37

тя

преди 1 година

Същото е в САЩ ,даже по- лошо !

36

неангажиращо мнение

преди 1 година

Политиката в цял свят е рожба на задкулисие. Да се проповядва нещо друго си е чиста демагогия. Не се дразнете, така е било винаги, така и ще бъде. Сега ни направиха на маймуни. Ще последват тест и след това имунизация и т.н.

35

Анонимен

преди 1 година

На нас вече ни е по-интересно да прочетем за хората, които плащат издаването на тази книга, за нейното представяне и пр. За Путин четем всеки ден, но за тях - никъде нито дума, като в добрия стар соц.

34

Анонимен

преди 1 година

***. А кога ще излезе "Хората на Хилъри Клинтън", "Хората на Байдън", "Хората на Обама", "Хората на Буш-младши". Заслужавате единствено презрение. A да не говорим за "Хората на Меркел", единият от които бе 12 години умишлено поддържан криминален престъпник, който почти унищожи България

33

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СЕ ОСМЕЛИ ДА НАПИШЕ ЗА ХОРАТА НА ,, АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ??? ТА ТОГАВА ДА ВИДИМ !!!

32

Анонимен

преди 1 година

А У НАС КАК Е ? ПУТИН ТРЕВАДА ПАСЕ И МОЖЕ САМО ДА СЕ УЧИ !7

31

Анонимен

преди 1 година

Прочетете книгата на Оливър Стоун "Интервюта с Путин". Доста интересни неща ще намерите, включително и за Украйна и световния ред.

30

Анонимен

преди 1 година

до 31 за заблуда на противника. А ти сигурен ли си за маршрута или слушаш медиите?

29

До 29

преди 1 година

И защо не кацна направо в Сръбско като мина оттам? ?? Куца ти логиката.

28

Честно казано

преди 1 година

Досега не вярвах за биолабораториите на Сащ в Украйна, докато Виктория Нюланд не го призна пред Конгреса на Сащ!!!!!!!!! Боже Опази ни от Идддиотиии във властта!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Путин направи показно как се ходи до Сърбия с малък самолет. Е направо им разказа играта на фланга на НАТО. Прелетя самолета, кацна си в България, от тук айде с кола и у Сръбско.

26

СТИГА

преди 1 година

СТИГА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ В СВЕТА! СТИГА АЛЧОСТ!! НУЖНО Е БРАТСКО ЧОВЕЧЕСТВО, ЗА ДА НИ ИМА!

25

Ужас

преди 1 година

Поредната тъпотия ...

24

Анонимен

преди 1 година

А ще има ли книжка "Хората на Байдън" за бизнессхемите на сина на Джо в икрайнския Нафтогаз точно преди войната?

23

Мужик

преди 1 година

Сичкото русофил има мерак олигарх да става или поне да носи чемоданите на олигарха ама йок, олигархията не е за простолюдието. Ще цъкате с език на златните тоалетни и ще сърбате пърцуцата.

22

Дановски

преди 1 година

"смайващото заграбване ..., превземане" Докато четем умозаключения за минали предполагаеми действия, пропускаме казаното абсолютно официално преди часове. Президентът Путин изрече "Воювайки с шведите, императорът Петр Велики не е заграбвал, а е връщал по-рано заграбените руски земи. По всичко съдейки, на нас съдбата ни е също да връщаме и да укрепваме". Веднага след тези думи президентът на Финландия отмени планираната вечеря с шведския крал Густав ХVI и спешно се прибра с въртолет в Хелзинки.

21

Аз

преди 1 година

Ще се радвам да прочета една такава книга и за американските президенти. Обградени от бизнесмени, които ги поддържат. Издигнати от евреите в Америка, без които са за никъде и получаващи власт, само да се ръкостискат със самодиви.

20

ДА

преди 1 година

Поредните лъжи и глупости.

19

МММ

преди 1 година

До ааа - аааа, а начело ще седнете вие, *** на Копейкин викаш? Само още малко да потърпите?

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/7 "от руснак никой хубаво не е видял-даже и собствения им мизерен народ" - е сега, не говори от името на жена си и майка си. На тах може и да им е харесало!