12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 "Лесно е да се прочете." Лесно е да се прочете и защо точно такива думи се използват от руската нацистка пропаганда - за да поддържат фейк предлозите на нациста в Кремъл. Също така, УКРОП е СЪКРАЩЕНИЕ, а не дума по начина, по който се използва от руските фашистки медии и от техните слуги в България, тъй че човека е абсолютно прав.

11

Анонимен

преди 1 година

"САЩ и Англия в Дрезден 1945г. за един ден терминираха стотици хиляди цивилни без да сринат нито един завод или военна цел" _____________________________________ От къде в Дрезден 1945г. да се вземе военна цел? Дрезден е град на музеите, картинните галерии, музикалните и изложбени зали.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Дрезден е бил индустриален и транспортен хъб на Нацистка Германия. В него са се помещавали над 130 фабрики произвеждащи инструменти на войната - от ПВО до бойни отровни газове. Той е бил и транспортния хъб за придвижването на войските на Вермахта на Изток. Дрезден е бил сринат със земята, за да пречупи съпротивата на Нацистка Германия - на нейната индустрия, на нейната армия и на хората, които им помагат, но Дрезден е изолиран случай, а не систематична практика както при русНАЦИте

9

Случаен минувач

преди 1 година

Върхът на наглостта е да натъпкваш цивилни хора в химически завод и когато се получи обгазяване, да ги изкарваш жертви на "агресорите". Там определено има опасни химикали. Преди няколко дни експлодира цистерна с азотна киселина. Не е ясно какви опасни вещества и в какви количества има още в този завод. Много хора ще умрат от химическо отравяне, а не от бомби.

8

Анонимен

преди 1 година

Някой си Сергий Гайдай лъже, че непрекъснати боеве се водят в Северодонецк. Боеве се водят далече на запад. Истината е, че бендеро-нацистите са завардени в химическия завод "Азот", вече се молят за преговори с опълченците и вчера от територията на завода "Азот" започнаха да излизат мирни жители.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4САЩ и Англия в Дрезден 1945г. за един тен терминираха стотици хиляди цивилни без да сринат нито един завод или военна цел!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 Няма "или". Това са хора, които ясно съзнават, че служат на руския фашизъм.

5

Анонимен

преди 1 година

Защо цивилни се крият в заводи в Украина?Няма ли опастност от обгазяване,когато е ударен химически завод?

4

Анонимен

преди 1 година

'' укропски '' ... '' укропи '' ... такива думи в българския език няма. Такива думи в българското публично пространство не се използват. Това са думи на путинския фашизъм, използвани само от путинските фашистки медии ... за да използваш тези думи, значи че или си платена копейка или си и*диот ... или и двете най-вероятно.

3

Анонимен

преди 1 година

Говорейки по националната телевизия, Гайдай не каза, че вчера от територията на химическия завод Азот в Северодонецк започнаха да излизат мирни жители.

2

Анонимен

преди 1 година

Руския геноцид се вихри със страшна сила. Никой, дори Хитлер, не е унищожавал така систематично икономическите, политическите и културните устои на един народ, както го прави Кървавия сатрапа в Кремъл.

1

Анонимен

преди 1 година

Коксовият завод е собственост на украинската стоманодобивна компания Метинвест БВ собственост на един от най-богатите укропски олигарси.