16

На итн

преди 1 година

къде де са офисите да им хвърля 1 моллотов

15

до 12

преди 1 година

Наистина става все по-ясно, че хубавците от ПП не са смятали да се явяват на следващи избори. От както победиха, досега в нито един град или област тяхната партия няма структури, хора, няма офиси.. нищо! Партия фантом. Всяка партия която мине 4% първата и работа е да си уреди безплатни офиси и да набере хора, държавата за това плаща субсидия. Тия вече почти година - нищо. Т.е. това са хора които смятаха да си изпълнят задачите и да си ходят. Е, сега май няма да стане

14

Анонимен

преди 1 година

Тая Цветанка -политоложката , в последно време постоянно ни я навирате по телевизиите. Това ли е новия тренд сред социолозите? Да заменим компрометираните мутри на омръзналите ни с нови ? Като я гледам и тя не вдъхва доверие особено

13

Анонимен

преди 1 година

Кой, по дяволите още си плеска червило по зурлата?

12

ПП - не са ПАРТИЯ..

преди 1 година

Нямат членове...... Нямат структури......... Нямат програма.................. ШАРЛАТАНИ СА...!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Имаше промяна, да. Хляб от 1 лев на 2.50. Сирене от 8лв. на 30лв. Домати от 1.80 на 6лв. Бензин и нафта над 3лв. Това не е 10 процента инфлация. Продължавайте си промяната, но някъде в пустинята. В България не ви искаме.

10

Хахаха

преди 1 година

кирррчооо балансьор хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха

9

Анонимен

преди 1 година

И от къде ще получи помощ като толкоз знае? И той като зеленски-оглежда се откъде *** помощ, че и той адски правилен и на правилната страна. Но правилната страна мълчи и се скатава.

8

anonimen

преди 1 година

Слави Трифонов се изложи !!!!! ИТН се оказа фалшива партия , която ще бьде наказана от гражданите на Бьлгария на следващи избори

7

Анонимен

преди 1 година

от новия краварски посланик...

6

АнонимеН

преди 1 година

РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА КИРО МЕНТАТА!!! ОТ МАШИНИТЕ КАКТО ВИНАГИ :D И ТАКА ОТ ПАРТИЯ НЯМАЩА И 4% СТАВА НА 25% :D САМО , ЧЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИТЕ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ А НЕ САМО НА САМИТЕ МАШИНИ ПРАВИЛНО НАСТРОЕНИ ДА КРАДАТ ГЛАСОВЕ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ!

5

Бай Ментор

преди 1 година

Ако това е старта на предизборнаа кампания на Слави , значи той сам се е прострелял , но не в крака , а в главата!

4

Анонимен

преди 1 година

Подкрепа на Про100тото ще е от Женския пазар - от там ще си понасъбере утре сутрин нови министърчета - марионетки. За някой лев все ще има кой да се върже да поиграе в сценката.

3

Мафиот шеф на МВР

преди 1 година

Мафиота Юлиян Борисов Георгиев от Перник е новият шеф на МВР Перник и РУ Бобов дол, занимава се с дрога, прокурори, трафик, кражби на коли!

2

Анонимен

преди 1 година

Хехе, от снощи досега нито една новина от пропагандата срещу Русия, за пропагандата за Ковид и ваксинирането да не говорим.

1

Taню

преди 1 година

Вече и на първолаците е ясно, че сте мноо пpo3 народ и че мрeтe да ви щaвят...