12

Д-р Исня

преди 1 година

На тая Кандида, техните какво мислят, дават ли й? Защото, ако баба й й дава, то майка й може да й забрани.

11

Ноби

преди 1 година

да не дава господ, да я срещнеш на пътя. над 70 не трябва да имат книжки. спрете се бе, колко хора трябва да умрат заради вас

10

Жабоядец

преди 1 година

Ще ги коригираме тези неща,скоро ще изритат Италия и Австрия от Евросъюза и ще ги приберем при нас ,те и без това са си наши !

9

Анонимен

преди 1 година

Не е била клиент на фармата, затова в здрава и доживяла до 100 години.

8

Pipi

преди 1 година

Ето коя е бабата, от която на Горубляне реферират, че са взели колата нов внос. Винаги съм искала да се запозная с нея, сега имам възможност да разбера. Благодаря ви, dnes.bg 🤗

7

hasmokar

преди 1 година

100 летна крадла на кислорода ни, а тука дишаме изгорените им *** от Ковачки.

6

Анонимен

преди 1 година

Близък на 93 г. си кара и даже му е по лесно с кола отколкото с гр. транспорт. Те карат по бавно, но околните ако не са диваци няма никакъв проблем. От тези около 20 - 30 годишни има далеч по лоши шофьори и заплашващи околните с агресивно каране. Жива и здрава да е 100 годишната жена и да си кара с кеф.

5

Анонимен

преди 1 година

Такива не са за шофьори . След определена възраст не стават ю

4

(-_-)

преди 1 година

Да е жива и здрава Кандида! На 110 пак да ходи да си я поднови!

3

Анонимен

преди 1 година

Тази госпожица дали някога е яла ГМО. Доколкото знам по нейно време когато е била млада не само че нее имало ГМО но е имало и голям глад. Точно поради тази причина организма и нее пълен с токсини и е доживяла цял век. В днешно време вечее трудно да се доживее до 70 годишна възраст камо ли до 100.Да е жива и здрава и всеки да доживее до нейната възраст.

2

112 място

преди 1 година

,и то ви е много....

1

.

преди 1 година

Живи и здрави да са и да карат безаварийно, а останалите да се поучат как да живеят здравословно и да са в кондиция и на 100 години!