22

Бебо

преди 1 година

Как стигнахме до тук - незначителни и безидейни хора да управляват държавата?

21

Референдум

преди 1 година

Уж искахме мажоритарна избирателна система и намалена обвъзаност с партиите, а сега "изтеглям министрите" и " ще има предатели".

20

Пич

преди 1 година

До тук, Ивче, видяхме как скапахте 3 парламенти и все другите са ви виновни. Все ви лъжат, все искат да ви прецакат, пък вие сте едни ангели, дето нямате никакви доказателства. Само подхвърляте разни хвърчащи листчета нагоре-надолу и сте готови да се закълнете пред детектор на лъжата :) А харвардците показаха официални документи срещу вас. Кажи ми, за година и половина каква точно работа свършихте, освен да създавате шум в системата и да генерирате нови избори?

19

Анонимен

преди 1 година

Който гледа "Слуга на народа", знае защо се оттеглиха ИТН. Паралелите между политиката в Украйна и тази в България са много. То затова и толкова се оплюва сериала - някои хора се чувстват неудобно, като им показват как се върши политиката в държавата и как руското финансиране на определени кръгове пречи на развитието на България. Пуснете си го - има го в нетфликс, излъчват го и по нова, и в арената даже го има. Ще се изненадате колко паралели с България има.

18

Анонимен

преди 1 година

Иве,Ивеее,не разбра ли,че от чалгар политик не става?

17

Анонимен

преди 1 година

Итн са обвързани със сараите на Доган.

16

Кое

преди 1 година

"Не мога да разбера как един френски президент ще бъде гарант на двустранно споразумение между България и РСМ, каза Митева." ... не можеш да разбереш, калинке?

15

Анонимен

преди 1 година

Тея продадоха държавата

14

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да гласувате за чалгари, фенове на тричането, расисти и ксенофоби, и после се чудете защо тъпчете на едно място. Всеки народ си заслужава управниците. Затова едни държави се движат напред, а други са спрели два века назад.

13

Анонимен

преди 1 година

"След като ИТН напусна четворната коалиция, се породиха съмнения защо точно в този момент партията е решила да се оттегли от управляващите" Стана един ден след като отказахме на Лавров въздушен коридор. Чудя се наистина, защо ли точно в този момент? Хмммм, много труден въпрос.

12

По процедура?!

преди 1 година

Завариха ИТН неподготвени с предложението за Рашков, за да не стане като с Каримански, но това умело Митева не го коментира.Едва ли ДПС са закъснели със спускане на новото име, така че сценарий може би все пак има, но ИТН не са запознати с него.

11

Анонимен

преди 1 година

Според Ива Митева Славчо щял да направи трети опит да създаде кабинет,ако президента му възложел това.Т.е.ние сме в НС да си правим експерименти,пък за държавата и народа хич не ни пука.Верно е,че за нищо не ставаме,ама защо да не се пробваме отново.

10

Анонимен

преди 1 година

ДОБРЕ ЧЕ СИ ПРИЗНА

9

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не мога да ги разбера тия от ИТН нали уж са "партия"..какво е туй "Аз изтеглям министрите и напускам коалицията..." - кой си ти бре - къв си новия Буци ли - тия мишоци в тая партия нямат ли мнение..или реално са поредните послушковци на каишка..За какво има парламент и народно събрание ..партии и т.н буламач.Като всичко се решава от няколко човека на тъмно в тая държава.. ПАРОДИЯ И ИЗМЕ КЯ РИ

8

бай ганю

преди 1 година

пълни празнодумщини

7

до 4

преди 1 година

Робе Боко е част от кремълската пропаганда. КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН

6

Анонимен

преди 1 година

Целия тоя хаос беше създаден от Кремъл за да не приемем еврото и да ни държат в калта.

5

Анонимен

преди 1 година

Това правителство е тотал щета. Знаете ли какво са направили кукумицините? 2 дни преди НВО на децата ни е съобщено, че точките за 10 ти клас щяли да ги пишат в дипломата за 12 клас, с която се влиза в университет! Уникум. Това е единствения випуск, който от 3 изпити години, 2 и половина е учил онлайн. И точно на тези деца не само че им правят НВО, но и щели да им пишат точките в дипломата за 12 клас! Оставка!

4

Анонимен

преди 1 година

На тази жена хапчетата ли и свършиха? Да крещи и да се пени като полудяла. Итн са дъното!!

3

Анонимен

преди 1 година

Стигнахме дотук защото има много биомаса дето повярва на кремълската опорка " важното е да махнем Бойко, всеки друг ще е по добре"