8

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е, че си има почитатели, но мен въобще не ме кефи. Вика много и е една пренавита, доста отблъскващо поведение.

7

Една българка

преди 1 година

Браво на Керана и космонавтите. Те са свеж полъх в иначе ужасно скучните бг песни (слушайте примерно класацията бг топ 20). Музиката им е свежа и отличителна - продължавайте все така!

6

Тошо

преди 1 година

Песните са все за любов, а не виждам един да е влюбен!А техните песни са за проблеми, а всички имат днес проблеми, е, актуални са!Песента за отлагането, много ми хареса, браво Кери и компания !

5

Във всеки по-голям

преди 1 година

град в България съществува една прослойка от хора, които обитават позьорските квартали. Пловдив и "Капана" не правят изключение от правилото, а тези израснали там, харчейки парите на мама и тате, често пъти развиват особено усещане за себе си, че са нещо повече от другите, че разбират нещата по-така, артси-фартси. Всъщност са си в техния филм и нищо не разбират от реалността, в която живеем. Идолизирането на подобен род хора от младото поколение ни доведе до тук. Който, както ще да го разбира!

4

Анонимен

преди 1 година

Керанов и маната ги знам, тая коя е? Много грознои фалшиво се дере.

3

Анонимен

преди 1 година

Прекрасна е! Веднага бих и го натътрузил!

2

Анонимен

преди 1 година

Не понял... тая коя е, каква е, защо си мисли че може да пее, защо ни занимават с нея и ограничения й интелект?!? Звиздъ?

1

Анонимен

преди 1 година

И Керана, и Йоана Сашова, и Елена Сиракова бяха много силни в предишния формат на "Гласа на България". И продължават да пеят страхотно - и трите! Само победителчето нещо се покри и ни се вижда, ни се чува...