144

Анонимен

преди 1 година

Ако има избори, да не са преди да е забранена Възраждане със закон. Партията на маргиналите, фризьорките и маникюристките. Да пази Господ от плоскоземи!

143

П.К.

преди 1 година

- Искам да благодаря.........,че сме заедно и обединени??? - България ще продължи със същото правителство??? /// За всичко това, ИМА ДУМАТА СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Всичко друго е лъжа и измама.

142

Анонимен

преди 1 година

До Марш навън! - "...и кариериста Радев! Неговият втори мандат ще ни излезе златен!!!" - ___ - Чакай още малко, има да видиш дали този втори мандат ще ни излезе само златен!

141

Анонимен

преди 1 година

Просто/Киро трябва да бъде съден! Налице е организирана престъпна група (лъжеца, крадеца, лореровите и др ***!). Ще си купят билети след като си излежат присъдите, взето имуществото и т.н!

140

Марш навън!

преди 1 година

Съд и затвор за крадците - ***! Както и кариериста Радев! Неговият втори мандат ще ни излезе златен!!!

139

Глок

преди 1 година

Петков ти живееш в някаква илюзия.Това е краят на едно некадърно управление,което работеше само за своите съпруги и любовници!

138

Анонимен

преди 1 година

Кирчо-лъжеца и Асен -крадеца !!!

137

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТИ ДОБИЧЕ И ГОСПОДАРИТЕ ТИ ОТ С.А.Щ. ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ СЪСИПВАНЕТО НА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ,НО ТЕ НЕ ВИ ЖЕЛАЯТ .ЖЕЛАЯТ ВИ В ЗАТВОРА ИЛИ ПО СТЪЛБОВЕТЕ.

136

Анонимен

преди 1 година

Киро,къде ти е усмивката бе,Киро ? Време е да се омитате,че закопахте държавата !

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Киро и шайката му като украинските ,,бежанци,, у нас няма отърване от тях.Народа не ги иска той ще ми продължавал. -___ - Как тъй не ги искал народът! Нали гласувахте за тях, а най-много народ гласува (ти също) за пРезидента, а имено той ги покровителства и промотира! Сагата на бъркотията не приключва, а едва сега се разргаря!

134

Егати ненормалника

преди 1 година

Оди се лекувай Киро, ти си за освидетелстване.Кораба се разпадна, той платна опъва.

133

Анонимен

преди 1 година

Киро и шайката му като украинските ,,бежанци,, у нас няма отърване от тях.Народа не ги иска той ще ми продължавал.Веднага да си подават оставките

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Митева сега казва, Че Киро и Асен са преписали закона от ГЕРБ - ___ - Значи ГЕРБ са предложили качествен проект на закон! Гъргорещата Митева заща не каза, че от ИТН е продложен по-добър проект на закон вместо този, на ГЕРБ. Изобщо кариеристи лаици налазиха управлението на държавата, заради кълвяшият гола кукичка електорален балък. Жалка работа, с прогноза за още по-мизерерно развитие!

131

43

преди 1 година

Доооовижданееееее, Кирчо, купвай си билета за Канада, от януари ти напомням, че всеки месец стават все по скъпи. Доооовижданееееее, Харварт.

130

Анонимен

преди 1 година

Митева сега казва, Че Киро и Асен са преписали закона от ГЕРБ хахахахахахахахаха

129

Анонимен

преди 1 година

Петков,предател такъв! Кажи за сделката за Македония,според която ти против волята на българския народ си ни продал! Ще отидеш на бунището на историята ако продължаваш,Киро! Продажник! Ние търпим най-високата инфлация в Европа,която имаме заради теб,лъжите за украинското оръжие,също както виждам преглътнахме,но това да ни продадеш и унижиш пред сърбоманите в Скопие баня да примемем при stako

128

Царя е гол

преди 1 година

В цялото интервю "Премиера" натъртва върху две неща:1. Да не оставяли държавата в хаус и кризи! 2. Кой ще усвои 12те милиарда? Е как 15г. Държавата вървя по мед и масло? Кой създаде хауса и кризите с превратите си и жаждата си за власт? Кой лъга безочливо като изтърван от лудницата и раздели народа? Кой направи най-най-най-некъдърния план с цел подпомагане на батериите на Прокопиев и ЕС не го одобрява? Драги мои, вие създадохте кризи и разделение и заради вас БГ няма единно правителство! Предате

127

Филип Димитров

преди 1 година

Ако харвардиите наистина имат топки..ще поискат ВОТ НА ДОВЕРИЕ,ЗА да продължат по пътя,който са поели ( както навремето постъпих аз)Само,че те нямат топки,имат само далавери в кратуните си...и страх от възмездие!!

126

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ НЕ ИСКА!

125

Докато не съсипе

преди 1 година

България, няма да се спрат тия от ПП = Продължаваме подлагането.