97

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че трябва да се приеме в ЕС с името Вардарска и даже бързо

96

Георгиева

преди 1 година

Мицотакис, първо ни върнете земите и населението - вие и сърбите. Да се възстанови българщината в българските земи, които си присвоихте. Тогава да се обединяваме!!! От Беломорието, Западна Тракия, Македония, Българските покрайнини и т.н. До кога ще се правите на г...ве? А стига агресия към българите!

95

Сашш

преди 1 година

Кирякос Хитрякос 28 години не пускахте македонците ,а сега си се разбързал.Внимавай да не се сближиш до 2033 година с Западната част на Анадола!!!

94

Инженерка

преди 1 година

До 2033 г. Гърция очаква ЕС да предложи визия, която да реализира- е реален срок през който македонците да си коригират отношението към България или да изчезнат, като народ- омразата винаги унищожава!

93

Българин

преди 1 година

Нашето уродливо послушание към Путин ни вкара в международна изолация, влоши отношението към България от страна на народите в Албания и Македония, доведе до икономически загуби. Но ни ще изтърпим всичко ,защото да слугуваме на путин е наша традиция. Толкова сме жалки,че ме е срам...и за протокола...майка ми е бежанец от Македония....така,че нека да не ме квалифицират доморасли македонци като каракачанката и джамбазлийката....

92

Анонимен

преди 1 година

Този ултиматум е може би към РСМ .

91

Елате Аврио

преди 1 година

Мицотакис след посещението си във САЩ , и речта си в Конгреса там типично по гръцки / говорят много, двулични са, мързеливи са, несериозни са, обещават и не спазват, обичат лесното, не са с много високо IQ, не четат история различна от тяхната/започна да си представя че е шефа на Балканите. Разликата е, че няма почти нищо останало на територията на иначе така красива държава, която да е тяхно.Суверенна държава Гърция за следващите 90 години няма. Те са шампиони по говорене на глупости!

90

GK

преди 1 година

Трябваха ви 20 г. да си решите вашия проблем. Сега не смейте да поставяте срокове, защото не вашата история крадат.

89

ЕС трябва да даде

преди 1 година

срок на Гърция да си изкупи обратно пристанището Пирея,което е портал за икономическа инвазия на Китай в Европа.Гърците искат влизане на Албания в ЕС за да могат да осигуряват съюзен натиск върху нея за контрол на албанската миграция и обществено влияние(незаконни действия и престъпност)в северозападна Гърция.Искам да видя и как Гърция ще постигне интеграция на Сърбия и Косово.

88

Анонимен

преди 1 година

Горещо лято си спретват Гърците . Много се подават на ,,газ '' от страна на ,,приятелски страни'' страни . На Саддам също му внушавах някои ,,права'' преди да нападне Кувейт.

87

svetlina

преди 1 година

Когато РСМ спре политиката на омраза към билгарите , а Албания се откаже от идейте си за ''Велика Албания'' тогава може и да се помисли за приемане то им в ЕС. А това едва ли скоро ще стане.

86

Анонимен

преди 1 година

Откри топлата вода, сякаш никой не знае, че е европейккото членство на Западните Балкани няма алтернатива. Косово и неизпълнение на договора с България, от страна на РСМ, спират този процес.

85

Гост

преди 1 година

Този защо не си гледа работата??? Мотаха ги сто години, докато не стана на тяхното, името си смениха...сега пък много загрижени...византийска работа. Не случихме на съседи...

84

noFreeman

преди 1 година

хаха някакво измислено племе от маляки малоазиатци дава срок... дължащо вече 700 милиарда на банките... скоро без островчета ще останете

83

Анонимен

преди 1 година

А вие защо размотавахте македонците 25 години?Сега е наш ред.Ние имаме по-голямо основание да не ги допуснем,пред вид политиката,която водят срещу нас.

82

Предлонакис

преди 1 година

Идеята е супер. БЮРМ и Турция влизат само в пакет в съюза.

81

Анонимен

преди 1 година

А защо тогава да не предложим и Турция да влезе в ЕС? Гърците сигурно много ще се зарадват

80

Анонимен

преди 1 година

Гърците си търсят нови балами за еврозоната да им плащат дълговете.

79

Предлонакис

преди 1 година

Още някакъв военен самолет НА КРЕДИТ гръцките няма ли да си купят?

78

Петъръ

преди 1 година

Българското море е сто пъти по-хубаво от гръцкото. Пардон, сто и петдесет пъти.