73

Пич

преди 2 години

Личи се, че ИТН са прости селски момчета :) Харвардците до тук показаха официални документи с подписи. А Славчовците - само хвърчащи листчета с неясно съдържание, които всеки може да тълкува всякак. Ама били готови да се явят на детектор на лъжата, за да им повЕрваме :) С други думи: "ти мене уважаваш ли ме, или не ме уважаваш?" Ами не ви уважавам след 3 счупени парламента, цяла година по избори и предстоящ хаос есента.

72

ЧИЯ Е ЧАЛГАРИЯ

преди 2 години

РУСКА ЕСТЕСТВЕНО РЕЧЕ КРЕМЪЛ ГАДЕВ И СЕ ВРЪТНА КРЪГОМ

71

КРЕМЪЛСКИ ЦИРКОВЕ

преди 2 години

ЗАЩО, ЗАЩО- ЕСТЕСТВЕНО СЕ ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ- УКРАЙНА С ВОЙНА- БЪЛГАРИЯ С ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ, А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- БГ НАРОД ФИНАНСОВО СМАЗАН И ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.

70

Кико

преди 2 години

Глутницата гладни кучета е в екип докато не хванат жертвата! Послееее!

69

Анонимен

преди 2 години

ЕЛЕМЕН-ТАРНА ИСТИНА Е, ЧЕ ПОКРИТОТО МЛЯКО "КОТЕНЦАТА" ГО НЕ ЛОЧАТ. ХАЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ, ЧЕ ПРАЗНОТО МЕНЧЕ Е ПО-КОРУМПИРАЩО ОТ ПРЕЛИВАЩОТО!!! АХ, ТОВА ЗРЪНЦЕ ОТ КОИТО ПОНИКВАТ СКЪПИ ИМОТИ НА ПЪПА НА СОФИЯ И ЕМИРСТВАТА НА АРАБЕСКИТЕ!!!

68

ББ

преди 2 години

ало брокера на мафията...с очите си гледаме ка искаш едни 3,9 милиарда от нашите пари,кого лъжете със славчУ,винаги за пари става...путин ли ви активира или борисов по нареждане на доганя?все едно, итпредатели сте национални,виждали сме ви много пъти и сме ви надживявали...и вас ще презрем...и децата и внуците ви!!!ПП...оставка и Избори за да откъснем главата на мафията...нека ни подценяват и плащат социологически,ПП ще ви се доверим яко...издъните ли се...ще си платите...Народа ни е шефа...

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен==ДА! В Харвард, в сороспийските пуцове ги учат освен да крадат,лъжат,да правят далавери и най-важното е да предават РОД и РОДИНА!!! Сменят им чипа и ги правят гнусни и долни предатели!!! Незабавна оставка за харвардските мошеници Кирчо-Кокорчовци!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Освен това пак си ги избрахте по красота, всеки който знае, че Кирил Петков се е занимавалс бизнес със хранителни добавки повече няма нужда да знае каквото и било повече за него та да го прецени що за изпечен мошенник е.

65

Анонимен

преди 2 години

Това правителство си беше със 70% неодобрение, от останалите 30% поне половината са 50:50, вътре има партии които клонят къ, 4% както и такива в парламента които едните са вече твърдо номер 1 другите ще са втори. Кажете как няма да има избори, не само ще има ами трябва Слави да иде при главния прокурор да споедли какви са ги натворили Кирчо и Кокорчо.

64

Анонимен

преди 2 години

"разхвърля едни милиарди насам натам и те потъват и резултат няма" - Това, че парите не са достигнали до теб лично, не оначава, че резултат няма. И аз не съм се облажил досега от никой от управляващите, но това не означава ще никой не е видял държавни пари досега.

63

Анонимен

преди 2 години

Много грозно се разделят. Аз като напускам фирма не почвам да плюя веднага по бившите си колеги. Нито пък те почват да ме псуват.

62

Анонимен

преди 2 години

Хайдеее. Българи!!***!!! Дружно пак да настъпим мотиката!! Глупостта е талант, но с него не трябва да се прекалява, защото боли!

61

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е безпрецедентен лъжец и некъдърник, заедно с асенчо докараха бюджета на минис само за 6 месеца . Десни цели с леви мерки как беше тая простотия не помня.

60

Анонимен

преди 2 години

Хер Мустафа я сменят защо ли заложи на куц кон сякаш. Дано сменят и митрофанова ,да ни оставят да проведем едни честни избори , защото народа е мъдър.

59

Анонимен

преди 2 години

Значи Кирчо през цялото време разхвърля едни милиарди насам натам и те потъват и резултат няма. Ако някой го пита де отидоха милиардите почва да обвинява всички в корупция, че са купени от Бойко, че са незнам си какви си. Но интересно никога не отговаря на въпросите. Питаш го "къде са тия 9 млрд" той вика - тук разни корумпирани се опитват да ми извият ръцете и да дадат 4 млрд. на фирми на Бойко. Добре бе ама това не беше въпроса. Айде да си стяга куфарите за Канада вече, че ми писна от овъртане

58

Анонимен

преди 2 години

Значи у това Харвард освен да лъжат и да приказват на ангро убедително,нещо друго аджеба учат ли ги...

57

Анонимен

преди 2 години

Машаала Слави ефенди.

56

До 50 и 52

преди 2 години

Защото Киро е поразен от Синдрома на Пинокио.

55

Анонимен

преди 2 години

Не гласувайте тъъъъъпи българи, дпс ще ви управляват. Мафията във Възход, проооооост народ лесно се краде!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

А ПП какво ще правят сега като трябва да платят тия 4 милярда по договори за магистралите. Ако не ги платят течат неустойки както при АЕЦ Белене плати народа на Русия заради Лойко, че спря плащането и натрупа наказателна такса. Борбата е че ПП искат да платят на технои фирми а не на ИТН.