6

Читател

преди 1 година

Раклама е това,по не го отбележете като реклама.Иначе да знаете да знаете бе България няма бизнес който не се отчита на държавата и мафията или си е създаден от тях.Това дебелото момче е само лице на нещо.

5

IQ 3.14

преди 1 година

eдин съвременен успеляк като тоо трябва да има партийни куфари, не примери.

4

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за момчето.Само ще мундам един съвет.Време е да започне да спортува,защото скоро ще бъде на издършака на здравната система ,а пари за тям няма.Еди затоъстял човек развива минимум три заболявания.Колкото напредва възраста,толква повече нещата се задълбочават.А парите ,коитп ще отидат само за него,ще са повече от вноските на всички данъци ,които е плащал до тогава.Нейа веданага да започе с обикновенни тренировки.Достаъчно е да прави 50 лицеви опори и 50 кормни преси и да бяга.

3

Ясъмкон

преди 1 година

Да ви дам аз един съвет за инвестиране: не слушайте разни индивиди които знаят как да ви направят богат бързо. Те ако знаеха немаше да кибичат да ви обясняват глупости а щяха да си пият бирата на някой плаж. Ако искате да инвестирате направете си проучване и си изберете сами компания после да не ви е яд че сте слушали некой ба стун.

2

Анонимен

преди 1 година

И накрая се оказва, че татко му е ченге от държавна сигурност, ама това е случайно съвпадение...

1

Анонимен

преди 1 година

Този е от онези, нали