85

Анонимен

преди 1 година

До а руските майкиЧестно казано не си много умен. Независимо коя е майката. Той е пратен по заповед и затова има международни конвенции, които хохолите с гордост нарушават. Хвалят се с видеоклипове за "героиствата" си и "световната демократична общност"се прави, че не вижда. Както го прави впрочем от 8 години.

84

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Нали "Световната демократична"общност начело с "Дойче Веле" и "Свободна Европа" бяха загрижени за отношението към украинските пленници? Оказа се, че майките им са по-спокойни когато са в руски плен. За какво говори това? Та Буча, та Азовстал, та военни престъпения, та Международния трибунал в Хага и т.н. Дезинформация на тон, не на килограм.

83

ГОЧО

преди 1 година

Никой не иска да служи на фашистконацисткото правителство на УКраина! Ако не са наказателнитеОТРЯДИ в украинската армия, които стрелят по собствените си войници, за да не се предават, тая война да е свършила отдавна!

82

На руснак/монголоид

преди 1 година

НЕ се вярва.

81

Анонимен

преди 1 година

Нравится , не нравится, империя развалиться .Амин .

80

славянин

преди 1 година

Помните ли какво каза момата ингилистанка Лизито Трас, министърката на външните работи на ингилистан в началото на операцията!? Каза че нямало да се успокои докато не видела Русия фалирала и разбита! Е, значи ще си остане в истерия доживот, те момите ингилистанки са известни с характерната им истеричност!

79

а руските майки

преди 1 година

да не би да се радват че руснаците ги връщат в дървени костюми..ха.ха

78

славянин

преди 1 година

За кога се отлага доларът по 200 рубли, трицифрената инфлация в Русия, антипутинската революция и обесването му на Червения площад!? Питам джендрастките (без)мозъчни центрове!?

77

Истината

преди 1 година

Украинските мъже се гордеят да защитават Украйна.

76

Ха ха

преди 1 година

Тролckи новини.

75

Ха ха

преди 1 година

*** ски новини. Нищо друго.

74

Анонимен

преди 1 година

Това го знам от месец и половина гледал съм разпити нещат страх ги е щото в украйна се разчистват сметки на поразия в момента

73

славянин

преди 1 година

Да припомня на правещите се на улави местни проатлантици ''пророчествата'' им за Русия от началото на операцията по прочистването на бандеровската хунта: доларът става 200 рубли, инфлацията става трицифрена, руснаците правят революция, превземат Кремъл, хващат Путин и го бесят на Червения площад! Е, както всяко атлантическо ''пророчество'' за Русия и това по традиция не се сбъдва! Изглежда колективната джендрастия дотолкова е зат.пяла от джендраските си ценности, че не може нищо да предвиди!?

72

Анонимен

преди 1 година

Кой вярна на Прас-ТРАСС? Ако от ТАСС кажат че небето е синьо, по-скоро ще проверя като отваря прозореца че те и това бъркат.

71

славянин

преди 1 година

Нормално е насила изпратените на фронта в Донбас украинци да се страхуват повече от своята бандеровска власт отколкото от руснаците!

70

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Руски мурафети.

69

Анонимен

преди 1 година

зеленски-нацисткият клоун

68

анонимен

преди 1 година

Ех,Таня,Таня! Само да намерите някой,който ще повярват на това бръщолевене. Иначе собственото си население сте зомбирали бетон,така че за вътрешна пропагандна употреба става.

67

укр. свърши

преди 1 година

Генералният секретар на НАТО допусна възможността за териториални отстъпки на Украйна заради мира

66

мръсни руски изроди

преди 1 година

И вероятно очаквате да ви повярвам?!? "Вярвам" ви безприкословно от момента , в който казахте, че няма да нападате Украйна (СЛАВА) Мръсни татарски лъжливи урроди! руски фашисти!