52

червени линии

преди 1 година

и Китай си начерта червените линии. Да видим краварите дали ще запалят още една война?

51

Края на запада

преди 1 година

западнидния рекет и бандитизъм свърши. идва ерата на равноправен диалог а не на дитуване на условия!

50

Хахахаха

преди 1 година

До Я па я..!:Споко.В британски вестник Иван Стоун твърди как извънземните ще спрат Путин.А пък САЩ на конференция твърди как над 10 ядрени ракети им унищожили извънземните.

49

Анонимен

преди 1 година

Бай Дрън наскоро каза,че ако има война САЩ ще подкрепи военно Тайван.САЩ дължали много пари на Китай.Търсят си повод да си изчистят сметките.Ако няма Китай няма да има и дълг.

48

Я па я..!

преди 1 година

Путин даде лош пример, че в 21 век могат да се водят войни.Повлече крак , дето се казва.Няма вече спокойствие на Земята. Извън земните се чудят какво става.

47

Анонимен

преди 1 година

Каква "независимост" ако ще става щат на САЩ?Двете понятия взаимно се изключват.

46

Анонимен

преди 1 година

Тайван ще направи референдум за независимост. Ще спазва правилата на Путин. Ще поиска военна помощ от САЩ и ще поиска да стане щат на САЩ.

45

Анонимен

преди 1 година

А НОЖОВЕТЕ В "ДЖЪМБО" БЯХА ГРЪЦКИ, ЗАТОВА СИ ВЗЕХ ЕДИН КОМПЛЕКТ ОТ ЧЕТИРИ. :) ДА МИ СЕ НАМИРАТ ВИЗАНТИЙСКИ НОЖОВЕ ЗА РЪГАНЕ В ГЪРБА. ХА ХА ХА.

44

Натовеца

преди 1 година

да се обединим всички и да избием западняците само това е решението за траен мир по света!

43

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН,к.32 Няма да се изпотрепят: една държава 200 пъти по-малка от Китай няма да се втурне да се бие с батковците, а и нивото не микроелектрониката в Тайван е на порядък по-високо от това в Китай. Ще се разберат.

42

Анонимен

преди 1 година

Китай предупреждават. Те са в позиция да го правят. Защо целия свят си изнесе фабриките там? За да стават още по-богати. Сега Китай диктува правилата.

41

Асоциален Примитив

преди 1 година

До 43 Никаква стена не са строили китайците. Стената е строена за да ги държи там. Оригиналните врати на стената са от външната страна, сега са зазидани и са направени от вътрешната.

40

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА. "НОРМАЛНИТЕ ХОРА" , КОИТО НЕ ИСКАТ ВОЙНА, ВОДЯТ ВЕРОЯТНО МИЛИАРДНАТА ВОЙНА ЗА ВРЕМЕТО НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. :))) НА ЕЛИТА НЕ МУ Е СКУЧНО. НА ЕЛИТА (КАКТО УЧТИВО НИ НАРИЧАТЕ:) МУ П И С Н А ОТ ВАШАТА АЛЧНОСТ И ГЛУПОСТ. НОРМАЛНИТЕ ХОРА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-РАНО СЛЕД 50 ГОДИНИ. ОТИВАТЕ СИ ПО ХУМАНЕН НАЧИН. ХА ХА ХА.

39

Анонимен

преди 1 година

Тайван е остров, туморът си ти. Такива като теб преиначават историята. Кажи сега как китайците са строили китайската стена около острова. Че накрая да не вземат да ти построят една стена около остров либерти и да се видиш колко ти истинско цялото чаено парти с британската източно индийска компания.

38

Анонимен

преди 1 година

Ами давайте, кой на когото има претенции за територия да обявява спец военна операция и да вземем да се избием накрая. Време е за поголовна смяна на елита на света, че му стана много скучно и ще си го изкара на нашия гръб. Нормалните хора не иска война.

37

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Веднага щом им мине конгреса и СИ стане пожизнен прецедател, Китай ще сложи правилната администрация в Тайпе. Без никакво колебание, обяснения или съобразяване с когото и да е !

36

Анонимен

преди 1 година

О, НЕ. ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЗАЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ЗЛЕ С ЧЕТЕНЕТО. ЕТИКЕТЪТ ГО ОСТАВИХ В ЦАРСКА РУСИЯ. :) КРАВАРИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ЕТИКЕТ.

35

Асоциален Примитив

преди 1 година

Реално, Тайван е истинския Китай. Този тумор, на който в момента всички му се радвате, е нищо повече от юдо-болшевишка шитня и робство за хората които живеят там.

34

Анонимен

преди 1 година

С ЦРУ НЕ РАЗГОВАРЯМ. ТОВА Е ИЗМИРАЩА ОРГАНИЗАЦИЯ, ЧИИТО ЧЛЕНОВЕ НА ЕТАПИ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ МНОГОБРОЙНИТЕ БЕЗДОМНИЦИ В САЩ. ИМАМ ТРАЙНА НЕТЪРПИМОСТ КЪМ ЧЕНГЕТА. ЗАТОВА ГИ ИЗБИВАМ. БАВНО, ЕДИН ПО ЕДИН.

33

Анонимен

преди 1 година

Китайците държат сащ на каишка. Янките цирикат за дИмУкрация, ама на слаби държави като нашата. С Китай и Русия всеки път е тън мън, цър мър. Хем така ама по не така. Че затова няма как да признаят Тайван за нещо друго освен китайски. Нищо че за мисирките и грантаджиите им песента им е друга.