26

ей бунчо

преди 2 години

До ПЕШЕВКак си плати Швейцария след ВСВ?С това,че преди ВСВ беше и си остана и след това център на капиталите на света,че нито един снаряд не падна на територията на Швейцария,в цялата и история,или че и преди и сега е предпочитана дестинация за всички,дето искат сигурност и вложения?Или че швейчарския франк е най-стабилната валута?Тва селинджърите сте голяма напаст...

25

ПЕШЕВ

преди 2 години

До j --- Както казах, пишеш глупости без да познаваш историята. Хитреца накрая винаги си плаща сметката, говоря за турците. Справка Швейцария 1939 година... Тогава те следваха същата политика както турците сега и си платиха доста сериозно. В реалният живот такова нещо няма.. накрая от два стола сядаш на земята.

24

некой

преди 2 години

До Анонимен 10: подкова си ковчега, ***. Както и ковчега на милиони рашки...

23

ПЕШЕВ

преди 2 години

До j --- Що не си пробутваш глупостите някъде другаде ...

22

j

преди 2 години

До Дякона що не мислите, преди да творите глупусти. За огромно съжаление Султана е в много силна позиция в момента и той го знае. Ако си позволят да тръгнат срещу него европейските ***, ведната отива в орбитата на Путин. Турция, е основна част от НАТО и всеки опит за санкции срещу нея, ще отслаби блока до такава степен, че е напълно възможно да спре да същесвува. Не случайно, всички се изреждат да му се кланят в момента и да удрят чело в земята.... Сигурността на Европа изобщо не е добра...

21

Morski

преди 2 години

Турция се очертава като следващата разтуряща се държава! Курдистан ги чака!

20

The Bookmaker

преди 2 години

Този път Джуджетко изигра троен ту луп, като най-добрият агент на ЦРУ. Ако е от малоумие, му е простено, но ако не - е подсъдно от гледна точка на предишните ръководители. До края на юли ще са приключили с държавата си. Турция ще ги приюти и укрие от народната мъст. Завеса и край на представлението.

19

Дякона

преди 2 години

Струва ми се,че комшиите ще го закъсат много скоро. Щото същите санкции могат да бъдат приложени и към тях. Ще им орежат полетите на Turkish airlines до ЕУ. Без богати туристи, икономиката им ще потъне. Дано имат разум и да не надскачат възможностите си.

18

IQ 3.14

преди 2 години

До По съществопо същество тия същите компании са им спрени лизингите на модерните самолети. ако ердоган по същество разреши, могат да летят с ту154 от мухосранск до истанбул

17

По същество

преди 2 години

Браво. Руснаците доста умно заобикалят санкциите.

16

Анонимен

преди 2 години

Персонала турски, данъците в Турция иначе авиокомпанията руска, нали. Муахахахаа

15

Ха-ха-ха

преди 2 години

Турция се очертава да е следващата държава с невъзможни полети над ЕС.

14

Румен

преди 2 години

Турция никога не ще излезе от НАТО. Това значи да не е държава.

13

Румен

преди 2 години

В Русия и на вън само в схеми. Царството на корупцията.

12

Сарказъм

преди 2 години

Чудех се нещо, че не следя новините постоянно. Имаше някакви коментари за блиц-криег, нещо Кийв за три дни бях чувал. Някой да знае какво стана с това? Щом е Кийв за три дни, сигурно е юни месец? Че ако нещо се проточи много, всичко ще фалира и на окупационите войски ще им е трудно да поддържат темпо.

11

Фактите

преди 2 години

Русия е в държавен фалит. Целият бизнес бяга навън. Предстои гражданска война и разпад.

10

Kuncho

преди 2 години

И кой е тоя лизингодател който ще им ги даде :)Трябва да си "Балък" казано по съседски да го направиш :)

9

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли колко е тарикат. Путин, с цената на един свален изтребител си подкова коня за години напред. Ако си мислите че това с изтребителя е било случайно значи сте същите шматки като краварите. Тоя дето иска Турция вън от НАТО, това няма как да стане, лапешляк, НАТО няма да се лиши от втората си по численост армия при това разположена на стратегическо място.

8

r3v0lv3r

преди 2 години

До KOKOТова зависи от държавата, която приема самолетите. Например Китай не позволяват на руски боинги да кацат на тяхните летища и ако Турция наистина е със запада също няма да го позволи.

7

Анонимен

преди 2 години

Турция е време да си ходи от Нато. Не е мъжко това . Цяла Европа страда, за да накаже диктатора... те си решават сами да им помагат. Не виждам, какво може да прави тая държава като съюзник.