21

Анонимен

преди 1 година

Самото споменаване на името Бог в устата на нещо толкова прогнило гнусно самозабравено лакомо безсъвестно надуто от гордост егоизъм и самозванство и изглеждащо така , като това нещо от снимката е абсолютен акт на жестоко богохулство, Акт на крайна подигравка със Създателят и опетняване на името на Бог!

20

Краси

преди 1 година

Агент Симеонов да си ходи в къщи и да не се показва!Срамно и грозно е,доносник на комунистическата,репресивна ДС да е начело на БПЦ!

19

Анонимен

преди 1 година

Патриярхе ти Престъпнико кажи как българите са приели християнството при Борис 1 тогава , тези които отказали били убивани точно като в Украйна в наши дни просто трепани като животни

18

Анонимен

преди 1 година

Бедните и слаби Племена като Племето на Хан Кубрат попадат под Византийска колония и по късно под Османска колония само защото са слаби и бедни , днес в наши дни дори се вижда къде е България?

17

Анонимен

преди 1 година

Процеса Християнизиране който започва през 3 век в България чак през 8-9 век се изучава в Чужбина у нас само като като чуят и като на***кани в гащите гледат , дали Патриарха не носи косвено вина за това че Народа не знае нищо или просто така умишлено.

16

Анонимен

преди 1 година

На тези години не знам въобще задават ли си въпроси що са оставени тук тези старци Държавата плува в разруха бедност глад Божието стадо не се множи жените не раждат мъжете по прайдове.Аз 'пастирът на 90г,а деца се самоубиват на 16гТеста им е на предела Идея си нямат какво ги очаква и какво ще ги направи тази Сила когато ангелът на смъртта ги сграбчи за жалките гръкляни и изсмуче и източи последната им капка въздухЩе се молят за още 1 секунда живот за да раздадат разграбеното и спасят душите си.

15

Анонимен

преди 1 година

Тази църква дали е помогнала на една душа да оцелее. Как мислите.

14

Анонимен

преди 1 година

Всяка една микро секунда от жалкия и безполезен живот на всяка от тези карикатури е пряка награда дадена им от БОГ, понеже той ги ненавижда и директно се разплаща с тях.В жалкият си безпътен бездуховен и безмислен път досега всяко едно действие на тези *** е богохулство и висша форма на презрение към Създателят. Те не са нахранили един беден гладен бездомен или безпътен човек те не са спасили едно коте това са неверници ,които ще бъдат трансформирани в нищо ще бъдат разрушени съвсем скоро

13

До 11

преди 1 година

Бъркаш човека.

12

До 15

преди 1 година

Не Бог ще унищожи света, а Свободната воля на Алчните!

11

Анонимен

преди 1 година

В днешно време уж набожните ходят да се молят по църкви и манастири за материално благополучие или ако имат здравословни проблеми и докторите са ги отписали. . Те не се молят на Бог за душите си. Те нямат души те са изтъкани от злоба и завист. В съвременият свят няма хора има само материални егоисти. Но Бог вижда и започва да унищожава света. На Бог не му трябват материалисти егоисти злобари и тем подобни твари. На Бог му тряват истински хора вярващи в Бог изпълняващи Божиите заповеди.

10

Амииии

преди 1 година

Хем фъншуя в супата, хем душата в рая? Не става! БОГ Е ЕНЕРГИЯ. И Е ЗА ВСИЧКИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА РЕЛИГИЯТА. А ИМАМЕ И СВОБОДНА ВОЛЯ. ЛОШОТО В СВЕТА ИДВА ОТ СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА РАЗНИ НЕПОРАСНАЛИ АЛЧНИ ХОРИЦА. А ТЕ МАЙ СТАВАТ ПОВЕЧЕ.

9

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Религиите са ЗА КОНТРОЛ НАД БЛЕЕЩИТЕ! ЗАПОМНЕТЕ ГО !

8

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Дядо попе...да не си забравиш кубинските пури в Майбаха!

7

Анонимен

преди 1 година

Патриарха да каже на Българския Народ за Насилственото Похристиянизиране/християнизиране и Славянизиране на Българите през 866 г от Византия. Децата ни поне имат пълното право да знаят

6

Анонимен

преди 1 година

Кога ли пък някои са ходили по Божиите пътища. С изключение на старият народ който ходеше на църква въпреки Комунистическият терор. Но тези хора си отидоха и откакто си отидоха от този свят света нее същият. В днешно време всички са забравили за Бог. Всеки ламти за материалното Духовното е забравено. Можеше поне детските душички са се спасят като се въведеше в училище вероучението. Но при тез без божници какво вероучение бълнувам. Това са сатани адови.

5

Анонимен

преди 1 година

Самият вид на това ускотялу нещо на снимката като го погледнеш и осквернява думата Бог.Ако Сатаната не управляваше тоя свят тази група с бесродни неверници в златни роби и одежди щеше отдавна се вари на пара и каша в казан пълен с пресен свински фeкал

4

AzraEl

преди 1 година

Армия от без мозъчни Сатанистшизофреници психопати и социопати неспособни и непритежаваща никакви практически умения за абсолютно нищо полезно в живота Фанатично зубрещи по цял ден текстове от Корани Талмути и Библии и смятащи себе си за богопомазан еталон за морал.Това есмеT от категорията на абсолютната,която ще бъде изличена и претопена най първа.

3

Митко Павлов

преди 1 година

Я го знам бре, Твореца, Кристо Явашев май беше! ;-) обаче ми се струва, че те много отдавна са забравили какво и защо правят, някъде към 77 години! Кога за последно сте чули или видяли клесари да помагат на бедните и на бедните духом, а и на болните?!? В цял свят АКЦИИ на Духовенствата за Ковид, не зависимо от коя религия, а тук? Освен някоя г*Йска история да се появи, друго няма....А И ИМОТИ И ПАРИ ЗА СВЕЩИ

2

Циганизация в Бобов

преди 1 година

Полицията в Бобов дол насъскват РОМИ да изт.езават Българи срещу пари!