21

eLityYy

преди 15 години

problema ne e samo v kmeta na varna ili vyv varnenci ... problema e v BYLGARIQ ... sys sqka izminala godina propadame vse poveche i poveche ... adi da ne kaja che veche sme stypali dynoto ... bogatite sa mahat i si urejdat jivota v chujbina a nii tuka si sadirame zadnicite za 300 lv na mesec ... xahxahxhax i tva e jivot ??? boJe ... kfo znachenie ima che VN e morskata stolica na BG a BS ne e ... xahxax hora na edno deredje sme vsichki ... v BG sme se pak ...Obicham adski mn BG no nikoga nqma da byde kato edno vreme ... opravlqvat ni TURCI ... iujnata ni granica e samo vturci i ima djamii ... xaxax i tva se narica BG zle sme seki da misli za sebe si i da se spasqva i da sa maha ot tuka ... shtoto v BG nqma realizaciq ... NQMA PARI .... no samo shte vi kaja ... bydete GORDI che ste BYLGARI !!!!

20

преди 15 години

кво ми пука, че морето е мръсно... и без това нямам пари да ида на почивка...

19

до 15

преди 15 години

ми много гъст с едни 3-буквени, дето имат пръст във всичко, което става в града.Да уточнявам ли още кои са?Аз като един роден във Варна мога да кажа, че не ходя на плаж в гдара от около 10 години, а ако отида, то или няма да се къпя, или ще е по към Почивка.А за онзи ала-бургазлия... наистина му съчувствам. Лично аз, а също и хората от Варна, които познавам, никога не са имали нещо против Бургас или бургазлии. Преди доста години обаче като бях в казармата с 3-*** бургазлии в 1 стая останах страшно учуден, че и 3-та страшно нахъсано говореха за това колко града им е велик, и как Варна е пълна скръб, и т.н. и т.н. Тогава за първи, но не за последен път открих, че много бургазлии имат явно някакви комплекси на тази тема.Хорица, живейте си живота, оправяйте си положението в своите си градове, и не бъдете завистливи!Радвам се, че Бургас дърпа напред икономически, но какво от това? Мен това не ме грее, но не ми и пречи. Дано поне на хората там им е по-добре от това.

18

Варна

преди 15 години

Боооожееееее,толкова си повреден,че оправия нямаш!Завист Българска...Такива като тебе ще погубят България и ще я разделят....***

17

BS-42.30

преди 15 години

DA! Avtonomiq za Burgas, za6toto mi pisna grana mi da dava 20% ot postupleniqta v bjudjeta, a da ne polu4ava ni6to. Za6toto mi pisna da sme nai-silniq ikonomi4eski grad v BG, a na gurba ni da lejat kakvi li ne grad4eta. Za6toto burgazlii sme otdelen narod!p.s.:Morska stolica li? 4e te ne izpulnqvat nikakvi administrativni funkcii na takava, a samo lejat na komunisti4eskite opredeleniq, koito im lepnaha po socializma.

16

преди 15 години

Ква държавна тръба та нали общината е държавата? Тогава значи и тръбата е общинска на Община Варна а кой е шефа на община Варна ? Кмета на Варна! Хайде сега Варнанлии с шутове да го вкарате кмета си във фекалната вода да поплува и да разбере какво им е на Варнанлии и може и да му дойде акъл как да се справи с една тръба!

15

преди 15 години

Е още ли не е решен тоя проблем бе еее. Миналата година за първи път отидох на Варненския централен плаж и те го затвориха заради фекалиите ,които буквално си плуваха по повърхноста УЖАС! И тогава си казах ,че повече няма да стъпя там. А тоя кмет що не го юркате бе Варнаа. Къв е тоя ***!

14

преди 15 години

Тръбата е спряна. Незнам гледате ли новини. Има един канал, който е държавна собственост и кмета всяка година дава молба за построяване на пречиствателна станция там и не получава разрешения. Тръбата е спряна временно за лятото, но фекалиите от предното лято примерно няма как да се стопят..

13

преди 15 години

Офицерския плаж е винаги във говнета. винаги. То за това всяка година ходя по южното черноморие ама там вече стана пренаселено. хората масово ходят там и вече не можеш да си опънеш хавлията от народ или да седнеш на заведение. всичко се пука по шевовете. Крайно време е да решът проблема с фекалиите във Варна ,че малко да се прехвърлят туристите на север. Държавата спи ли? Две, три тръби са проблема кво толкова си траят. И тоя кмет Йорданов се прави на луд вече 10 години и не решава проблема.

12

преди 15 години

тая година пак си плуват фекалии както и по миналата и по,по миналата. Той проблема с фекалиите е от мноого години ,плажа във Варна всяка година по средата на лятото го затварят щото миризмата е нетърпима а и е опасно заради мръсотията.

11

az

преди 15 години

Честито ново море на великата ни МОРСКА столица.Миналата година по морето Варненски фекалии тази година Руски петрол.

10

преди 15 години

Ми дерта не ви са нито Варненци ,нито Бургазлии по последни данни Варна и Бургас не намаляват а се увеличават като население , тоест не ви пълним града ние а търси вина в градовете и селата ,които обезлюдяват. А и не плюем Софиянци а мразим Управляващите. На мен ми е ясно ,че редовия Софиянец няма нищо общо с неадекватните решения на Правителството. п.п. Между другото в София се напълни с ***. Имам чувството ,че всички *** се събират в София.. Вземете се в ръце и ги изселете докато не са ви се качили на главата.

9

7

преди 15 години

Не не е това логиката.A това че не се държим и подкрепяме,щото всички имаме интерес и градовете и морето ни да са чисти.Ей това е нищо против хората-а против управяващите!!!

8

преди 15 години

Тя и София е ***, но по вашата логика за това са виновни пренеслите се да живеят в София Бургазлии, Варненци...

7

преди 15 години

Добра идея,но няма как да стане,имаше подобни идей да се обособят двата града ,като отделни икономически и социални центрове но....Политиците в София ревнаха как парите от туризма в държавния бюджети от морския транспорт също.То има ли нещо което да поискат другите градове и софиянци да не се възпротивят с нахалството си и наглоста си да са навсякаде.После реват че морето и плажа били мръсни и не искали да идват тук.ми по-добре кво да ви гледаме фасоните тук.

6

преди 15 години

А сега *** Българи ,Бургас като ревеше за референдуми против Нефтопровода и танкерите сновящи из Черно море Варненци и Софиянци мълчахте. Сега берете плодовете на Тъпотата си. ДПС изсече до голо горите ни! Сега унищожават Черноморието ни. Накрая в тая красива България няма да има местенце където да отидем. Това е като си *** и мълчалив Българин. Аз предлагам Бургас и Варна да се отделим от България. Пак ще сме си Българи ,пак ще си идват Българите от цялата страна както до сега , просто няма някакви *** правителства да вземат решения за градовете ни и да ни съсипват. За да си напълнят джобовете от Руските пари и Руския петрол.

5

преди 15 години

ако беше българин щеше да пишеш на кирилица и грамотно. ти обаче очевидно си *** или български турчин, който освен да *** *** друго не може. а и не бива, ще псуваш като каруцар в училище, ако ти разрешат батковците

4

преди 15 години

Почна се сезона! Уелкъм туристи! Уелкъм!

3

преди 15 години

А така! То и в Бургас няма да има разливи от нефтопровода! Хич!

2

преди 15 години

На рибарите наслука!!!Аман от некадърници!!То и без това морето ни загива давайте по-бързо да унищожим и малкото останало от морските обитатели!!!Нещастници