44

до тоя

преди 2 години

с капитан андреево, ти знаеш ли къв цирк е там... абровски е ходил, каза как се внасят зеленчуци от турция и как се правят проби... това няма да ви го покажат масмедиите оФчици, ама ти си *** най-вероятно...

43

Анонимен

преди 2 години

Итн са развеи прах

42

Алекс

преди 2 години

Циркът ще е пълен ако групата на ИТН се разцепи и част от депутатите подкрепят правителството.Има голяма вероятност това да се случи.

41

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, че тия дето са откраднали милиарди, няма да искат да ги връщат, така че Кирчо има много могъщи врагове и даже народът е срещу него. Статуквото ще победи и пак ще си е по старо му.

40

перко

преди 2 години

КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ!

39

Анонимен

преди 2 години

Петков се стреми да направи съдебна реформа или поне да има някакъв контролен орган в тая съсипана държава, но предателите в парламента са повече.

38

Анонимен

преди 2 години

На славету и компания пожелавам да се чувстват толкоз зле, колкото изглеждат

37

Гоче

преди 2 години

А слави каза взеха лабораторията на пускаме. Това не е ли еднолично. Остави майките без добавки.

36

Анонимен

преди 2 години

ИТН имаха шанса да съставят правителство и да управляват...и кого предложиха..какви кадри и програма предложиха- освен селски сценаристи с пръстенчета които да остроумничат и плюят денонощно и да си чешат логореята - какво може батмана славиТова да не ти е да продаваш мартеници или пошлата пародия по тв..някои разбраха че не им е мястото там да маат *** и пръстенчета и се отказаха..

35

Анонимен

преди 2 години

На такъв павиан нищо не се дава. Нито се пише на лист хартия. Павианът ще грабне листа и ще избяга да го развява пред другите маймуни. Павианът трябва да се държи на една тояга разстояние. В отделен вагон и в клетка. Грешката е, че са го пуснали при хората на път за Киев.

34

Анонимен

преди 2 години

Този павиан уби хиляди българи с пропагандата си против маските, ваксините и ковида.

33

Анонимен

преди 2 години

Промяната и свалянето на Боко и Доган от власт започна да не ни харесва. Бойко и Доган хранят добре. Първо, второ, трето. От спиране на корупцията ще спре икономиката. Кой ще строи без корупция и без кражби? Защо да строи? Корупцията е маслото в двигателя на икономиката на България.

32

Ламбе Трифоновски

преди 2 години

Този младеж се оказа скрита лимонка, използва протеста за лични цели.

31

перко

преди 2 години

А вие какво очаквате от човек който още т повата си като министър е е нарушитл на Конституцията? Незабвна оставка на Харвардскит мошеници!

30

Анонимен

преди 2 години

Споко банан, отпусни малко бате, много лошо гледаш, много си намръщен.

29

123

преди 2 години

Еднолично хахаа.Нима Славчо не излъчи кабинет на малцинството само със свои ***.Къса памеет.

28

Реалист

преди 2 години

Ами че те всички се борят за еднолично управление! И превратаджията Радев иска той да дърпа конците, и Кики Кривата уста иска той да е най-отпред, и Слафчу иска като Дарт Вейдър да се появява от време на време по фейса, и да се прави на незаобиколим фактор! Много вожд,малко индианец! Всички се намирате за по-големи "мъже" от Борисов, но не сте му и на малкия пръст по постигане на резултати ! Лесно е да се плюе и залива с помия , друго е да се управлява държава;

27

Иван

преди 2 години

Ходете си славчоо видяхме че не ставате!Спечелихте и се скрихте,безотговорно.Сега вкарвате държавата пак в ръцете на радеФ.

26

2-ри Терминал

преди 2 години

Чалга партията ИТН си свърши работата - Обра анти-Гроб вота и взриви първото правителство необвързано с гробо-депесарската мафия. Мафията се завръща на власт. Честито на печелившите.

25

Анонимен

преди 2 години

Еднолично вика хахах то вие искахте еднолично ... и защо само няколко от итн говорят другите... Хинивски примерно що не го сложат той да защитата славуна.?