60

Анонимен

преди 1 година

Лоялността ти е към държавата и хората бе мибун! А не към някакъв изпушил фрик.

59

toti

преди 1 година

Ще каже,ще каже и още много други ще кажат,защото дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО и дългото чучоло е време да си подаде ОСТАВКАТА !!!

58

toti

преди 1 година

Каква лоялност бе драги??? ,,кажи си че те е шубе или разбери,че това не е никаква партия,а издънка на чакгарите,които излъгаха младежта и се оляха дп ушите,а на следващи избори и чертата няма да минете!!! Ако си мъж си оня работа дръж!!

57

КИРЕ

преди 1 година

ВЗЕЛ Е ПАРИ ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ГАЗ И НЕ Е ДАЛ НА ЧАЛГАТА

56

мак

преди 1 година

Дългия нали каза, че пари нЕма, напускайте правителството. Затова оправданията за лоялност към партията и шефа й и подобни приказки са смехотворни. Освен това по време на толкова кризи да клатиш кабинета не е умно, вреди на страната и хората, а не на този или онзи политик или партия.

55

Същият

преди 1 година

Абе господин министре,вие да не сте от някаква гей-дружинке където да сте ,,лоялни'' един към друг? Ти незнаеш ли че заемаш министерски пост в ползу роду? Тази ,,лоялност'' ще ти тежи на съвеста докато си жив моето момче! Ти предаваш Род и Родина,в името на един болен мозък който не може да си върже и обувките.Характер нямаш моето момче,характер.Много си ,,мек''!

54

Анонимен

преди 1 година

Лоялност към един интригант и комплексиран и нефелен "бабаит"? Махнете на Слави всичките пари, къщи, музиканти, балерини - и ще видите, че нищо не чини. Ще се мъкне по улиците с бродягите.

53

СМЕХ....

преди 1 година

ЧАЛГАТА СИ ОТИВА....И НЕМА КОЙ ДА ПЛАЧЕ ЗА НЕЯхахахааа

52

Анонимен

преди 1 година

Чао!

51

?

преди 1 година

ИНТ:Стига, до тук бяхме. Напускаме.Народа:Ама вие нищо не направихте.ИНТ....Изпратете ни без плач, момичета,без сълзи, забравете даже наште имена!..

50

Илиев

преди 1 година

Много мои приятели споделиха с мен,доброто впечетление което остави Ал. Николов,след интервюто в студиото на БТВ. Всичките вкупом си задавахме въпроса,как е попаднал в компанията на едни елементарни,мерканилни индивиди,които се чудят,как са се нанесли в парламента. Г-н Николов,по-добре да сте лоялен пред целия български народ,вместо към няколко човека представляващи една отиваща си партия.

49

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Вълкът няма да изяде агнето,защото уважава овцата.....Няма такива лицемери!

48

Анонимен

преди 1 година

Лоялност към партията? Ама нали те са патриоти? Партията си е партия.

47

Анонимен

преди 1 година

Този *** ще го запомня само с изказването,че ако Газпром ни спре газта имал готовност да организира закупуване на рубли и плащане на газта с рубли. Месец по-късно газта ни я спряха,но не организира никакво купуване с рубли. Организира по-скъп газ от прекупвачи.

46

Анонимен

преди 1 година

Има такава чалга, приятели

45

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш избори през 2-3 месеца. знаеш за кого да гласуваш .няма да те излъжат. ще те предадат. От черната дупка изскочи новия Месия на българите. Левски е бил предаденза няколко сребърника, сега за милиони.

44

Ристо

преди 1 година

Абе докато се пенявите всички тук,кирчето сега шпаклова на *** наболата сливка и си мислят двамата за къде да отпрашат да си харчат кинтите на спокойствие, а линдето да го оставят да меси козунаците....

43

Анонимен

преди 1 година

Цялата коалиция да се маха. Национални предатели. Дори не са разбрали от къде им идват шамари.

42

Lina

преди 1 година

Но пък какъв успех имаш, успешно продаде чез на хората на шишА- еврохолд. Поне 1 успех. Че останалото не го извоювахте.И кога точно бяхте " истински " - уж плюете по откраднатите пари за пътища от ти.квун, а се оказва, че голям зор да им ги осигурите. Евтинки

41

22

преди 1 година

Достойно решение. Сласи е певец, шоумен. Амо политиката не е шоу, бе Слави! Там трябва професионализъм, мъдрост, далновидност. Ето това ти липса.