58

Антикомунист

преди 1 година

Няма по долни хора от тази клика управляваща русия в момента. Хилядите животи погубени безсмислено от двете страни не знам дали им тежат на съвестта ако въобще имат такава.

57

Човече

преди 1 година

Като гледам руснаците хич не им дреме за тъпотиите и анализите на всякакви ....И става все по-очевидно, че май не са само бензиностанция с ракети. Продължавайте да смятате руснаците за ***, толкова ви е акъла. Байдън, Урсула ще си идат, инвазията ще приключи, а после?

56

Орт

преди 1 година

Колко мъка има в погледа на тази жена,а би трябвало да се радва,нали вече е "освободена".

55

876

преди 1 година

До реалист. Объркан си щото не мислиш. Русия вече загуби войната. Някъде на 15-20 ден стана ясна, че Русия загуби. Това колко територия ще заграби и колко хора ще избие няма значение. Никой не се съмнява, че Русия може да победи военно Украйна. Истинската война е икономическа и за световното обществено мнение. Икомомическата даже няма да я коментирам - феодална Русия срещу цивилизацията. Русия изпадна в тотална изолация, на гласуването в ООН за Русия гласуваха Еритрея, Венецуела, С Корея и Сирия

54

реалист

преди 1 година

Нещо взех да се обърквам....украинската армия беше на крачка от победата и Русия едва ли не щяха да развеят бялото знаме, а пък тя каква стана?! Ех тия лоши руснаци...все наопаки са.

53

Анонимен

преди 1 година

До 46 Няма ли да измислиш нещо ново? Докога с това" наркоман"?Ти май си във вечно нарко опиянение и приемаш желаното за истина.Милият,!😛🤕

52

Рони

преди 1 година

До53 Не искаш ли направо да ги посрещнат с цветя в центъра на Киев,както се готвят да направят нашите русофили с България.Както посрещаха Нощните вълци на Путин,недопускани никъде.

51

Историята се повтаря

преди 1 година

Малка група украински формирования на територията на химическата асоциация Азот В Севородонецк вече не могат да напуснат предприятието. Всички пътища за отстъпление са прекъснати за тях. Някои представители на украинските военни се опитват да влязат в контакт със съюзническите сили и поставят някои условия. "Казват им, че няма да се приемат никакви условия. Само слагане на оръжие и капитулация. Отиват да обмислят"

50

Анонимен

преди 1 година

Град Северодонецк е освободен от бендеро-нацистите. ВС на РФ и донбаските опълченци се пеближават към град Славинск, но аз пак настоявам, че първо трябва да бъде превзета господстващата височина Карачун северозападно от Славинск.

49

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

48

Z

преди 1 година

Браво на руснаците , този град винаги е бил руски !

47

Анонимен

преди 1 година

Видно е че руснаците рано или късно ще ликвидират Украйнината. Сега се чудя дали и поляците няма малко да пострадат. Просто ей така - за назидание на колективния запад. Еврогейския съюз е военолюбива организация, това е видно от всякъде. Само че с него Русията няма да си играе на хуманност при избор на оръжия. Много атом ще се стовари по европейските земи. Те европейците затова само лаят от страна и гледат "да не настъпят мотиката". А каква зима ни очаква само???????

46

Анонимен

преди 1 година

въпреки преписването, си личи, че оригиналната статия е на ББС. 'вероятно' са казали те - типично във внимателен джентълменски стил. не напълно проверено, но твърде възможно. няма каубойски американски изхвърляния тип черн-бяло, драми с плюшени мечета ала дойче веле или високопарна украинска пропаганда (за вътрешна употреба). това е истинската журналистика, а не жълто-кафявата преса.

45

Анонимен

преди 1 година

Зелена енергия, зелена сделка, зелени сертификати, зеленски, зелен хайвер...

44

Анонимен

преди 1 година

Като цеха ли?

43

Анонимен

преди 1 година

Които гледат Руски телевизии знаят че от седмица всичко е под контрол на Русия в Донецк Донбас и Луганск. Наркомана зеленски се крие като мишка в Полша и е зарязал баламурниците да *** като кучета. Някои се усетиха и вкупом се предават на Руснаците за да спасят кожата. Към тях Руснаците се отнасят човешки осигуряват им храна вода и легла. Накрая зеленски ще го обесят за кьосата брада.

42

Пиян залян

преди 1 година

Слава на Русия !

41

Радев

преди 1 година

Нищо непомагатна русия нашите русофилски коментари с лъжи,нищо не е в рацете на руснаците няколко улици в Донецк,а фронта си беше и преди остатък реката северски Донецк а там немогат да преминат а бепробив там все едно нищо нямат,та страшна работа осем години немогат да заемат руснаците домбас,с безаналоговата си орда

40

Анонимен

преди 1 година

Старците ги товарят на влакове и заминават за Сибир далече от войната.

39

Анонимен

преди 1 година

Тая баба от снимката защо сте я сложили? Нещо не можем да схванем полетите на мисълта на авторката на статията