75

ГОЧО

преди 2 години

БРАВО!! Трябва ВЕЛИКИЯТ< ДЕМОКРАТИЧЕН И НЕВЕРОЯТНО УМЕН ЗАПАД ДА ИМ СЛОЖИ ОЩЕ САНКЦИИ!

74

112 БЪрЗА ПОМОЩ

преди 2 години

НА ЮСЕЙ дава само съвети по телефона - на место вече не ходът и за скъпия бензин - четох го преди час в нета - А всееки може провери а не още и есен - когато цените трябвада вдигнат в пъти

73

Купувайте рубли

преди 2 години

Рублата се стабилизира на 60 - 62 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

72

Курс рубла-долар

преди 2 години

До Анонимен 73: Не знаеш курса рубла-долар?. Питай чичко Гугъл. Преди малко отговори: 58,22 рубли за долар. Нашите ченч бюра рубли не обменят, но ако имаш рубли и искаш да купиш нещо в долари препоръчвам ти Wise - вземат най-малка комисионна за трансфера.

71

Джо

преди 2 години

Последно. Печели или може би печели ?

70

Доналд Тръмп

преди 2 години

Истината е ,че Народа губи от безмислените санкций на евроамбрияжите под натиска на сащ !Русия ще се оправи ,но ние изчезваме като Народ

69

По същество

преди 2 години

До предния гений:До няколко години, като, ще - вади кристалната топка и гадай направо. До няколко години всичко може да стане и може да си спекулираме с "доводи и факти" до догодина.

68

По същество

преди 2 години

Много хора говорихме за това, че санкциите са безсмислени и ще ударят нас и най-много леко да предоставят неудобство на Русия, но зелките в Брюксел и техните подражатели тук знаят по-добре и слушат чичо Сам.

67

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко повече печели русия от горива, и до кога ще печели, но със сигурност разходите за "специалната операция" в Украйна в пари, хора и суровини, консумативи и т.н. надвишават печалбите от горива... А, след няколко месеца, или години когато Европа се освободи от руското енергийно робство и русия загуби като купувач ЕС, колко ли ще печели русия от продажба на горива??? Или до тогава Китай ще владее Сибир, и дори повече и Китай ще продава петролни и газови продукти???

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен копещник, Деньги Сегодня, автор София Зиновьева"По словам главы комитета по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики Даниила Гетманцева, на черном рынке курс продажи доходит до 300 рублей за доллар!"Толкова за великата рупла 80/1$, ама май не съвсем, щом не важи за 99.99% от населението на рушката ***. Айде бегай при Мутрафонова за опорки и $ радбира се. Дори тролловете тябва да ядат, а с рупли това не е възможно.

65

gergi

преди 2 години

До АнонименАми не се знае. Няма санкции, няма недостиг, няма висока цена .......

64

Анонимен

преди 2 години

Заглавието не е просто подвеждащо, а направо си е чиста лъжа. Въпросния Хохщайн споменава няколко пъти "може би" и "вероятно". Ако някой му зададе въпроса "А не е ли възможно Просия да изкарва по-малко въпреки повишените цени и предвид огромните отстъпки за Китай и Индия?" Отговора на въпросния пак ще са "да, може би". Така, че буря в чаша вода другари.

63

Анонимен

преди 2 години

"Стига да можеш да подсигуриш на хората препитание и подслон ще търпят. Тези санкции единствено вредят на нас." Донякъде е така, но не забравяй, че руснаците видяха и другата страна на монетата през последните години. След още малко време и ще можеш да ги задържаш само чрез репресии. Те и на това са свикнали но без последното поколение, или поне не в чак такава степен като по времето на комунизма

62

Само ФЪФ Бг, 33 г.

преди 2 години

Принципите НИ : Желанията ни , ВИНАГИ превъзхождат ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НИ !

61

Анонимен

преди 2 години

А колко ли щеше, без санкциите?

60

Анонимен

преди 2 години

Както през 2014-та така и сега продължавам да обяснявам. Санкции работят срещу демократични страни, където правителството се интересува от публичното мнение в страната и как да спечели следващите избори. В страни, в които това не е нужно санкциите са сърбеж. Стига да можеш да подсигуриш на хората препитание и подслон ще търпят. Тези санкции единствено вредят на нас.

59

дедо Ташунко

преди 2 години

анонимен 64 казва истината

58

дедо Ташунко

преди 2 години

Колегата анонимен 61 казва самата истина.

57

дедо Ташунко

преди 2 години

Това означава, че "санкциите" не работят и едва ли ще проработят. Европа губи много повече, отколкото Русия. От създадената ситуация печели Китай. Нашата поговорка гласи - "Двама се карат, третият печели". Така, че засега Путин постига целите си, въпреки загубите на свои войници. Украинците губят повече и това не може да бъде без край...Очаквам в най-скоро време преговори, но САЩ нямат интерес за бързо спиране на войната. Моля нервните да не подскачат от стола си и да запазят спокойствие.

56

Анонимен

преди 2 години

"Не може да се наричаш свободен и да чакаш какво ще ти "намекне големия брат"" __ Какво прекрасно възпитание демонстрира написалия тези редове. Ако трябва да бъдем правдиви ще се наложи да кажем, че актуалният голям брат не намеква, а заповядва и този, който се осмели да не изпълни, на мига бива посичан с меча Дамоклиев.