуснат кокала гадовете!

87

Анонимен

преди 1 година

Гьоко - простият, лъжлив и правоверен бесепар, верният войник на Нинова! Ще запомним това издевателство над пенсионерите , другаркЕ влашка селянко!

86

уточнение

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА Така е- Сър пичук!

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.76 КарИмански бе, ***!! Колко пъти ще те поправям?!

84

Анонимен

преди 1 година

Какво лошо,ако част от парите за пенсиите идват от бюджета,ако с успешни мерки го вдигнат, а не си го разпределят в чекмеджетата.Или искате старите да измрат...да ,но и вие ще отидете там,макар и заможни,защото това е живота.Остава моралът.Вижте пенсите в другите държави.Първи-отзад напред.

83

Анонимен

преди 1 година

Нали този пишман министър на МТСП не смята,че сме забравили как премиер Боце от Банкя ни оряза годините 2011-13 и 2016-18?! Гьоко и чиновниците от НОИ спазиха тая несправедливост и оттам половината пенсионери не получиха осъвременяване на пенсиите! Виновни за ТАЯ СЕЧ СА мин.Гьоков и онези гъски от НОИ!

82

Анонимен

преди 1 година

През 2020 средната пенсия беше 437 лева. От януари 2022 е 634 лева с ковид добавката. Всеки да си прави сметката.

81

Анонимен

преди 1 година

Докато наричат пенсии голяма част от социалните плащания, голяма част от парите за "пенсии" ще идват от бюджета, а не от осигуровки. Повече от половината сума за "пенсии" са суми за социални плащания.

80

Анонимен

преди 1 година

Този "мърляч" единствен иска да вдигне малко пенсиите.Истинските мърлячи Буци,Славуци и Догануци мислят само за собствения джоб.Ако не сте го разбрали-гайната ви!Махам се от това свърталище на ***!

79

Фотограф

преди 1 година

Само като видиш аграрната физиономия на този мърляч и ти става ясно, че е комунист ! И също по комунистически се изразява и съсипва родината !!!