79

!!!!!!

преди 1 година

Първият автобус кара с бясна цкорост, хе може да спре и...се врязва в първия автобус.

78

Анонимен

преди 1 година

Да се оправя по-бързо Тошката и да се връщат у нас поживо поздраво и стига вече с този футбол, че много се измъчиха завалиите!

77

Black Metal

преди 1 година

Жалко за момчето и дано се възстанови бързо, въпреки че едва ли ще играе повече футбол, за съжаление. Българските шАфиОри, отново се проявиха - нищо чудно, след като в БГ всеки Божи ден стават тежки ПТП. Нещо за "втория Фитипалди" който е ударил автобуса? Как се казва, какво ще бъде наказанието му? За това нищо. И докато е така, в Чалгаристан ще си е все същата ко4ina...

76

Психо

преди 1 година

"Шофьорът на едното возило обаче е започнал да кара с бясна скорост и да изпреварва колите по трасето." ?!?

75

Анонимен

преди 1 година

Счупеното е на късмет казват, дано , като си на дъното , вече няма напрежение да спечелиш, а да не загубиш и играеш за кеф, без напрежение, те това искат големи заплати срямо истинските работиници, без напрежение :)

74

лош късмет

преди 1 година

Две футболни катастрафи за три дни.

73

Анонимен

преди 1 година

Викам си "оправиха ни и грузите... К'во толкова, свикнали сме.", а то виж ти късмет - за сефте не са ни били, а може и да не ни бият. Сега трябва да съдим Грузия, лоши пътища, лош автобус, калпав шофьор... адвокатите ще кажат, и може даже служебна победа да изкараме!

72

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 97 Не си прав виновен е Боби Перуката ,ако не вярваш питай Бербатов,

71

ГФС

преди 1 година

Ръководството на Гибралтарския футболен съюз изразява силното си разочарование от поведението на гибралтарския национален отбор при равния мач с футболното джудже България. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност все качества, които липсваха от представянето на отбора ни в последния двубой и заслужено изпуснахме победата.

70

Анонимен

преди 1 година

Тоя Путин не се спря Бутна правителството Бутна херо мустафа Буътна замунда пусна самолети в небето ни ще унищожи и толкова скъп нац. отбор от чалгаи спри се бе човек? киро тъппото само го дразни

69

Таман отидохме

преди 1 година

за да покажем чутовния възход на националния футбол(както знаете,винаги,след като някой противник ни смачка на наша територия,ние люто се заканваме как ще го разгромим на негова територия).И сега,суперготови за това,ни спретнаха тази катастрофа.Как да си изпълним заканата,като сме с ерозирана физика и психика след катастрофата?За футболни умения не говоря,ние и преди катастрофата не сме ги имали.Но имаме голяма уста(ръководството) и голям апетит към луксозния живот(ритнитопковците).

68

Анонимен

преди 1 година

припомнете ми откъде идва думата "джигит"

67

Анонимен

преди 1 година

Най-тежко пострадал е Тодор Неделев, който е и с порезни рани.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------порязал се на пиличката си за нокти като се блъснал автобуса

66

df

преди 1 година

никъде не пише от колко човека е официалната българска делегация, колко екскурзианти на държавни разноски е имало, че са били необходими 2 автобуса да ги извозват от летището - няколко треньора, 22 футболисти, останалите какви са?

65

Анонимен

преди 1 година

След като вторият автобус е карал бясно как ли е карал този отпред??!?!?!

64

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам хора, опитах се да подкупя грузинеца с ракия за да спестя на народа ни поредната излагация и да ни отърва от поне половината стадо безполезни и, но грузина в последния момент се разколеба и в опит да спаси живота си причини непоправимата щета, да спаси живота и на дъските ни. Простете ми неуспешния опит.

63

Анонимен

преди 1 година

Верно са пълна катастрофа. Сега като загубят тоя мач каква ще е причината? Сигурно са стресирани от катастрофата. Като си дойдат Перуката да им лее куршуми.

62

Анонимен

преди 1 година

"Рейс с футболисти от националния ни отбор по футбол катастрофира в Грузия, след като по-рано кацна в страната..." Ако бях редактор във вашата медия, директно щях да уволня на секундата авторът на този бисер....!!

61

fact

преди 1 година

стигнали са ги клетвите на българските фенове. плакат си първа вноска за мъката дето ни причиниха. още по-зле им се пише.намя да забравим и няма да простим.

60

Ееех

преди 1 година

Всеки ден в Бг загиват хора. Много стойностни хора. За тях никой нищо. А за некакви само стресирани некадърни топковци се изписват и показват хиляди драматични материали. За войната се пише по малко и по скромно, бе.