162

Аз промяната

преди 1 година

В България има два вида хора: такива които искат да живеят в нормална европейска държава, а другите са такива които искат да живеят като ромите и затова гласуват за герб.

161

ББ

преди 1 година

има полезен ход...Избори,Итн ще влезе ама друг път...7/8 ще я гледат в раша,България няма да прости повече предателства,от 30 г. ни лъжат комунисти с партии като дпс,гроб,сдс,и чавдарчетата им като възраждане обучавани, костя смени 4 партии да го обучават как да служи и предава народа ни,рашистки агенти,обслужващи рашисткият план на кгб за нов СССР,това е,м.рши,масово за ПП единствени доказали,че не се страхуват и искат просперитет за България,време е Братя...рашите плющете минуси...сбогом к.р..

160

причината

преди 1 година

Причина за скандала е тъпия шоумен. Нали само това може- това прави,. Професия.

159

оставете ги

преди 1 година

да управляват бе крадливи лъжливи и алчни долни партии от миналото. Бай тошо си тръгна лсед 30 години, сега вие.

158

пп

преди 1 година

Моля се ПП да продължи, а крадливите партии вън1 Не мога да стискат да не крадат!

157

КРАДЛИВИТЕ

преди 1 година

ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ПАРТИИ НА ПРЕХОДА СРЕЩУ ПЕТКОВ. нАРОЧНО МУ ПРАВЯТ И НОМЕРАТА С лЕНА. Такова мръсно племе. Накажи ги!

156

ДА БЪДЕ

преди 1 година

ДА БЪДЕ ПП! АМИН! ПОМОГНИ НИ ЗА ДОБРОТО НА бЪЛГАРИЯ! ИСЛКАМЕ ПРОМЯНАТА. ВЪН ПРОДАЖНИТЕ ПАРТИИ НА ЧЛАГАТА, МЕНТАТА И ТИКВОН.

155

Анонимен

преди 1 година

Харвардчето излезе крайно неподходящо.

154

анонимен

преди 1 година

днес е модерно , некадърните , глупавите и крадливите политици да им е виновен Путин

153

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишете за Кирчо как лопка Ленчето? На държавна издръжка я води за по 30 хиляди евро на вечер в Солун и я пошляпва.

152

ПП и създаденият от

преди 1 година

нея Франкенщайн с некадърното си управление доведоха страната до инфлация 2 пъти по-висока от тази в ЕС,при същите условия.Но ако ги питаш,войната,цените на енергоносителите(същите и за ЕС)са им виновни.А-а,и Борисов.Все обективни и субективни причини,независещи от тях.Е.това е тяхното ученическо оправдание. А истината е,че за година и кусур некадърно управление не само не се преодолява кризата,но се задълбочава."Приятелите"в управлението се самоизяждат,положението е трагично.Оставка!

151

Истукан

преди 1 година

Цените скочиха 2 пъти, заплатите се качиха с 10%. Къде отиваме? Нито ГЕРБ, нито ИТН, нито ПП, нито никой. И все се оплакват, че няма пари. Откъде да има пари като разпродадоха цялата държава на безценица. Да започнан ли от Костов и останалите бандити. Царят също има вина, както и негово величество Бойко Борисов. Царят докара Бойко Борисов. Не го забравяйте това. Той е негов пратеник.

150

Анонимен

преди 1 година

"Има такъв народ" без увеличаване на пенсиите.ИТН са остро против увеличаването на пенсиите. Икономическият съветник на Слафчо Ники Василев днес каза причината за излизане от коалицията. Чалгарите са против увеличаване на пенсиите и работните заплати и искат всички пари на държавата да отиват в бизнеса за помощи.Бизнесът да си ги слага в джоба и личната банкова сметка и нищо да не дава на работниците и да не плаща данъци и осигуровки.Тези пари трябва да влизат само в работещия бизнес чрез пазара

149

Анонимен

преди 1 година

Мика Зайкова се продаде на Николай Василев - либертарианеца. Ники Василев е съветникът на партия СЛАВИ по икономическите, бюджетните и социалните въпроси. Мика Зайкова защитава либертарианеца Ники Василев. Главната причина на партия СЛАВИ за излизане от коалицията е увеличаването на пенсиите и отказа да получат БНТ и БНБ. Ники Василев е против увеличаването на пенсиите и заплатите на народа. Мика Зайкова сигурно е изкуфяла и я използват за смокинов лист на партия СЛАВИ.

148

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ОСТАНЕТЕ РАЗОЧАРОВАНИ !!!

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (186) - Но всичко започна от Радев. - ... - абсолютно, не само започна, но той е центърът на следващите маневри. Ето, спотаил се, сякаш безучастен, но следващият батальон на Янев е подготвен за атака! Иначе Асен проявява висок потенциал и би бил доста полезен за управлението на държавата! Рашков е ретрограден и служи на Радев за питбул срещу Борисов! Най-губещ изглежда Петков! Не след дълго ще стане ясно.

146

Демократ

преди 1 година

Чакам да се връща бате боцко да стабилизира страната след изборите

145

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро да си оди у Канадата и там да заеква и да се чуди какво още да излъже и открадне.За 9 дена похарчи 9 млрд. лева народни пари български.Винету и той крадеше,но поне лъжеше по-малко и не заекваше.Въпросът кой от двамата краде по-добре е спорен.

144

Анонимен

преди 1 година

Тези от ПП демагогстват яко. Уж щели да борят прозрачно корупцията. Оказа се, че по тъмна доба и на скрито въртят корупционни далавери. Кирил, Асен и Рашков са светата троица - алчна, злобна и отмъстителна.Но всичко започна от Радев.

143

ГЕРБ форева

преди 1 година

Славата на България се завръща