28

Кико

преди 1 година

Ти трай! Ти си само за парлама! Ще кажеш някоя глупости, после хайде ходи се оправи! Тихооо!

27

Анонимен

преди 1 година

*флейтистка*

26

Анонимен

преди 1 година

Бившата най-добра *** в БКП-то се обади. Я по-добре кажи коя ти взе титлата?

25

Анонимен

преди 1 година

Ми на тебе не ти ли е унизително да се татрузиш зад ушатия само???

24

Анонимен

преди 1 година

Импийчмънт!

23

Eдин Българин пита

преди 1 година

Каква е породата на булдога от снимката? Благодаря!

22

Анонимен

преди 1 година

Знам, че не е хубаво да се кълне, но понякога проклинам тези, които гласуваха за Радев. И съм в шок от някои имена в инициативния му комитет. Сред тях има хора, които уважавах, докато не ги видях в списъка на лобито му. Отврат!

21

Анонимен

преди 1 година

Йотова: Унизително, да преместваме депутати като грамчета ....... още по-унизително е да се пльоснеш и да ближeш жезъла на поп Киро!

20

Недоразбрал

преди 1 година

Унизително е чрез задкулисни,КГБ мрежи да ни натрапят червени от,репки за президент и вице,които от своя страна да допридадът тласък на рузкия десант и да продължът да безчинстват и да клатят нормално избраното и добре управляващото правителство на ГЕРБ с Борисов и да го съборят с незаконен пуч,с парите на руско български олигарси като Черепа и Мустака и да принизите до фарс изборите в България,манипулирайки ги с машинките на Мадуро,изсипвайки на главите ни Кирчо гелът и Кокорчо крадецът!!

19

Анонимен

преди 1 година

А Нинова си държи да достигне до 1 % ....

18

Анонимен

преди 1 година

ГУспожУ ЙотовЪ , нали ви нагласихте И кабинетЪ?

17

Мнение

преди 1 година

Аааууу, как го каза тази ми сир ка- не можело . Как да не може, трябва да търпи идеите на една под ло га ли ? Някой, който става предател на страната ни и другите да му играят по свирката?

16

йотова

преди 1 година

унизително е че вие с другия фигурант заема тези постове , унизително е че ни управляват харвардски мошеници , комунисти , освободители на плажове и ТВ шутове . унизително е за нас че ви търпим ! но явно това заслужаваме .

15

МММ

преди 1 година

До София - за другото с теб няма да споря, само за това, че не е ясно чии интереси се обслужват. До тук единствения който печели е Путин. Я да сумираме - подкрепа за Украйна? Йок! ПП се гушна и в уста се цуна с Нинова. Ясен сигнал за ЕС. Копейкин освирепя съвсем, защото никой не смее да спре безобразията му! Отново ясен сигнал за ЕС. Трифонов още не свършил речта, Кирчо търчи при Копейкин за депутати? Тоя сигнал за теб го оставям. О, а Юмручето мълчи оглушително, защо ли?

14

адолф

преди 1 година

Няма по-унизително нещо от това да ни управляват комунисти бе другарко Йотова! Земайте си хвърчилото заедно с Нинова и немедленно се изнасяйте от властта докато не са ви изнесли хората с краката напреде!

13

Мафията на Борисов

преди 1 година

Мафиота Юлиян Борисов Георгиев от Перник е новият шеф на МВР Перник и РУ Бобов дол - плаща си за терор !

12

Анонимен

преди 1 година

Идиотова подавай си оставката, че Коледа иде

11

Анонимен

преди 1 година

Този път не юмрукът върши работа, а да обуе кубинки и с ритници да ги вкара в правия път! Докато бяха министри в служебните кабинети бяха по-ниски от тревата, а като хванаха двамата харвардци властта толкова бели направиха,особено Киро, че направо главата ти да се замае. Има една поговорка: когато прасенцето е малко, доволно хрюка и ниско грухти; но стане ли по-голямо по цял ден недоволно ***. Така че не не бързайте с преценката на младо прасе. Нашичкият премиер още на 2-ия месец се разгрух

10

София

преди 1 година

Унизителното, Йотова е, че сте се хванали за властта заедно с ПП и ДБ като удавници за сламка и не я пускате, при все, повече от ясните индикатори, че просто тая конфигурация не работи за доброто на хората, а обслужва незнайно кои интереси. Това е унизителното.

9

Анонимен

преди 1 година

Че ако всеки няма лична преценка, съображения и мнение, какво прави?за какво са ни толкова, ако ще служат само да пълнят процента?