112

Анонимен

преди 2 години

ИТН и лично Слави Трифонов трябваха да имат повече воля и да съставят правителство, когато имаха възможност. Що се отнася до ПП и лично до Кирчо, Кокорчо, Лена, злощастния министър на културата - това са политически пионки сложени от чужда държава - САЩ да управляват държавата ни в услуга на външно политическите интереси на Америка. Като погледните злощастния ни парламент може да си направите извод какъв народ сме, за да изпратим в НС такива същества да управляват живота ни.Това е страшно.

111

Анонимен

преди 2 години

Трифонов като говори искри хвърчът от присвитите му зли очи !Говори така като че ли е гослод и друго мнение няма , а той "горкия " едва си купи някаква измислена диплома !

110

тя

преди 2 години

Политическото ръководство е една мутра , който не си плащаше данъците и е свързан с мафията , която го измъкна от подлеза и стана" голем шоумен" !

109

Анонимен

преди 2 години

до глад студ и мизерия ни докараха така наречените евроатлантици ,това ще ни докарва и еврото, правете се още на "санкционери"

108

До 113

преди 2 години

Всички от ПП са за съд и затвор! Тези никому неизвестни момченца се самозабравиха с кражбите!

107

До крадливия Василев

преди 2 години

Къде са ДЕВЕТТЕ МИЛИАРДА??? Не ни приказвай приспивни приказки!

106

Анонимен

преди 2 години

въглищата ми продават вече за 900 лв, бензина с всеки ден е нагоре, за какво повече да говорим и да слушаме тоя с мишата физиономия

105

Софиянец

преди 2 години

ИТН защо мълчи? Киро под полата ги държи?

104

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо е най-коварен,той фалира България,докара инфлация 2 пъти над средната за ЕС-с неадекватна политика и некадърност.Да отговори къде потънаха 9 милиарда,какво е това самочувствие.Толкова са леви,раздават пари без критерии и стратегия

103

Анонимен

преди 2 години

D.N.E.S E pro ДПС И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТРОЛОВЕТЕ ТУК

102

Кико

преди 2 години

Всички сега харесват "някой" от отбора на Славчо! Защо ли? Всички подкрепят внука на Бай Рашо! Защо ли? Кой ли държи компромати?

101

daa

преди 2 години

Монетата винаги е имала две страни.Сега всички пищят по Слави,бил е неразумен,провалял дебатите в правителството,но защо кирчо и кокорчо не кажат в прав текст ЗАЩО отхвърлиха кандидатурата на коалиционният си партньор за шеф на БНБ? Не твърдя,че беше идеален,но ако е имал "тъмно минало" е редно да го чуят хората,ако пък няма "тъмно минало" защо "цакаш" другарче,при условие че заедно играете на площадката пред блока и беше въпрос навреме и ти да бъдеш прецакан от "прецаканото" другарче.....

100

Васко

преди 2 години

И от спалнята ако излезе фото,няма да се изненадам. Дано там няма шкафче с чекмедже, че и евра ще се снимат. Ех тия папараци!

99

Сатир

преди 2 години

Васе, на крива ракета космоса и пречи. То при вас кривина до кривина, а електората ви гледа гневно.

98

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

97

Асан Манафа

преди 2 години

Леля Асена е много секси стия пърхащи ноздрички...

96

Как

преди 2 години

Хора от времето на разграбването на държавата се слагат да управляват отново .по времето на БКП тока 2 стотинки.От 30 години са чисти крадци ,без грам човечност.

95

Пп

преди 2 години

Асене ще правим ли долара -3000 лв като при - румен гечевИ всички милионери сьс заплати по -6000 лв като едно време

94

Анонимен

преди 2 години

Депутатите са отговорни единствено пред гласоподавателите си. Киро Лъжата и шайката му НЕ СА държавата.

93

Анонимен

преди 2 години

Тия от пъпъ големи ментраджии България без тях незнам какво щяло Пъпъ огледайте се и вижте как фалирахте всичко тук доволни ли сте ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР И ЗА ТЕЗИ ДЕТО ВИ НАЗНАЧИХА С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ