10

Аз промяната

преди 1 година

Водни цикли, пътища, магистрали направи Боко и първият голям дъжд ги отми. Ако герберското бащи бяха правили герберите, така както герберите правят строежи сега нямаше да говорим въобще за герберите защото нямаше да отидат и до детска градина.

9

бюлетинка

преди 1 година

това нинова не я интересува , тя си има лични проблеми . правителството - коалиция си отива а тя едва ли ше влезне отново в някакво управление след следващите избори .

8

Анонимен

преди 1 година

След 12 години без никаква поддръжка на пътищата при Бойко Борисов и ГЕРБ, така ще е.

7

Сатирв

преди 1 година

Бойко Борисов е виновен. Защо не спря дъжда ....?

6

Анонимен

преди 1 година

България е дъното на Европа.Темите Македония,Русия ,САЩ,Укарина,Сирия,Авганистан може и да ни засягат,но по-важно е какво става в държавата.ВМРО влезна във власта с говорене анти-ГЕЕБ,направи коалиция с тях.След това остана на власт с темата и страха от бежанците от Сирия и Авганистан.Сега искатт да се върнат на власт с темата Македония.Горките.Македонци,но още по-горки и жалки Българи.

5

Анонимен

преди 1 година

Вето за Македония.Те прекалиха,как не ги е срам.Историята ни откраднаха.САЩ и Русия също така.А пак Украинците какво искат.Заплатите на учителите да не ги увеличават.А полицаите какво искат.Хахахахахайай.Проблеми много в държавата,но да ни расейват е лесно.Това заради мозъчния капацитет на Българиям.Бойко това правеше 12 години.Никаква Работа не свърши,въпреки неговите послания ,че работи.Бежанци,Македония и хайде да крадем,вие си пищете.

4

Дедо

преди 1 година

Докато не се научите да не изсичате горите и да почиствате коритата на реките така ще е. Ама българина за пари унищожава всичко дето не е в двора му.

3

Анонимен

преди 1 година

На българина му е интересна геополитиката. Какво са някакви скъсани диги.. Хайде да говорим за САЩ и Русия..

2

мдааа

преди 1 година

ами ше прелеят реките , нинова изпуска яко язовирите .

1

Анонимен

преди 1 година

как така корнела каза че няма опасност да прелеят