39

Анонимен

преди 1 година

Има си хас десния т.шак на Слави да издрънка нещо по-различно от това , което им е поръчал Доганя ...

38

Черепа

преди 1 година

Абе тия от ИТН са като подвижен цирк(да не обиждам цирка).То не бяха Пепи Барбадоса, Пацо Шнорхела, Фъфлещата Ива,Пламен (Вещото лице) Данаилов, Ники Малкия Мук ...ИТННатиснаха им бутончето от Москва и се задействаха.

37

Гошо

преди 1 година

Балабанов прилича на онея дървени кукли използвани от вентрилоквистите(дето говорят без да си отварят устата). Той като говори си движи като тях само долната устна и също като тях говори това каквото му кажат( ДъПъСъ,/ Славуца/МАсква).

36

Балабан

преди 1 година

Отиди си гледай детето, не можеш да оправиш проблемите на хората.айде у дома.

35

toti

преди 1 година

Рашков хитрецо...изигра ги всички.Докато беше в МВР и дока други се въртяха в кръг,той сабра доказтелства и сега ще оглави копакомпи и излязат за всички крадци присъди ,а каде са паричките сами ще видите и партията ПП на следващи избори ще има пълно мнозинство да оправи кашата забъркана от дълкуча ,Слави ...ли кой повече няма да помирише политика!!!!!

34

321

преди 1 година

А кво стана с Пламен Николов шнорхела. Придложихте го за прамиер, като първа политическа сила, а сега го няма сред министрите и експертите ви, явно и за дребен експерт не е бил подходящ.

33

баба мара

преди 1 година

сега убдихте ли се наи после че всеки трябва да се занимава с това което умеенаи добре инпровизации пълен провал нито хората нито резултатите до тука

32

Анонимен

преди 1 година

Да си във власта и да се оплакваш от властаа е доста ***

31

Анонимен

преди 1 година

Всичо се прави заради закона за конфискация на имущество и средства за които няма доказателство за произход .А човека ,който трябва да е лидер на тази институция на 100% ще я изпълнява.Не е Македония и Бюджета причината.Слави също е засегнат от този закон.Той притежава много пари,за които няма доказателство.

30

шимпанзе от ИТН

преди 1 година

е нема по-тъпa cган от чалгарите!

29

Анонимен

преди 1 година

А вие сте марионетки на ДПС.

28

МММ

преди 1 година

Сегашната ситуация с Македония устройва само и единствено Путин. Македонците ни мразят все повече. Ние съответно мотолявим някакви несвързани искания, ама с половин уста. Европа не разбира въобще спора ни. Никой от наша страна никога не го е обяснил. Всичко това безкрайно радва Путин. Не случайно неговите пионки тук са толкова "твърди" в отстояването на тая безсмислена конфронтация - и Копейкин, и Радев и Нинова. Те работят по този начин за Путин и срещу Европа и България.

27

Анонимен

преди 1 година

каква еднолична власт бе Балабане, вие правите каквото вашият водач, чалгар ви нареди, после си тръгнал да говориш за еднолична власт. За какво си вряхте носа в това НС като не можете и не искате да управлявате? като искате избори, хайде да ходим и да изчезнете изобщо от политическата сцена, та ад се приклюва с тая сага!

26

Чук и Гек

преди 1 година

Абе, Тиквич Барабанов! Миналата година на 2 поредни избора нямаше и помен от ПП, вие бяхте начело и имахте възможността и задължението да управлявате! Но, изтрещелият ви вожд се изплаши, на него му харесва само да критикува, понеже друго не умее и така са му разпоредили господарите! Вместо да се гръмнете или поне оттеглите в манастир, вие бля - бля морални стожери на отечеството и познатите от шоуто патриотарски пози!

25

Анонимен

преди 1 година

И тоя , кога стаНА политик , кога му почерня за-/-къТ му !

24

Анонимен

преди 1 година

Чак сега ли го разбрахте?Те хората които пишат по форумите доста често казват истината,но самовлюбените властимащи не искат и не могат да проумеят,че за тази работа не стават и час по скоро трябва да се махнат.Това ще е най-добре за българския народ.

23

Анонимен

преди 1 година

То и от , ИТН друго не можете да сътворите !

22

Анонимен

преди 1 година

Направихте услуга на ДПС като им увеличихте секциите в чужбина,надявайки се,че в Европа и Америка ще гласуват само за вас.Да,ама не стана така.ДПС си получиха своето,а вие останахте с пръст в уста.И така доказахте,че нито сте далновидни,нито разбирате от политика.

21

Анонимен

преди 1 година

След тази статия и Макрон вече не харесвам...не съм съгласен да предаваме националния си интерес и да махаме ветото на Македония,за да се отчитал за постижения...

20

долу лозунгите

преди 1 година

итн : ние постове нещем ! бсп : ние постове нещем ! дб : ние постове нещем ! помните ли го това ? и кво стана ?