20

cekyko

преди 1 година

Айде че ново "Служ ебно правителство" ще се наложи да създаваш все с отбор комуняци и червеножопи бабички.

19

хахаха

преди 1 година

абе фигуранта много активен през тоя мандат , чудя се защо .

18

Анонимен

преди 1 година

Трябва това, трябва онова, само това повтаря този шушляк! И пак нищо! Кога ще го видим най-после да свърши нещо полезно за България? Напълно безполезен!

17

Анонимен

преди 1 година

Демографията ни ще се стабилизира около 4.5млн. При тази бройка ще спре да намалява, защото с тази раждаемост това е реалната цифра. Въпроса е как да се направи така, че всички да НЕ се изселват от селата и малките градове, а да си седят из провинцията. Не защото ми пречат (въпреки, че ми пречат), а защото няма кой да работи ниви, посеви, земеделие и добивната промишленост - дървесина, руди итн. Истината е че не може магазинер в София да взима 1200лв в провинцията 700лв. Това е!

16

Анонимен

преди 1 година

Мисля че с демографията приключихме!

15

Справедливост

преди 1 година

Само с декларации не става. Младите ще останат в България само след като започнат да получават достойно заплащане като в Европа. А когато имат достойно заплащане и сигурност, тогава ще си позволят да раждат и повече от едно дете.

14

Чугунолеяр

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер // Много интересен ход, ако го направи. Сценарият е следният: пита путин, путин се съгласява, отваря границие за путлетариата в БеГе, но никой не тръгва или не ще да тръгне. Втори вариант. Същият този матрял от червени потници под сини куртки му се отварят границите безвизово за САЩ, за да се насладят червените кутии на изчезването на капитализма в неговото лоно. Ще има опашки пред Консулските отдели на САЩ, не 200 метра, а 200 километра.

13

Програмист

преди 1 година

стига с тия неравенства бе. Няма равенство. Равенството е измислено за да поддържат илюзията в робите че имат шанс да стигнат на високото, и това им дава надежда да работят по-яко. Няма равенство, проумейте го.

12

Анонимен

преди 1 година

трябва някой да направи нещо си, важното е да не съм аз

11

Елена

преди 1 година

При тоя празнодумковец ,всяка втора дума е трябва.Ами като трябва направи го бе.Най те бива да съсипваш и след това да се правиш на велик и невинен.Безсрамник нагъл.Какви походи прави Деса с нашите пари бе?

10

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Чугунолеяр --- Чорапът ще направи най-добре за путлетариатните амеби, като ОТВАРИ ГРАНИЦИТЕ към СеСеСеРе-Рассия, за да може всеки русороб получи златен шанс, като се изнесе от мръсната, долна и гадна НАТОвска и ЕС ерия, и заживее щастлив и свободен жизнь в "родината си", а да не мърси българия с робския си славянски манталитет и червента идеология.

9

Поръчкови убийства

преди 1 година

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев! ТЕ НИ УБИВАТ

8

по протокол

преди 1 година

Има напредвид. да продължат с ликвидирането на пенсионерите.

7

Когато чуя думи

преди 1 година

като "зелено", "устойчиво развитие", "стабилност" всъщност чувам "крадене", "бавна и сигурна смърт", "абсолютна непредвидимост и липса на перспектива за обикновени човек". Винаги се случва точно обратното на това, за което се твърди, че е полезното за нас. "Устойчивост" и "развитие" ще има само когато хванем сопите и изметем жалките подобия на лидери и дипломати, които сме овластили сега.

6

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Рундю в неговия стил празнодумие - ТРЯБВА....... И се прави на чукнат, че под неговото давление Славчу разтури седянката :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Чугунолеяр

преди 1 година

Чорапът се е изтърсил за пореден път. Явно в глъвъта му шетат табиетите от времето на сексуалния комюнизъм, или: мъжете в производството, а жените - деца, готвене, чистене или с две думи семейни робини. Каква екзотика лъха от всеки стейтмънт на един велик овенне пенционер.

4

Анонимен

преди 1 година

Урбанизацията и образованието на жените ( правещи ги наемни работници, а не съпруги и майки ) е статистически най-големите проблеми за съвременната "бяла" чума. Това го казват международни професори по демография. П.С. Проверете раждаемостта на най-развитите страни в света и ще видите, че тези страни имат и най-лоша демография ( извън пришълци и натурализирани ) ...

3

Анонимен

преди 1 година

На какво ли не се наслушахме , потъването продължава , за толкова години сме ''наренирани'' достатъчно да търпим !

2

Анонимен

преди 1 година

Дистанционна работа и образование и няма нужда от София, но политиците не желаят.

1

Анонимен

преди 1 година

Румен Сертификатов Радев.