49

Анонимен

преди 2 години

Съскащо, мразещо, грозно- Гадев

48

ха ха

преди 2 години

Народе като гласува за Радев не разбрали че получаваш и основателя на МУТРИТЕ а Радев уж се бори срещу тях, ЧУДНО

47

Анонимен

преди 2 години

Прос човек да те управлява е най лошото! ама за такъв народ е добре

46

Анонимен

преди 2 години

При нови избори -ГЕРБ и ВЪзраждане първи и втори, ДБ и ИТН на кантар ПП може и да са първата партия която от първи няма и да влязат БСП също надолу, трети Ст. Янев. Сега пак да видим трябва ли да има избори или не, след като тези които управляват нямат и 5% подкрепа от народа?

45

Анонимен

преди 2 години

Ал. Маринов кръстника на мутрите пак излезе, какви съветници има Радев само и хората пак няма да се интересуват за кой гласуват и после ще се чудят ама защо така стана.

44

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Няма никаква причина за създаване на такова правителство - дори обратно - такова правителство ще нанесе непоправими щети. Има спешна нужда от предсрочни избори за изход от ситуацията.

43

Анонимен

преди 2 години

Резилът е голям, ПП търсят 12 продажници, които да дигнат ръчици за тях, в парламентарната зала. Нищо не е по-снрашно от оставането на това, опасно за България правителство.

42

Ей,

преди 2 години

Маринов, създателят на мутрите, това, че продължаваш да съветваш дава яснота за тези, които съветваш.

41

Анонимен

преди 2 години

58 Гюров, кумецът на Киро просто, винаги е навита резерва, за каквото дойде...Управител на БНБ, евентуално МВР....Обирайте си крушите некадърници. Заради вас Байдън смени Мустафа. Провалихте се. Нищо от вас, в полза на държавата, само личните ви кариери и облаги са от значение.

40

Анонимен

преди 2 години

Възможно е агентите на престъпната ДС в президентството, да се хванете за ръце и дим, да ви няма от там.

39

Анонимен

преди 2 години

Депутат от Продължаваме промяната се свърза с Narod.bg, за да предупреди, че това е огромен блъф, пуснат за заблуда на народа.Цялата драма на Просто Киро е да разкара Бойко Рашков от МВР, за да постави своя приятел Андрей Гюров като компенсация, че не успя да го пробута за шеф на БНБ. Целта е не Бойко Рашков да поеме КПКОНПИ, а да бъде елегантно премахнат от МВР, въпреки че именно на него дължим спечелването на изборите с блокираната търговия с гласове, която от години даваше властта на ГЕРБ, призна народният избраник

38

Анонимен

преди 2 години

Връщане на конституцията и законите на Живков и излизане от НАТО и ЕС.е спасението за България.

37

Анонимен

преди 2 години

"... кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато." - поне 10% от гласувалите открито си признават, че са про'сти...

36

Анонимен

преди 2 години

Всички, които имат пеперуди или са бременни, са контролирани и контролират мислите им, без те да знаят това или го осъзнават, затова изхвърлете пеперудите и оставете хората!Пеперудата е символ на метаморфоза , затова използват този знак , за да обозначават хората, които са контролирани и в чие притежание са превърнати, без самите те , да знаят това, изхвърлете пеперудите отвсякъде, не ги ползвайте! Цецо, понеже е бременен, също е контролиран и не трябва да участва в управлението на държавата!

35

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално правителство и партии без програми с една цел - изчегъртване на ББ и ГЕРБ! Къде забравихте народа бе, *** долнопробни!

34

Айде влево!

преди 2 години

Този посъветва Радев за лъжливата и крадлива пасмина от ПП и ДБ, сега пак готов да съветва.

33

Анонимен

преди 2 години

Бегай от тук с тия програмни и експертни правителства. Кризата се опитва мафията да я предизвика. Всъщност, правителството не работи в никак леки условия, но успя да се откъсне от руската зависимост от газа и сега внасяме по-евтин. НАП събира повече данъци, спря св схемата с лабораториите на Капитан Андреево, една от бухалките на мафията Спецпрокуратурата беше закрита. Киро и Асен съвсем не са перфектни, но това, което направиха за 6 месеца не е малко. И успяха да ядосат мафията.

32

Анонимен

преди 2 години

На финала Путин ще дойде и всики в колхоза!Много вожд стана тука!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Колко и да бегат по тъча с процедурни хватки и заместване няма да стане!Накрая ще пратят който трябва и ''В името на народа'' ще ги почисти по другия начин!Много се уядоха за тези над 30 годинки и вече трябва или да се оттеглят,или....

30

Елена

преди 2 години

До 19 А представяш ли си какво представлява онзи с юмрука,щом стратегически съветник му е създателя на мутрите сикаджията Александър Маринов.Гнус ме е от тия негодници които закопават България