20

Анонимен

преди 2 години

ИТН се появиха в НС, защото се обявиха като алтернатива на ГЕРБ. Сега ако завият на 180 и все още някой гласува за тях, по-добре да си пуснем по един директно и да се приключи с тази агония.

19

Анонимен

преди 2 години

ДРЪН, ДРЪН- БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА ДОПУСНЕ ЧАЛГАРИТЕ ДА МЪРСЯТ ГЕРБ- ДОБРЕ ГИ СЛУШАЙТЕ ВСИЧКИТЕ Е ТЕ ТИЯ- ЗА ЕДНА ГОДИНА ТЕ НЕ СА ПОСТРОИЛИ НИЩО, НО ...АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ, ТАКА ЧЕ ИМАТЕ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ПИЯН ТОШКО И СИ СЕ ДРУСАЙТЕ ПО РАЗПИЛЕНИТЕ ПЪТИЩА.

18

Анонимен

преди 2 години

Туй комуномутричките второ и трето издания - да им слушаш глупостите. Досега ДПС винаги са биле *** на червения бизнес,т. е. БСП, ама си плащат за пропагандата. Иначе Рашков и сие "спечелиха" изборите, откраднаха какво и колкото мажаха и сега решиха да натопят някой друг да понапълни бюджета и да обере негативите. При този ум на народа - такъв президент и такова правителство. Та "хак им е "

17

АнонимеН

преди 2 години

ИЗМИСЛЕНАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ИЗЧЕЗВА НАПЪЛНО НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ ПАРЛАМЕНТА АКО СЕ ПРОВЕИДАТ ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ, А НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ!

16

@

преди 2 години

Вече ми е все тая, няма кого да изберем, само да не са ПростоПредателите.

15

Анонимен

преди 2 години

ИТН е повече от явно, че не кани да прави никакъв кабинет. Най-ясно от всичко е обаче, че по-продажно правителство дори и гробаджийското не беше. Тези са най-вредните, от Освобождението до сега. И са причина за връщане на свъртното наказание у нас поне за престъпления против човечеството и държавата.

14

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от избора! И още 5 пъти да отидем, резултата ще е все един и същ. Ще влязат 7-8 парии и правителство от 4-5 ще се направи. Накрая ще ни управляват герб, дпс и възраждане и направо можем да закриваме държава!!!!!!

13

Хахаха

преди 2 години

До цска-ра кииирчо ти ли си б ррря???Хахаха хахахахаха

12

аа

преди 2 години

абе земете го обръснете тоя че изглежда грозен Брадата му е рехава, перчема накокошинен, това за дискотечка нещо, чалготечка върви, ама за пред такава МЕГА ЯКА медия кат он ера не става :)))))))))))))))))))))

11

Уточнение

преди 2 години

Очакваме и Костя Копейкин да предложи актуализация на бюджета, ако подкрепи ПП. Тогава МРЗ ще стане 280 000...рубли!

10

Lina

преди 2 години

Това не ни ли е ясно, още след едно мазничко интервю на славуца с т.иквун? Дали не подхлъзват родителите си ( граб и депесе), обаче итн?

9

Анонимен

преди 2 години

До края на юни правителството ще падне и през септември или октомври ще има предсрочни избори.

8

Taню

преди 2 години

Слава Богу, поне тук чета смислени коментари. Засега, де...

7

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ИМА ТАКЪВ НАРОД / ИТН /

6

ЦСКАр

преди 2 години

Окрадоха държавата, построиха с български пари руски газопровод и за всичко обвиняват Петков наглеците! Май е време да се излиза на улицата и да видиме кой кой е!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Един ром от махалата ако хванеш за ушите и го закараш на мястото на тея няма да успее да похарчи 9 милиарда за 9 дни.Бива,бива наглост и крадене,но такова досега не е било.

4

ЦСКАр

преди 2 години

Те отдавна са готови. Партиите на мафията и статуковото. Единствената им цел беше да протакват и саботират. Видяха че се задава нещо голямо от Вашингтон, видяха че Гешев ще. Падне, а Рашков в КПКОНПИ ги уплаши и решиха да действат! Между другото да чухте коментар от преzидента? Ако сме народ ще подкрепихме Петков, ако ли не си оставаме васални селяни на българските и руските мутрокомунисти! Тва е!!!

3

Анонимен

преди 2 години

ПП-Пълни Продажници.Чужденци да бяха щяха да са по-отговорни за България.Макрон да си вземем и да го сложим на чело да на държавата ще гледа повече за България от тези.Жалко че нямаме български Макрон,а все някакви пионки,които са готови да се продадат на тоя и ония.

2

Анонимен

преди 2 години

Много по добре ще е с ГЕРБ и ДПС, отколкото с ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО или ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОТЪВАНЕТО

1

Анонимен

преди 2 години

С който искат само да се махат лъжливия пинчер Кирчо и крадливия пекинез Кокорчо преди с лаене да са ни докарали война и фалит...