20

Анонимен

преди 1 година

Ше има кинти за нови Мерджани!

19

Анонимен

преди 1 година

ВЕЧЕ СЪМ СПОКОЕН ЗА ШОУТО ПИЯН АНГЛИЙСКИ ТУРИСТА ПАДА ОТ СЕДМИЯТ ЕТАЖ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ИМАШЕ ТАКЪВ ГЕРМАНСКИ ТУРИСТ. А МНОГО Е ЗАБАВНО ДА НАБЛЮДАВАШ ВСЕПОГЛЪЩАЩИТЕ БРИТСКИ СВИ-НЕ ДА ПОВРЪЩАТ И УРИНИРАТ ДЕТ ИМ ПАДНЕ!!...

18

Голяма работа

преди 1 година

Голяма работа, че Киро лупка Ленчето. Човещинка си е. Не ви прави чест да го използвате срещу него.

17

Боко Мутрата

преди 1 година

Само дано да няма спорове за паркоместа

16

Болни амбиции !

преди 1 година

Алчни , злобни и завистливи *** ! Това са хотелиерите и ръководствата на областите и общините им ! Почивайте в мир и мир на прахът ви ! От опечалените !

15

Анонимен

преди 1 година

Бургас Александруполис 730 км. в двете посоки. Около 100 лв. пътни. Три дни нощувка 260 лв. Нормално обслужване. Хубава храна. За кво ми е на родното да се пробват да ме гърбят. Нали ги знам схемите. И аз съм работил сума години. Туриста тук е вакла овца за стригане.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък ,как без туристи от Украйна ,а бежанците не са ли туристи на пп и коалиции и то безплатно )

13

Асоциален Примитив

преди 1 година

До средата на юни не можем да съберем 5 топли дни, къде е това лято? Хубаво беше за туризма последните 20 години. Правителството си коръчва кемтрейлс, фрикерите слагаха потниците още от март и налазваха по плажа. До няколко месеца започват и климатичните локдауни, кинти ще правят само тези които могат да доставят някакви продукти (на вратата или през интернет) на затворени/принудени да си стоят удома хора. Правителствата няма да позволят масови безредици и разруха, затова ще ни държат под ключ.

12

Анонимен

преди 1 година

Точно тази статия ме подсети и отвори очите за политическите събития в България от последните дни.Както знаете,съвсем неочаквано,след дълго отсъствие се появи Слави Трифонов и обяви краят на птавителството на Кирил Петков.Всички онемяха от новината,и се чудеха какво и защо се случва,но никой не смее да се обади,така е в България.Току осъзнах че правителството пада,заради инфото че финансистът Петков ще отреже субсидиите на потъващите мутри-хотелиери.Да,мафията ще свали това правителство.

11

Анонимен

преди 1 година

До 40 % щяла да поскъпне почивката? Заради цената на електричеството?! Че аз да не си нося доменна пещ в хотела, бе! Направо един армейски дизел агрегат да закача на колата? Ама тия за абсолютни iдиотi ни мислят! И направиха комисии и комисиите на комисиите и надзор на надзора. И? То така се печели клиент - първо ще те предупредим, че ще те обрулим. Мога да си го позволя, ама няма моите пари да отидат при някакви пуяци с кухина между ушите. Укрите като бяха и те ли плащаха?

10

Анонимен

преди 1 година

Всички "хотелиери" да си включат касовите апарати към НАП и да изгонят дилърите и проститутките от хотелите си. Да внимават какви крадливи чистачки от малцинствата вземат на работа. И без това повече от 90 процента от хотелите по българското черноморие са руски. Тези, които са сложени да "ги управляват" много да внимават, защото България стана прекалено тежка за тяхната лека порода.

9

Анонимен

преди 1 година

Българина няма пари за парно и хляб те за море пишат.

8

Анонимен

преди 1 година

На англичаните им излиза евтино, не защото са богати. На Сл. Бряг идват най-изпадналите им безработни простаци. Те разчитат на ол инклузива и извън пари за долнопробна водка, за друго не дават. Отрежат се в хотелите и излизат да простеят. На тях им излиза евтино, защото нашите хотелиери продават на туроператорите им пакети на безценица, за да ги запазят като клиенти. Цената за българин е два-три пъти повече. А уж сме си вкъщи.

7

Анонимен

преди 1 година

Кромид има ли?

6

Анонимен

преди 1 година

Явно се е напълнило вече с алкохолици

5

Анонимен

преди 1 година

Радваме се на трохите! ))) Остана еврото да вземем )))

4

Анонимен

преди 1 година

Слънчев бряг всъщност е дъждовен бряг . Ама нищо те от украинските туристи направиха достатъчно да не реват.

3

hihihoev

преди 1 година

Нашето море е хубаво извън сезона - преди или след. По време на сезона е ********************************************************************** и т.н. :)

2

Анонимен

преди 1 година

Еее 40 % почивките 40 % парното ама важното е че сте ,,членове,, Честито начленване на членостоногите :) Евроатлантизъм с ценности и яко печатане .

1

Анонимен

преди 1 година

Хахаха , без туристи от Украйна, то цяла украйна е превзела морето