97

Анонимен

преди 1 година

Гражданите на Скопската република са заложници на Коминтерна .Македонци няма от векове.Да се преименуват.Да си измислят език.Не желаем да говорят с омраза за нас българите с нашия западнобългарски шопски диалект.Да си признаят че историята им започва от 1944г.100 000 от тази държавижа получиха български паспорти за да пътуват по света,а те неблагодарници.Не ви мразим,жалки сте ни ***.

96

Анонимен

преди 1 година

Това правило за нахалстовто важи само за Българите.Не, че Македонците са по-добре,но първо се огледай около себе си и след това приказвай.Кога си виждал Македонец от Македония?

95

Анонимен

преди 1 година

Българските политици каква цел имат за Македония? Да я направят наш приятел или наш неприател?Ако целата е втората определно го постигнаха.И всеки път за всичко Македония.Всички политици искат с Македония да спечелят гласоподаватели.Докога? Засрамете се.Какво са Ви направили Македонците? Вие сами се унищожавате.Македонците пак те сами се унищожават.Само,че България им помага от години.Каракачанов изгони над 100 хиляди като им даде паспорти за по 5000 хиляди евро.

94

Анонимен

преди 1 година

Голям зор да започнат преговори. Те си мислят, че ще почнат преговори и Януари ще ги приемат. Ние започнахме преговорите 1997-а и ни приеха 2007-а. Турците започнаха преговори 2005-а все още на са ги приели. Албанците и макетата имат ПОНЕ 15г след началото на преговорите докато влязат в ЕС. Да не се заблуждават, че като се вдигне ветото за старт на преговорите и ще влязат след 5 месеца. Почнат ли преговорите и Гърците рязко ще имат претенции, Хървати, Словаци, ние, Запада ще кажат че са бедни мн

93

Анонимен

преди 1 година

Че Македония си е вътрешнобългарска тема, не е външнополитическа!

92

Анонимен

преди 1 година

Тия не са разбрали пак нещо. ИТН не излезе от правителството заради Македония, а заради спор с парите за пътищата и кой да ги харчи. Македония е някъде там встрани. ИТН беше спирачка за Македония и ако само това бе целта им, щяха да си стоят в правителството и да стопират всякакви инициативи на КП.Нещо пак не са разбрали братята македонци и пак се помислиха за центъра на вселената. Те откриха първи Америка, сега да не претендират и че са откривателите на България.

91

Анонимен

преди 1 година

Стига сме се занимавали с РСМ и Украйна. БГ е в колапс, те ми се правят на международници.

90

ББ

преди 1 година

До Американлъжи и манипулации,Петков заяви...РСМ през парламента,БСП заявиха РСМ е червена линия,манипулации...Харвард е непочитан само от чал.гари...набарай го е химна им,това е нелепо...времената са...животоспасяващи...въпрос на оцеляване е хора,ние си играете на политици важни...на мутри от 90 гледате лошо и издавате заповеди...загубени във времето сте...да си обслужващ чужди интереси и предаваш Народа си е...позорно е...най-малко...ама опозорявайте се...свободни итн сте.

89

Американ

преди 1 година

Македоновците искат чрез нахалство към прогрес! Лошото е че харвардските npocтитуткoвци са на път да име се дадат...Може би трябва ИТ да бутне правителството на тези гьотферени.

88

ББ

преди 1 година

Вътрешните са си наша работа,вие не спазвате подписани Договори!все едно да вярваме на путин!кое не разбирате...не си държите на думата,лъжете,мамите,палите,ограбвате...новите путинисти сте на Балканите!плащахте на лобисти като путин...ЕС или е сдляп или е зависим и скоро ще го закрие!!!ще обслужи раша и китай...това е цивилизационен избор...в Света ни или си почтен...или не си част...не спазвате Договори за бога,кой луд би ви вярвал?отнемате права!и ЕС толерира това...позорно е...лицемерно...

87

ББ

преди 1 година

не бре...следващите 30 няма да започнат преговорите,продължавайте да палите и обслужвате сърбия и раша,учете децата си да мразят...ей така,слави напусна...защото не му позволиха да крадат с господарите му!Кой е слави...жалък шут и чал.ар!спяща клетка на кгб и дс...на мафията...от почти 80 г. се играе тази...игра със стари и познати...жалки са вече...борисов се осъзнава...става опасен за рашисти и националисти...има последен шанс!!!или избори и за ПП...за да дадем шанс на децата си!!!

86

До 90

преди 1 година

Шот всичко е с хартиени бюлетини или е на хвърчащи хартиики... Бай Ганння го е казал отдавна...

85

Kamenco

преди 1 година

До 88.И Блгариа не почитува подпишани договори како на пример Бледскиот договор,а би требало како правна наследничка на НРБ.Тоа што сте во ЕУ само Вас ви овозможува да поставувате услови(ултиматуми)вон сите норми и стандарди во меународните односи?

84

Анонимен

преди 1 година

Щом имат съответстващ конституционен ред гарантиращ правата на индивидуално самоопределение да се упражняват колективно и още Министерство на правата на общността с агенции за употреба на езиците,ред още институции грижещи се за правата на малцинствата,защо тогава най-малкото общество българите указано от тях с последно преброяване 3,5 хил.души от най-голямо преди от колективното упражняване на индивидуалното самоопределение се е съкратило до толкоз и агенциите за езиците с грижищи не ги зачитат

83

Анонимен

преди 1 година

Ние си поставихме условията, вие подписахте договор, сега се правите на ударени :)) При нас договор значи, да се зачита колкото е възможно, при вас не е така :))) Как да ви поверваме, то това е невъзможно :))

82

До 85

преди 1 година

СЕВЕРНА Македония!!! И те знаят на Кирчо за финтовете и обещанията затова се правят на ударени!!!!

81

Един от многото

преди 1 година

На тези смешници и комплексари македонците, няма ли най-после да им зашлевим един звучен политически шамар, обяснявайки им, че са менте нация и дърво без корен. След това просто да си ги вземем и превъзпитаме и да приключим с тази приказка наречена Македония.

80

Анонимен

преди 1 година

Името Северна Македония е временно. Ще го сменят на Велика Македония след влизането в ЕС. Гърция си мисли, че е решила проблемите си със Северна Македония. Макетата на протеста веят "Звездата на Вергина".

79

Анонимен

преди 1 година

До акудТя е създадена нашата писменост като глаголица, но рашките е наименоваха като Кирилица, тоест един вид не е наша, което не е вярно :)))

78

Анонимен

преди 1 година

Ако успеят макетата да се промъкнат в ЕС заради наши и западни наивници, те ще върнат и надписите на новите си лъжливи паметници. "Човек на кон" пак ще бъде Александър Македонски. Лъжливите макета ще скъсат всички договори.