19

Надя

преди 1 година

Симов ,бяхте до тук .Никои не ви вярва .

18

Star

преди 1 година

Представяте ли си само на избирателите на САЩ,Русия,Индия или Китай да им сервират някоя ,,четворна коалиция" рожба на половин годшно гласуване и балотажи? То само като си помислиш че в Турция такова нещо може да се случи,и веднага ще се сетиш че до няколко месеца ще има предпоставка за гражданска война.Сега разбрахте ли кой е Слави Трифонов и защо е в Парламента? Ами за да нямате отново Правителство,а да имате отново ,,временна коалиция''.Пари и риба се ловят в мътна вода,и никой не отговаря.

17

Анонимен

преди 1 година

БРАВО НА СЛАВИ че постъпва национално отговорно , БСП си гризе палците

16

Анонимен

преди 1 година

абе симов като следваш директивите на нинова много зле става , първо пробута йотова да казва , че разпада на коалицията ще е хаос , сега ти и тя самата въртиопашка хайде на избори веднага та и вие да отидете под чертата

15

ООООХ...

преди 1 година

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИИТЕ ВИЖДАМ ИЗПРОСТАЧЕНИЯ НАРОД И МИ СТАВА МЪЧНО ЧЕ НЕ ВИЖДАТ И СЛУШАТ КОЙ КАКВО ГОВОРИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗАЩОТО ИМА И И УМНИ МЕЖДУ ТЯХ НО ИМ ХАРЕСВАТ ГЛУПАВИТЕ НЕ МИСЛЯТ КАК ДА ПОМОГНАТ НА НАРОДА СИ А ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ ОПЛЮВАТ НЯКОЙ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ И ГЛЕДАТ ДА ДОЙДЕ ДЕНЯ ДА СИ ВЗЕМАТ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА - НАМАЛЕТЕ ДЕПУТАТИТЕ 240 СА МНОГО

14

toto

преди 1 година

Какво увеличение бе, Глупи???? Кирчовците и Кокорчовците изядоха и изпиха увеличението. Ама това само платени тролчета като теб не могат да го разберат.

13

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите и майките с деца, няма да видят увеличение.Могат да благодарят на Герб, ДПС, Възраждане и чалгарите.Държавста се управлява от Доган.Да ви е честито....Ще си умрете в мизерия, защото не се спряхте да подкрепяте крадци.Оправяйте се.....Зимата ще ревете за ПП, но това беше...Никой не е мислил за хората до сега и как се отблагодариха, хванаха се на въдицата на Копейкин.Яжте зимата обещанията му и той да ви плаща сметките.А Бойко ще си богатеят с Доган.

12

Анонимен

преди 1 година

ИТН им показа кирливите ризи. Нови избори.

11

Антикур ортист

преди 1 година

Оставкаъ. Избори август

10

Анонимен

преди 1 година

Червените бабички сме потресени от поведението на БСП. Кое му е социалистическото и социалното на тази партия- направо съсипана ! И какво като оставате в Парламента! само за заплатки ли е тази работа....Не видяхте ли погрома на партията в провежданите последователно избори. Съжалявам, много и искрено съжалявам, че се потоих в червената идея от ранното си детскво. Всъщност, вашето не е червена идея- то е червена линия, както е модерно да се казва сега.

9

Анонимен

преди 1 година

Пътници сте. Скоро и Кирчо ще постигне вашия резултат на последните избори. Май предсказанията ще се окажат вярни - 20 правителства ще се сменят, защото само ще крадат.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.1 КокАлчето се пише, колега, а псувнята я използвай при жена си. Ти да не си решил да ставаш министър в новото правителство и с нетърпение чакаш реда си?

7

Димитров

преди 1 година

Един беше Симов в Поглед Инфо, сега преобразен ***. Какви мисли му минават през главата сутрин......докато се сресва пред огледалото.

6

Анонимен

преди 1 година

Комунистите се надяваха да се преговорят с чалгите, така че да задържат кокала още малко, но след като започнаха да се вадят кирливите ризи, импексовите хора останаха да висят като прани га щи. Вече бяха декларирали подкрепа за киро ментето...

5

Анонимен

преди 1 година

Кабинетът няма да оцелее, а с високомерието си ЕК, ЕНП в лицето на Вебер и Урсула Л., както и президент Макрон се простреляха в крака. Трябваше предвидливо да отстъпят и сетне по малко по-деликатен начин да постигнат своето. Учиндолският мавър си свърши работата и стана излишен. Подобна съдба ще сполети Нинова; ген.Радев не излезе сух от ситуацията. ГЕРБ начело с ББ е екзотика, а Възраждането ще спечели гласовете на простите хора. Рядко човек би се наел да състави правителство в такава ситуация.

4

Анонимен

преди 1 година

Е този поне си играе ролята брилиантно. Това некорумпиран комунист, който да живее на принципи, морал и идеали е МИТ! Този току що от името на цялото БСП си каза, че те затова не са напуснали правителството и затова "трябва да има правителство на малцинството" защото ще държат до последни сили кокала и няма да го дадат на никого!

3

Анонимен

преди 1 година

наистина станахте червени ***

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя ми е симпатичен по принцип, ама не вижда ли какво се случва с партията му, че изчезва заради другарката му.

1

Анонимен

преди 1 година

БСП не се ли наядохте вашата майка, не пускате кокълчето.