31

Анонимен

преди 1 година

И тоя и Кисинджър ги извадиха от нафталина... парите на фашистка Русия... Ще има и други такива "експерти".

30

Анонимен

преди 1 година

До Я па ти..Знаем, че змията преди да умре хапе най-злобно!

29

Анонимен

преди 1 година

Това е и целта на рептилите - световните корпорации и финансовите институции - да занулят, да подчинят света. Цената на цялата санкционна глупост ще платят обикнавените хора. Така се случва, когато основното противоречие - това между производителните сили и производствените отношения - е извън контрол. Мечтите по забавящото Средновековие или пищнастта на римските империи ще се приземят директно в пещерите, защото високите технологии в ръцете на морални *** са оръжия за масово поразяване.

28

До Анонимен/31

преди 1 година

"хващай тоягата и заминавай да биеш руснаците" - не става, оказа ся че чуждите биячи, в Русия им викат "наемници" и когато ги хванат ги съдят като убийци! За тях не важи Женевската конвенция!

27

Пич

преди 1 година

Както и друг път, професорът отново е прав. Той никога не говори онова, което политиците искат да чуят. Думите му вече започват да се сбъдват.

26

Анонимен

преди 1 година

До До 16 САЩ са готови да унишожат всяка държава ако им е конкурент. Това се случва и с България 33 г. и сложиха валутен аборт за да задлъжнее в $ и бг стока поскъпна и стана неконкурентнта в $ и народа исчезна като няма какво да прави в бг.

25

До До 16

преди 1 година

Не бъркам, освен ако не искаш да кажеш, че източника на информация ЛЪЖЕ. Обаче този източник е днес.бг. Той може ли да ЛЪЖЕ?

24

Я па ти..

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 24 САЩ са пропаднала държава , но бие лошо.

23

Безмозъчен либерал

преди 1 година

А не, конспирация е това.

22

До Анонимен/18

преди 1 година

Тези *** приказки ги опроверга създателката им и си призна, че е лъгала за да може укропия да получи още оръжия! Човек трябва да има известна хигиена и да чете малко повече!

21

Анонимен

преди 1 година

Тояга трябваше , а не санкции.

20

МАЙОРА

преди 1 година

ХАХАХАХА Тоя ако го слушаш, не трябва да има и ЕС изобщо, за Еврото като валута да не говорим! Големи специалисти изпълзяха напоследък! Повечето с рубли в джобчето! :)))))))))

19

Анонимен

преди 1 година

ЕС е фалирала с огромни дългове в евро, а САЩ нямат оръжия на нивото на Русия.

18

Лили

преди 1 година

Световният агресивен свят сам попадна в капана! Санкции срещу Русия ,пари и оръжие за Окраина ,жертви по бойните полета ,това е дивия капитализъм преминаващ към фашизъм ? Професора предупреждаваше за последиците , но дървените англосаксонски глави и американската деменция искат война !

17

Анонимен

преди 1 година

Бг трябва да излезне от ЕС и НАТО.

16

рибока

преди 1 година

Обикновените хора си знаем,че Русия е икономическо джудже според стандартите на западните оценители в евро и долари,но в натура при друга методика си е над Германия по брутен продукт.И скритото стана явно.

15

Анонимен

преди 1 година

'' Тези мерки били контрапродуктивни '' ............................... контрапродуктивни ? А когато руснака дойде и изнасили и застреля семейството ти, това продуктивно или контрапродуктивно се брои ?

14

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са го позлатили да каже тези глупости... Колкото повече такива "специалисти" се изказват, значи санкциите наистина действат...

13

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам - САЩ са най-големия производител на природен газ(справка - този сайт), имат най-много нефт (справка - този сайт), имат най-много зелена енергия (справка - пак тук)... Е, защо реват - бензина скочил, газа скочил, тока скочил???? А професора е един от малкото хора-англосакси направил добро за България и българите! Ако не беше валутния борд отдавна да нямаше такава държава! Не че се е разминало де - Про100Киро активно работи да ни заличи!

12

Анонимен

преди 1 година

Една развита икономика сравнително бързо ще се адаптира към новите условия. Предимството е, че няма да се зависи от един мераклия за султан и няма да се притесняваш и харчиш пари за резервни варианти. Султана да му мисли, че дворцовите камарила не са очаровани от перспективата за дългосрочна война , при положение, че санкциите вече почват да натискат и резервите се топят, въпреки грандоманските приказки за едни приходи