37

Зелен Демократ

преди 1 година

37, мини да си вземеш бонуса за добро троолене, чакаме те е централата на Ню Нормал- Бг

36

До 31

преди 1 година

В болница се влиза при двустранна пневмония с ниска сатурация, или с други усложнения на ковид, като инфаркт, инсулт, бъбречна недостатъчност и някои др., Останалите болни се лекуват вкъщи. "Безсимптомни" в болница няма. Нито пък на домашно лечение. Така че тези 2000 лв са САМО за хоспитализирани пациенти. А "ужасно многото " болни на домашно лечение, можеха да си го спестят, ако се бяха ваксинирали.

35

До 39

преди 1 година

Ами що не се тестваш за всички възможни болести за всеки случай? Що само за ковид? Отговорът е щото си добре познатия ни тригодишен тррол. Аре у лево.

34

Анонимен

преди 1 година

Има доста болни от тъпoбол ...

33

До 37

преди 1 година

Ти вярваш ли си на това, което си написал. Може да си болен и да не знаеш, че си болен и то с месеци и години. На мен ми се случи. Не говоря за Ковид-19, но и там може да е така.

32

анонимен

преди 1 година

А от гъ+ зо-бол някой да е починал?

31

До 35

преди 1 година

Е, като се тества, какво разбра ли дали си болен, или не? Щото да ти кажа, болните се усещат сами и не чакат някой да им каже. Както и гладните междувпрочем. Тествай си и iq то. Бас ловя, че е на минус. Разбра ли трролче нещастно?

30

До 32

преди 1 година

Дай пример как лечението на безсимптомен струва на болницата 20000 лв, а горките те крадат "само" 2000лв? Аз мога да ти дам доказателства, както и снимки, че по времето на масовото крадене болницата в града, в който живея беше празна, а болните ужасно много! Лекуваха се в къщи по телефона, но им прибирахте пътеките и първите линии!

29

До 17

преди 1 година

Ако у ваше село няма тестване в събота и неделя, то в по-голямата част на България има. Аз се тествах все през уикенда преди, когато трябваше да пътувам . От преди ваксините. Слез ваксинацията нито съм се тествал, нито съм бил болен. Пътувам с кода от сертификата. Понимайш, русофилче - антиваксърче?

28

БББ

преди 1 година

Важното е, че народът си подкрепяше мерките срещу грипа. И никога не скочи насреща. Да живее българският (мало)умен избрател!!! Дано да ни стигнат чувалите...

27

Анонимен

преди 1 година

През уикенда вирусът почива :) После тръгва отново по старческите домове за поверка...

26

Анонимен

преди 1 година

И кой, и как точно се краде, би ли обяснил? Болен си, отиваш при личния за преглед, лечение и болнични, съответно те пращат на тест и изследвания. Личния взема 60 стотинки за преглед от касата и потребителска такса. Кой печели? НОИ , че ще плаща месеци болнични? Личния, че взел 2 лв? Ако влезеш в болница, дават на болницата 2000 лв за 2 седмици лечение, независимо че може да лежиш там и месец или два. И че лечението може да струва 20 000 или 50 000. И кой печели моля???!

25

генерал сюнетчийски

преди 1 година

Как без умрели? Не ви ли е срам? Яко трябва да се мре!

24

До "Активни&quo

преди 1 година

Жалки са, ама продължават да крадат безнаказано. Такива не трябва да са между живите.!

23

"Активни"

преди 1 година

Aктивните "случаи" колко време ще се възстановяват от Омикроня? До септември ли? Прозрачни сте и мега жалки,

22

Анонимен

преди 1 година

Процентът позитивни в България се повишава. Новата вълна кога - след месец или наесен?

21

Анонимен

преди 1 година

Краят на ковидфашистите в България, а и в цял свят дойде. ФАКТ. Почваме чистката. Нюрнберг, Народен Съд, затвор, разследване, запориране на сметки, отнемане на имущество, придобито от ковидкрадени пари в полза на държавата, частни дела за причинени щети и загубени ползи,.....мале, мале, жална ви майна.

20

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Браво на Руската Армия - да ви напомня - Ковид заразата се произвеждаше в Храков - собственост на Байдън - руснаците изравниха със земята тези зловещи био лаборатории .

19

Анонимен

преди 1 година

стига с този фашив менте хамерикански вирус време е да изметем киртак кирчо и кокорчо тва е

18

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че тези 70 хиляди активни случаи ще си ги влачим до есента, за да посрещнем бодро"новата вълна" . Усладиха им се парите по клинична пътека, парите за първа линия...