28

Анонимен

преди 1 година

Правиш ли разлика между Испания и пиаца Испания?

27

Анонимен

преди 1 година

Тва Испания е такъв к лузет че не знам кой вменяем се бута да ходи там

26

Булгари

преди 1 година

Много е просто - спират туризма и край - няма счупени стълби!

25

За западните

преди 1 година

И най-вече американските ценности толкоз. Наскоро холандци глобиха яко заради Фонтана ди Треви. Италианците са царе по фашизъм напоследък. Драги граби и раздава уж пари от ЕС, за да се задържи на поста си. А после събира глоби от хората, че не били с маски или ваксинирани. Сега и туристите ще плащат яко, че са потрошили някой камък или че са си потопили крачето за снимка в някой фонтан. Чудят се как да плашат, за да са на власт. Не че оправдавам такъв селфи вандализъм и американска простотия.

24

Google translate

преди 1 година

:)))"Един британски турист, който отлетя вкъщи с калдъръм в куфара си, беше пронизан от вина и изпрати вековния камък до популярен бар в центъра на Рим"Човека е летял с калдъръм, но бил пронизан от вина ... хахахаха

23

От тая...

преди 1 година

...статия не разбрах кой на кого счупил пръстите, г-жа Боргезе на туристката или обратното. Отдолу има некво изречение за отлетял калдъръм и пронизана вина...Бооже.

22

Лицензиран преводач

преди 1 година

Нелка пак си е играла с гугъл транслейта!

21

Анонимен

преди 1 година

Испански стълби в РИМ (ИТАЛИВА), а говорим за щети в ЛИРИ ???

20

Анонимен

преди 1 година

Най-хубаво е в Маскве. Там и без вандали улиците не приличат на нищо.

19

Четящ

преди 1 година

Изключително неграмотна статия! Сякаш пусната през google. *** Христова да се опита да си прочете материала ... Преводите и чуждите езици не са и силна страна, а за съжаление и писането на български

18

мнол са напихти

преди 1 година

"след инцидента" и после не пишете какъв е инцидента. даже няма и линк към стара статия с инцидент. усещам че автора на тази новинка си е посръбнал 200-300 милилитра огнена вода на екс.

17

Благо Джизъса

преди 1 година

няма ли да иде да се разпише и той - да драсне с монетка някоя мъдрост Хаха

16

от венеция

преди 1 година

До Анонимен ". Сигурно това имате в предвид под "нормална европейска държава".' --------Ами не. Има елементарни норми на поведение и който не ги спазва си заслужава наказанието. Това че някой бяй ...й цяла година е събирал за да отиде една сеедмица на почивка за да се прави на голямото доброутро не му дава право да прави каквото си пожелае. Същото важи и за тия дето си мислят че целият свят е тяхна колония. нали тука говорим за цивилизованите държави... слънчака не го броим.

15

Анонимен

преди 1 година

Типично, крварската из нет се мислят за вездесъщи и богоизбрани. Ако се спре тъй нареченото правоаъдие да е търговска фирма и да налага плащания, а присъдите станат отново ефективни нещата ще ае пооталожат. Може да се поднови каторгата и краваритв да изпитат същността на това, от което са сътворили фирмата наречена СаЩ.

14

Анонимен

преди 1 година

До пепи "Тъй че може и във Венеция да смърди" - ----- ами не. не смърди. Даже напротив - в момента има много приятен бриз и е екстра.

13

пепи

преди 1 година

В Испания лятото като напече и канализацията почва да смърди ужасно . Тръбите се сменят само при авария . Тъй че може и във Венеция да смърди .

12

до 14

преди 1 година

Бил си дръжки! По площадите им мирише на гълабарник. Единствения свеж момент във Венеция е след отлив. За час и половина.

11

Анонимен

преди 1 година

Бил съм четири пъти във Венеция и все през лятото, никаква смрад не съм усетил. Ама вие сигурно сте по-разбирачи...

10

Анонимен

преди 1 година

Това го правят хора с два гр. мозък, а те стават все повече. Американци, англичани, германци са едни от най-лошите туристи, но вече и другите вървят по техните стъпки. Вандали със самочувствие, те са като селяните отишли в големия град и се развихрят защото никой не ги познава.

9

Погнусен

преди 1 година

Да се къпеш в каналите на Венеция е все едно да си вземеш кална баня в септична яма в България. Ама те там даже нямат канализация - всичко отива в каналите. Били ли сте във Венеция през лятото? Е, няма такава смрад!