89

Бай Ставри

преди 2 години

деса Общата, има повече спермалин в главата, отколкото мозък.

88

ИзчезниОФСО

преди 2 години

Бих я клатил,после - млатил.Тя знае защо .(Шофьор от НСО).

87

Анонимен

преди 2 години

Вие ако не разбирате от това е друга работа

86

перко

преди 2 години

Ликувай народе!Плащай на Киро и Лена да ходят по света да правят секс и чакай твоят ред да те опрвят с четвъртит!

85

тя

преди 2 години

По-злобна очиларка не познавам !

84

Анонимен

преди 2 години

До 124 Чалгаря няма нищо общо с борисов Кой е зад него никой не знае Но действията му показват следното. Спечели избори Но не влезе в коалиция нито с герб нито с ПП и ДБ А предаде власта на радев. След това първи го подкрепи срещу президента на Герб. Сега разтури правителство което иска депутинизация да прави...Изводите оставям на теб

83

115-и

преди 2 години

Какво по-точно "се изгради" при герберастките корумпирани престъпници на сикаджийската мутра, които ограбиха, срутиха и съсипаха България?! Какво бе, *** на дебелия банкянски ***?! "Магстралите" на Мутрата ли, които на десетия ден ставах на юфка и започваха ремонти на ремонтите? "Язовирите МУ ли, от които открадна стотици милиони? "Санирането" ли, където отидоха още толкова?! "Подпорните МУ стени ли", които се срутваха на втората седмица?! Млъкни бе, лакей герберастки и банкянски теляк!

82

Шефа

преди 2 години

Оказа се че Слави ,който запя в един глас с Борисов е обикновен лицемер ,многократно доказал че пенсионери ,беднотия не го интересуват!Той бил за мерките ,но няма да приемат бюджета???Хората Слави не ядат доматите с колците !Ясно е че ти ще си вземеш наградката от Борисов ,а твоите партийци ще духат супата!Елементарен селски хитрец, това си ти!!!

81

Анонимен

преди 2 години

А, възможен е, ако сте политици и мислите за България и българския интерес. Ама не сте.

80

Анонимен

преди 2 години

До 120...Не всичко което си писал е верно. Но както и да е Верно е обаче че коалицията не може повече да работи .И ако искат ПП и ДБ да извършат промени в тази държава.Им трябва още 12 човека.Тези 12 човека няма от къде другаде да вземат освен от герб. От Русороба е невъзможно от турците също. За това трябва да опитат поне разговори.Щом са в коалиция с комунистите върли русофили.Защо да не поискат подкрепа от Герб.

79

Невъзможна си ти!

преди 2 години

Невъзможно си ти, дуловска селяндурке, проста и нагла! Невъзможна е цялата ви престъпна и прогизнала от корупция геребарстка пасмина на сикаджийския ви лидер от Банкя - престъпник от подземния свят! 15 години грабежи не ви ли стигнаха ***, Дуловскаат?! Още ли искате да лапате?! И затова ли се сдушихте със сакатия учиндолец, дето щеше да ви "изчегърта", ама му свиха сърмите от сараите, разбирай - от Кремъл, и тай се отказа! Нищо, Лаура Кьовеше не се е отказала, нито пък закона "Магнитски"!

78

инф.затъмнение

преди 2 години

До Анонимен 114 ББ-то мълчи, защото няма ток у Банкя и е откъснат от всички новини............

77

Анонимен

преди 2 години

При Герб се строеше и съграждаше, преди Герб държавата беше тотал щета, сега живеете ли по добре бе мульовци?

76

Анонимен

преди 2 години

Какво казва тази жена не е толкова важно.Важното е какво мисли по въпроса ББ.А той упорито мълчи? Но при всички положения.Нито за държавата още по малко пък за Герб има полза от избори. Те са все още нежелан партньор от тези с които могат да направят правителство. И дори да спечелят ще са пак опозиция. Правилния ход е да помогнат за бюджет и нужните на държавата закони.И леко по лека да търсят сближение с десните партии. Усещането е че ДБ ПП не са вече толкова резки към тях.

75

фантастични цени

преди 2 години

До 110 Никъде не споменавам, че бензинът е скъп, просто излагам фактите!

74

да знаете

преди 2 години

Деса може да направи страхотна кариера, снимайки за Brazzers video..............

73

До 103

преди 2 години

Гербав троляк,ГЕРБ ни докараха до най-бедната страна в ЕС за 12 години,точно заради кражбите,невиждани до сега в цялата ни история.

72

До 107

преди 2 години

Като ти е скъп бензинът няма да караш кола, бе! Новият световен ред казва, че всички бачкатори ще са пеш. Каймакът е ваксиниран, бачкаторът- мре. Просто е.

71

фантастични цени

преди 2 години

Днес 12.06.2022 година, средната цена на бензин А95 е 3,30 лв/литър.Колко ще е цената, докато влезе в сила великата ''отстъпка'' от 25 стотинки за 50 литра месечно?!

70

Гуню

преди 2 години

А вие господа от ГЕРБ, защо си мислите, че може да се върнете на власт? Хората не ви искат не го ли разбрахте. Предизвиквате хаос в държавата, но няма да постигнете нищо.