76

Анонимен

преди 2 години

Янев, Костадинов - надежда всяка оставете! Всички новоизлюпени са продукт на корпорациите, за да си подсигурят вечната власт. Мир и справедливост - това не достига на света и на българите!

75

Случаен минувач

преди 2 години

Кирил е въжеиграч, шарлатанин и мошеник. И патологичен лъжец. Колкото по-бързо го свалим от власт - толкова по-добре.

74

Анонимен

преди 2 години

Какво означава кабинет на малцинството демек ромините ли

73

Левия брег

преди 2 години

Добре ли живеете с тая бесна инфлация? Питам контингента, който гласува за Продължаваме потъването

72

Ами да

преди 2 години

Чакаме нови избори! След ГЕРБ, всички други се въртят в омагьосан кръг! Ще изпадне най- напред ПППП-то, защото е поставена от машинките , а не са избрани от народа! Славито също беше поставен! Някой от малките партийки може и да позапазят своите гласове! Новата партия на Янев ще обере гласовете на недоволните от ПППП-то и ИТН-то, и от разпадащата се БСП! А всичките НОВИ депутати ще бъдат Старите депутати! Защото те са вечни! Или със стари... нов парламент! Блазе на вярващият народ!НАДЕЖДА!

71

Долния малоумник

преди 2 години

Що мутрите на тиквуня кво казват.

70

Анонимен

преди 2 години

71 Кой го каза? Мутрите на Радев, ли? Вратата е там.

69

Анонимен

преди 2 години

Досега само ББ показа, че може да я управлява тая държава и да има здрава ръка. Аз не виждам разлика между крадливите ГЕРБ и честните ПП..няма камък върху камък...или крадат по същия начин като Бойко, или Бойко не е краднал

68

Ханзел

преди 2 години

Този младеж Христо.....много кадърно момче и е практичен за разлика от другите "политолози" Еваларка, Христо!

67

Анонимен

преди 2 години

Актуализацията на пенсиите не е релевантна и не трябва да бъде приета. Защото се ощетяват пенсионерите които са работили, а не служили на държавата или тези с "***" цвят. Тези които са служили не са произвели продукт за хората. Пирамидата е обърната и не е в полза на данъкоплатеца.

66

Анонимен

преди 2 години

Нагла ч.ал.*** евроатлантически имам в ре.д.ви.д. Чалмата решава живота .

65

Анонимен

преди 2 години

Дърт дебелогъз душманска с ценности и евроатлантическа нагло ченгеджийска . Всички други да умрат . 15 години за основен документ щото не си нагла *** убиец на пътя.

64

анонимен

преди 2 години

Те трябва да се постараят. Анализаторите говорят за политически конфигурации. На Панчугов трябва да му е ясно, че и за нас ще е невъзможно да си плащаме сметките. Затова трябва да положат максимални усилия да крепят властта.

63

акуд

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ обричат Българския народ и най-вече пенсионерите на глад с отказа да актуализират бюджета само и само да се върнат на власт. ДПС и ГЕРБ не трябва никога повече да са на власт

62

Анонимен

преди 2 години

Панчугов не казва неговата партия "Синьо единство" през кой век ще влезе в НС.

61

Анонимен

преди 2 години

Киро ме разби. Че Слави е бивш певец, ок, но да го казваш това като някакво унижение и стремеж да демонстрираш колко е нисш тоя човек е доста нагло. Защо ли? Защото се слага на Зеленски, който е бивш певец и шоумен. Но наш Кире го величие и мълчи като мишка, когато Кулеба, министъра на украинския певец му размахваше пръст. Та излиза, че Кире мрази певци. Ала българските, но пък обича певци, когато са украински. Интересно. И не, не защитавам Слави. Но това е двоен стандарт.

60

Няма да се оправим

преди 2 години

Смотан народ = скапана държава!!!! Не гласувайте проооости българи, нека ви управляват турци и мутри!!!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Гласуването при предсрочни избори ще е в облака на Майкрософт, както искат от Министерството на електронното управление. Пак изборите ще са заоблачени и в мъгла.

58

Не, не

преди 2 години

Не машинно ... ше правим ДИСТАНЦИОННО гласуване - по интернет. За по-голямо удобство.

57

Я па я..!

преди 2 години

Ако пак се ползват само машинките , положението няма да се промени много.Пенсионерите и ромите няма да гласуват и БСП изпада от парламента.