476

Не е възможно

преди 1 година

Нещо което е изгнило и прокажени да се държи в култ,защото е торен червей и виждаш схеми и порции без бъдеще и развитие.

475

Смешник

преди 1 година

Господин Телевизор вие знаете ли къде се намира народното събрание? Били ли сте там някога? И никога няма да бъдете !!!

474

Анонимен

преди 1 година

Видяхме Харвардците, наред са Кембричлийте!

473

тя

преди 1 година

Ти може да се завимаваш с власт /много си грамотен /, вкара държавата в огромни разходи и продължаваш да го правиш - вън , вън , вън !

472

Място без политици

преди 1 година

е най-хубавото място на света.

471

Анонимен

преди 1 година

този индивид саботира държавата като напуска коалицията преди приемането на бюджета, ще остави сума хора без пари

470

Анонимен

преди 1 година

Чалгар долен-продаде се и ся мрън,мрън...айде бегай -поредния политически труп, наял се на гърба на народа

469

това сега

преди 1 година

"Шоуменът разказа как се е запознал с Петков след като ИТН са спечелили изборите в студиото на телевизията си." Еми, запозна се още в началото на ковида. Представи ни ги, в едно предаване, двамцата с Асен като видни харвадци, които измислили решение за ковид ситуацията, да се тестваме всички и т.н. По-късно итн спечели изборите.

468

аз

преди 1 година

Мумията 2022

467

ПроСоТо

преди 1 година

наистина не ми е ясно до кога тоя инвалид ще бъде пробутван в обществото?!...Колко пъти ИЗЛЪГА и ПОДВЕДЕ "избирателите си" тоя ?...Каква е всъщност задачата му?..-Да отнема симпатизанти на ДРУГИ "партии" чрез ЛЪЖИ,КОИТО ПОСЛЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВА ?...Ама това в никакъв случай НЕ е "арсенал" от "портфолиото" на който и да е истински политик !..Това неговото еПАЛЯЧОВЩИНА !!!!.....Става ми тъжно като обърна внимание на ФАКТА,че се намират толкова ОГРАНИЧЕНИ наши братя и сестри,които се хващат на кукичката

466

Мара

преди 1 година

И ББ е болен мозък, но този го бие и освен това му е изписано на лицето и в очите. Безскрупулен тип!

465

Анонимен

преди 1 година

ДБ са впрегнали платените коментатори на три смени ахахахаха

464

Анонимен

преди 1 година

Слави, моето момче, стига толкова лъжи, нищо не можа да направиш, скри се зад полите на други т.н. политици, какво искаш още, нямаш доверие вече, малко ще са младите хора на твоя страна на изборите, с теб е свършено политически, но като гледам и физически, съжалявам. Ти си воден от омраза , незнайно към кого.

463

слави е руски проект

преди 1 година

Слави е руски политически проект. Неговите хора са настоявали да пподпишем нов договор с неблагонадеждните крадци от Газпром. И когато правителството намери по-евтин газ натиснаха бутона на Славчо да направи подъл преврат.

462

Анонимен

преди 1 година

На този в партията се бореха разни танцьорки със зъби и нокти да станат депутатки. Отврат, излъга толкова много българи и всичко беше само от желанието да се разкара другата едноклетъчна мутра.

461

Читател

преди 1 година

Аланкоолу,ти ще си бивш в много отношения.За какво са ти милионите които си натрупал,че гледаш и към още.Кой ще ти харчи парите ако не си ти?Съжалявам,че съм те подкрепял и съм гласувал за теб.Ти си играеш със съдбата на два милиона и половина пенсионери,работили,строили,за да има какво да разграбвате днес.Грехота е от Господ алчността,която е разболяла някои "християни"!

460

До

преди 1 година

Ставаш само за маркуч на пожарникаря...

459

Анонимен

преди 1 година

Мдааа така е!

458

Алоо

преди 1 година

Смешници...

457

Трифонов,

преди 1 година

А ти като можеше и можеш да се занимаваш с власт, защо не го правиш? Защо подлъга толкова много народ да гласува за измислената ти партийка, а сега правиш всичко възможно за провал на правителството? На следващите избори ти и твоите смешници няма да влезете в парламента. Това бъди сигурен. По мое мнение много хора са отвратени от вас, от вашите плоски шеги, лигавене, самочувствие без покритие и, да не изброявам повече...