9

Joko

преди 2 години

За компенсация Дамаджаната открива собствен Хоремаг !

8

Гумичка за триене

преди 2 години

Верно ли закриват РПУ????? Демек там е цветя и рози всичко нема да карат пияни нема крадци??? Къде е това място местя се на секундата. Евала, НАЗДРАВЕ РАШКОВ

7

Мнение

преди 2 години

В щатите по селата и малките градчета само един шериф е достатъчен а не по 100 полицая!Ама хората държат закона под възглавницата или зад вратата!Както казват Колт прави всички равни))

6

Анонимен

преди 2 години

Предните два-три дни няколко пъти чух по тв каналите, че МВР отчита намаляване на престъпността в България. Което на фона на ежедневните съобщения за убити, пребити, ограбени и какви ли не в тоя дух звучи, меко казан,о несериозно. Явно е било за да не се реагира на съкращенията или да подготвят народа за тях.

5

град Детройт

преди 2 години

Като си тръгнат хората идва и намаляването на обществените услуги! Закриват се полицейските управления, училищата, банковите клонове, болниците! А после идват бандитите с дрогата, грабежите и палежите!

4

анонимен

преди 2 години

Съкращаваме наши полицаи. щели да командироват чужденци по морето от май..на.та си

3

Я па я..!

преди 2 години

99-тия % на Рашков.

2

Анонимен

преди 2 години

За какво им е това полицейско управление, да дремят вътре по кабинетите полицаите в очакване да свърши работното време и да си ходят? Изкарвай ги на улицата да патрулират и да си наглеждат района!

1

Анонимен

преди 2 години

Вероятно сега престъпността ще спадне до невиждани нива.