21

Близък

преди 1 година

Петни името и на Валката, а извива ръце за пари. Приживе го излагаше и сега не спира! Жалко за Валката, жалеко за детето! Поклон и дано почива в мир!

20

Крайно време

преди 1 година

е срещу тази жена да бъде заведено дело от хората, който обвинява незнайно в какво си качество. Кой и дава право да петни имена, да уронва авторитети и да извива ръцете!

19

баба мара

преди 1 година

тази жена от самото начало търси само пари и обещетение става многонеприятна и досадна

18

Тошо

преди 1 година

Защо е толкова жалко това време, нямали вече хора, почтенност, мисъл и отговорност!Какво да си мислят близките на пилота и неговите колеги.....как да приемат липсата на резултати от тази нелепа катастрофа , човекът е дал всичко от себе си, но ...случило се е, би трябва да има резултат за 12 дни, не за 12 месеца!Срам ме е от това безхаберие! Но трябва да го приема, то е реалност и да се опитам да бъда по-добър в работата си !

17

До 19

преди 1 година

Радев не е началник на ВВС и отговарящ за учението в ШАБЛА нали? Виновна е Америка и никой друг щото те са го свалили.А кой ще плати на съпругата за кръвнината като не казват кои са виновни? Пилотът сам ли е излязъл на полет или са му наредили?

16

Запаснаяк

преди 1 година

Опитайте се да си отговорите на няколко въпроса:- бил ли е Терзиев пенсионер- бил ли е Терзиев и на действителна военна служба- получавал ли е пенсия и заплата с летателни пари- бил ли над 42 години - възрастта над която не се лети на изтребител в НАТО?

15

Наблюдател

преди 1 година

Нато ще ни продаде още една стара *** за над милярд лева и ще гинат българите заради тяхната некадърност и подчинението си на уш независима България!!!НАТО ВЪН

14

Хемус

преди 1 година

Игнатов какъв генерал си ти бе,канцеларски плъх!?Нямаме армия,ама видиш ли фулл сме от генерали и професори!Помирисвал ли си някога барут?Генерал ли си от ранга на един велик Иван Колев!

13

Е

преди 1 година

Как ще няма промяна, цяла Партия на Промяната си имаме !

12

До Генерал

преди 1 година

Ако ти си генерал, то аз съм космонавт! Заради такива, като теб цялата държава се срамува пред съюзниците. Заради такива като теб ни нямат доверие и имаме мижава и зле въоръжена армия!

11

Нео

преди 1 година

Обичайното - безхаберие, некадърност и лшпса на виновни. Цената - човешки живот!

10

Щирлиц

преди 1 година

Американските ракети са добри ракети,знаем го още от времето на бат Пешо,когато тези умни не-ракети падаха приятелски по покривите в Горна баня.

9

Анонимен

преди 1 година

Нищо общо с тази трагедия, но искам да споделя, че преди години бях офицер в един селски гарнизон. След това напуснах армията и това се оказа един от най-сполучливите ходове в живота ми. Правеше ми лошо впечатление, че жените на офицерите и сержантите при събиране в гарнизонния клуб, което си беше долнопробна кръчма, те знаеха всички подробности и клюки в поделението и имаха самочуствие от полковник нагоре.

8

Анонимен

преди 1 година

Най-лошо е, когато обществото иска да има виновен на всяка цена. Тогава се търси изкупителна жертва и няма право. Няма и как да има, ако трябва за всяко нещо да има виновен. Тогава се хваща някой за ушите и се хвърля на тълпата за удоволетворение. А, кой е виновен за смъртта на Аертон Сена? Българското общество е жадно за мъст и кръв. Това говори зле за обществото. Някои неща са просто инцидент. Не винаги има виновни.

7

Анонимен

преди 1 година

Моите съболезнования, но съпругата му не разбира нищо от тази техника. Стана нещо като кучето и месаря, с извинение. И още - слушайте сopoсоидите, а както се оформя и ГЕРБ-4, след което българските *** за да се подмажат на САЩ ще ни вкарат в една безсмислена война, както се очаква след няколко месеца. След това няма да можете да броите колко български войника ще загинат, а също ще имате удоволствието да се любувате на пейзаж на София подобен на този в Мариупол.

6

Генерал

преди 1 година

Изгледах видеото и съм изумен! Кой ви даде зелена светлина да вземати такива неполиткоректни интервюта. В момента съм в САЩ с колеги от НАТО и трябва да се червя заради неблагоразумни журналисти. Това е мерзост! Злепоставяте ни пред партньорите! Ще настоявам пред Щаба да ви се търси отговорност! Генерал - майор Игнатов

5

Е

преди 1 година

Кой да я търси. Предявяване се прави при приключване на разследването. Под вол теле в сегашната ситуация трудно. Все едно от причината, но човека си е отишъл. Мир на праха му. Ако има воина, няма да е само той. Всеки военен, полицай и пожарникар знае какво може да му се случи.

4

Влади

преди 1 година

Малии, ако беше при ГЕРБ и досега мисирките през ден щяха да питат "Кой е виновен?". Ама нали премиер беше войскарят, кълнящ се в Русия Янев, всичко се забрави ,защото МиГ 29 е руска бракма и ако не беше войната, още щяхме да плащаме милиони за ремонт в Русия.

3

Чугунолеяр

преди 1 година

Тези съветски самоолети са абсолютно слепи. Летците особено нощно време се ориентират по звездите и луната, ако ги има, но ако НЕ, тогава катастрофата е гарантирана. Чрез подона супер-дупер неориентация една Су-шка навлезе в турското пространство и един мръсен, долен щатски "Фантом" каза хельоу форевър. Твай. Самолетът е проблемът.

2

Анонимен

преди 1 година

Некадърността на Рундю и останалите военни началници свали този самолет, а в мометна свяля цялата държава. Никога не сме имали правителство, което само за 6 месеца да изтеги десетки милиарди и да няма едно нещо свършено освен раздаване на пари.