40

златица

преди 1 година

Пак ви лъжат най безсрамно другари. Ако климатичните промени зависеха от разделното събиране нямаше от онези дни морето да изхвърля умрели делфини. .... Отдолу излизаше някакъв газ та да не почнете и вие да измирате.

39

Става страшно

преди 1 година

Зловещи време се задават. Ще оцелят хората, които са одталечени изолирани райони в землянки и пущинаци където има самоподдържащи се ферми изолирани и трудно достъпни за държавните и военните власти.

38

noFreeman

преди 1 година

откъде го знаете, никъде никой не сте питали... такива промени няма...

37

анонимен

преди 1 година

И политиците!

36

Венелин

преди 1 година

Климатични промени са ставали, стават и ще стават. В миналото на планетата е имало драстични промени - от растителност по полюсите до ледников период. Да се опитваме да спираме или извършваме климатични промени на този етап е безкрайно тъпо. Да, замърсяването със синтетични отпадъци трябва да се спре, но СО2 е естествен, безвреден за природата газ, изключително полезен за развитието на всяко растение.

35

Евро-либераст 2035

преди 1 година

В Европският союз планират да забранят всички возила, автомобили с горива от 2035. Само мутрите и безсрамно богатите бизнес *** ще могат да си позволят да калат електрически возила на Тесла.

34

Моралист

преди 1 година

Значи като се прилагат акцизи или данъци на греха тогава да хванат всички *** да си носят касови апрати и плащат еко акциз за морал на държавата, която ще оправя и таковаа екологията.

33

бе деа знам

преди 1 година

Ама като видя,че някои почнат да дрънкат поредните щуротии,и веднага ми става ясно че са намесени големи пари!

32

Читател

преди 1 година

Хомо футурис е вакциниран работохолик без кола, без акъл, безцветен и безполов йес-мен/в смисъл на чувек/ или поне тъмен и би-три-четири и т.н. полов он-лайн субект, подвластен на нета, за който редовно си плаща. Аааа, и веган!!!

31

Акцизите

преди 1 година

Невероятно да го осъзнаем данък въглеродни емисии, акцизи върху горива, алкохолни напитки дори и върху електроенергия --- акцизите или още известни в историята като данъци на греха Излиза че сме се отдали на много грехове, а тя Държавата се грижи за нашето здраве и морал.

30

Анонимен

преди 1 година

Идеята за въглеродна неутралност е престъпна. Защо СО2? Защо не азота, който е много повече. Всичко това е една голяма лъжа.

29

SS

преди 1 година

Питам ? Какво ще стане ,ако спре тока,след това нета,банкомата не пуска пари, а рафтовете по магазините се изпразнят ?

28

Анонимен

преди 1 година

Нито един соларен панел или вятърна перка за целия си (кратък) живот на експлоатация не може да произеде толкова енергия, колкото е била похарчена за тяхното производство.

27

Анонимен

преди 1 година

Зелената сделка, всичките вятърни "перки" заедно със слънчевите панели е една голяма измама, един помпозен пиар за сплашване на страните от ОПЕК и Русия. Не повече от 5% от необходимото за света количество може да даде цялата зелена енергетика в близките 30 години, и то по цена 3-4 пъти по-висока отколкото традиционни въглеводородни източници. Идват много тежки времена за ЕС, а във васални държавички като България ще бъде истински мор.

26

Зелен АКЦИ

преди 1 година

Акцизите са една от най-старите форми на облагане с косвени данъци. Въведени още през 17 век, те представляват надбавка към цената на стоката, която потребителят заплаща при покупката. Това именно ги прави лесна за администриране данъчна форма. Мотив за използването на акцизите трябва да бъде само стремежът да се ограничи потреблението на вредни за здравето и морала и разточителни стоки и услуги.Акцизите са наричани още данъци на греха. Впоследствие с увеличаване потребностите на държавния

25

Тед

преди 1 година

Ако спрат да изсичат дърветата или поне да почнат да засаждат нови няма да има нужда от никакви зелени простотии.

24

Анонимен

преди 1 година

Че прекипи джибрето, мани друго ти !

23

Еко Активист

преди 1 година

Като се откажат масово хората от превозни средства и почнат да ходят пеш. Трябва да има такси да се плащат пари за амортизацията на тротоари, пешеходни пътети и велоалеи. Върху всички стоки и услуги да се плаща такса и зелен акциз, зелена сделка.

22

Червено месо

преди 1 година

Дрън Дрън заплаха. Като са заплаха да спре военно промишления комплекс в целия свят или свръх богатите да не пътуват в частните си самолети.

21

Като са убедени

преди 1 година

ТОГАВА всички българи масово да се откажат от автомобилите си, да се откажат от Топлофикация и от климатиците, да се откажат да пътуват на почивки по моретата. Зимата верно може да се живее вкъщи с дебели външни дрехи на студено.